TBT İzmir Buluşması...Bayramın 3.Günü(Pazar)
-
burdaki arkadaşların çoğuna pazar uyuyor hoca :| Artı pazarteside ben olamıcam büyük ihtimalle :| Ama Belli olmaz tabi...
-
drexler bunu yazdı:
-----------------------------
arkadaşlkar pazar akşamı döncem izmir e gelkın şunu pazartesı yapın öle görüşelim bizim cafe ye de gider oturururz hepinize de bi çay ben ısmarlarım tatıldeyım onlıne olamıyorum pazar akşamı bakcam eğer karar pazartesıne verılmış olursa ben de kendı planlarımı yazacağım ....
Pazartesi herkes işine gücüne dönme telaşı içinde olacak.
O olmaz hoca. -
Akşam 24:00 da otobüsüm kalkıyor yarın sabah İzmir'deyim hemen Karaburun'a gidicem pazar sabahı İzmir'de olucam tekrar erkenden saat kulesinde olurum ben...
pazar günü görüşürüz arkadaşlar.
-
Evet gencolar yarın bu zamanda İzmir Saat kulesinde Olacağız Bi Aksilik Oldu gelemem Gibi Bahaneler İstemiyoruz herkesi bekliyoruz :)
-
kesin gelcek olanlardan biri cep nosunu pm atsın bana... ben gelirsem geç gelirim
-
Ben kesin geliyorum. Ben eski buluşmaya gelenleri tanırım sanırım.Ya da onlar beni tanır:D Hem yarın saat 1'de Saat Kulesinin orda kaç tane kirli sakallı dazlak bulacaklar merak ediyorum;)
-
HannibALgan bunu yazdı:
Ben kesin geliyorum. Ben eski buluşmaya gelenleri tanırım sanırım.Ya da onlar beni tanır:D Hem yarın saat 1'de Saat Kulesinin orda kaç tane kirli sakallı dazlak bulacaklar merak ediyorum;)
Saat kulesine 50 mt yaklaştığımda seni hissedeceğim :F Geçen seneki yere otur :D -
enes bunu yazdı:
HannibALgan bunu yazdı:
Saat kulesine 50 mt yaklaştığımda seni hissedeceğim :F Geçen seneki yere otur :D
----------------------------Önce hissettiririm sonra gümletirim zaten.Alışkanlık:D şaka bir yana aynı yerde buluşuruz zaten
-
kesin geliyorum =) nickimin baş harfini güçültebilirmiyiz? =)
-
Yhaw sen gel be hacı :D Nick önemlimi :D