folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder TBT Minecraft Server Yeni Sezon [Açıldı - 28.02.2014]

TBT Minecraft Server Yeni Sezon [Açıldı - 28.02.2014]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

http://i.imgur.com/CB7vKFp.jpg

Hocalar bildiğiniz gibi minecaft bu server dada yapabileceğimiz her şeyi yaptık. Server oyuncularının ortak görüşünü sunmak benim görevim. Şuan sunucu sponsorluğu da bende olduğu için konuyu ben açtım.

1. Bu server crafting + savaş ağırlıklı olacak yani sizi kesen birine niye kestin diye kızmak yerine kendinizi savaş için geliştirmelisiniz.

2. Arsaları admin satmayacak kendiniz satın alacaksınız claim ile 2 veya 3 kişilik klanlar olacak daha kalabalık değil.

3. Evler mümkün olduğunca spawna yakın olacak.

4. /pvp off yazarak pvpyi kapatıp kendi halinize takılabilirsiniz (/pvp on ile tekrar aktif edilebilir.)

SERVER AÇILDI.

SERVER IP: TBTMC.ZAPTO.ORG:123

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bayarbatuhan
    bayarbatuhan's avatar
    Erkek

SERVER IP : TBTMC.ZAPTO.ORG:123

28.02.2014  SERVERİMİZ AÇILDI..

bayarbatuhan tarafından 28/Şub/14 16:08 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    UmuT38
    UmuT38's avatar
    Erkek

aslında eskisi gibi kale savasları yapsak daha güzel olmaz mı ?

Eger "dokuz" CanLı oLsaydın biLe En fazLa "sekiz" kez kaçabiLirdin öLümden BiLki "yedi" düveLe suLtan oLsan dahi Yerin "aLtı" mekan oLacak sana En fazLa "beş" metre kumaş götürebiLeceksin Kapatacaksın "dört" açsanda gözünü Bu dünya "üç" günLük dünya AzraiLin yanında "iki" kat oLup yaLvarsanda nafiLe ELbet "bir" gün öLeceksin İşte o gün herşey "sıfır"dan başLayacak..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

home, spawn komutlari kaldirilip, spawna gidip gelmek bi nevi zorunlulaştırılırsa ve ilk claim ucuz olursa bütün evler spawnın etrafında olur kanımca.

ilk önce araziyi alıp para kazanmak için tarım yapmalıyız.

önceki oyunlarda tarımı gizli gizli yapıp sonra araziyi alıyorduk, bu da uzak yerlere yerleşmemize sebep oluyordu.

=)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

ya türk serverleri çok sıkıcı olmaya başladı artık hep aynı şey etrafında dönüyorlar bence daha özgün bişey gerekli 

spawn arsa warp event ben bıktım bunlardan artık

Converse giyen uzaylı
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    efsaneburak
    efsaneburak's avatar
    Erkek

hocam sadece tbt ye ait değilde her player'in girebileceği bir server yapsak daha çok eğlenmez miyiz? , örneğin bir hub serveri kursak içinde , survival creative skyblock hunger games diye bölümlere ayırsak hem herkesi sıkmayız hemde eğlenme olanağımız yüksek olur örneğin gece 3-5 kişi varsa hunger games'e girer eğlenirler yani survivalda sıkılmazlar. eğer serverin aylık parasını çıkarmak istiyorsak normal oyunculardan fazla yetkiye sahip olmicak vip'ler oluşturabiliriz.

wAreX!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amatör Üye
    KaranlikZort
    KaranlikZort's avatar
    Erkek

yeni server güzel olur panx, kale savaşlarını da tuttum o da güzele benziyor.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

bağa uyar o.O

test 1 2
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

savaş sevmiyorum ben pek. o kadar elması kim bulcak şimdi :) sever'ın yedeği gelsin evde single takılırım ben :)

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Sen bu kararı neye dayanarak alıyorsun hoca herkese oylamaya sundun mu sunucu masrafını karşılaman kafana göre kural koyacağın anlamına gelmez değilmi bende oyuncuyum ama benim görüşüm bu yönde değildi 

Oylama yapılır olmadı holy e söyleriz genel anlat varya sitede oraya yazar oyun nasıl olsun diye öyle karar alınır bu olmamış hoca oylama lazım herkes pvp amaçlı takılmıyor

Orklara yağmacılara gün doğdu olurmu öyle şey pvp için ayrı dünya olışturuluyorsa geçiş yapılsın yada alan kurulsun 

serverde bu adamlar yüzünden creative takılıyordum zaten kaç kişide böyle durumlar yüzünden çekti gitti zaten

SeRDaR tarafından 25/Şub/14 15:44 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    seadog
    seadog's avatar
    Erkek

hacı server nedir bilgiler nedir bende oynamak istiyorum 

devlet istatistik ensititüsüne göre kişi başına düşen tuğla öldürüyormuş
Toplam Hit: 17546 Toplam Mesaj: 153