TBT Minecraft Server Yeni Sezon [Açıldı - 28.02.2014]
-

Hocalar bildiğiniz gibi minecaft bu server dada yapabileceğimiz her şeyi yaptık. Server oyuncularının ortak görüşünü sunmak benim görevim. Şuan sunucu sponsorluğu da bende olduğu için konuyu ben açtım.
1. Bu server crafting + savaş ağırlıklı olacak yani sizi kesen birine niye kestin diye kızmak yerine kendinizi savaş için geliştirmelisiniz.
2. Arsaları admin satmayacak kendiniz satın alacaksınız claim ile 2 veya 3 kişilik klanlar olacak daha kalabalık değil.
3. Evler mümkün olduğunca spawna yakın olacak.
4. /pvp off yazarak pvpyi kapatıp kendi halinize takılabilirsiniz (/pvp on ile tekrar aktif edilebilir.)
SERVER AÇILDI.
SERVER IP: TBTMC.ZAPTO.ORG:123
-
SERVER IP : TBTMC.ZAPTO.ORG:123
28.02.2014 SERVERİMİZ AÇILDI..
bayarbatuhan tarafından 28/Şub/14 16:08 tarihinde düzenlenmiştir -
aslında eskisi gibi kale savasları yapsak daha güzel olmaz mı ?
-
home, spawn komutlari kaldirilip, spawna gidip gelmek bi nevi zorunlulaştırılırsa ve ilk claim ucuz olursa bütün evler spawnın etrafında olur kanımca.
ilk önce araziyi alıp para kazanmak için tarım yapmalıyız.
önceki oyunlarda tarımı gizli gizli yapıp sonra araziyi alıyorduk, bu da uzak yerlere yerleşmemize sebep oluyordu.
-
ya türk serverleri çok sıkıcı olmaya başladı artık hep aynı şey etrafında dönüyorlar bence daha özgün bişey gerekli
spawn arsa warp event ben bıktım bunlardan artık
-
hocam sadece tbt ye ait değilde her player'in girebileceği bir server yapsak daha çok eğlenmez miyiz? , örneğin bir hub serveri kursak içinde , survival creative skyblock hunger games diye bölümlere ayırsak hem herkesi sıkmayız hemde eğlenme olanağımız yüksek olur örneğin gece 3-5 kişi varsa hunger games'e girer eğlenirler yani survivalda sıkılmazlar. eğer serverin aylık parasını çıkarmak istiyorsak normal oyunculardan fazla yetkiye sahip olmicak vip'ler oluşturabiliriz.
-
yeni server güzel olur panx, kale savaşlarını da tuttum o da güzele benziyor.
-
bağa uyar o.O
-
savaş sevmiyorum ben pek. o kadar elması kim bulcak şimdi :) sever'ın yedeği gelsin evde single takılırım ben :)
-
Sen bu kararı neye dayanarak alıyorsun hoca herkese oylamaya sundun mu sunucu masrafını karşılaman kafana göre kural koyacağın anlamına gelmez değilmi bende oyuncuyum ama benim görüşüm bu yönde değildi
Oylama yapılır olmadı holy e söyleriz genel anlat varya sitede oraya yazar oyun nasıl olsun diye öyle karar alınır bu olmamış hoca oylama lazım herkes pvp amaçlı takılmıyor
Orklara yağmacılara gün doğdu olurmu öyle şey pvp için ayrı dünya olışturuluyorsa geçiş yapılsın yada alan kurulsun
serverde bu adamlar yüzünden creative takılıyordum zaten kaç kişide böyle durumlar yüzünden çekti gitti zaten
SeRDaR tarafından 25/Şub/14 15:44 tarihinde düzenlenmiştir -
hacı server nedir bilgiler nedir bende oynamak istiyorum