folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder TBT Minecraft Server Yeni Sezon [Açıldı - 28.02.2014]

TBT Minecraft Server Yeni Sezon [Açıldı - 28.02.2014]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Beyler tartışmakdasa çözüme yönelik fikirler üretirseniz daha iyi olur.

Madem pvp pve olayı üzerinde ikiye ayrılıyorsunuz. 2 ayrı dünya olur. Biri pve üzerinde diğeri ise pvp üzerine olur. Mesela pvp dünyasında maden sayısı fazla oalbilir pvede ise 10da biri olur. Hem oynayanlara pve imkanı hem de pvp yapması için şevklendirebilirsiniz.

Pve dünyasında maden azken başka oyuncular tarafından kesilme imkanınız olmaz rahat olursunuz. Pvp de ise maden çok olur ama riski fazla olur. Birde pvp dünyası oyuncu sayısı 4veya 5in altına indiğinde otomatik kapanabilir. Server boşken maden kasılmaması için bu tarz bir önlemde alınabilir. Ya da haftanın belli günlerinde pvp haritası açık olur.

kaynaklarla oynanmasın 2 farklı dünya mantıklı kapışanlar orda takılsın craftingçiler bir tarafta yada her iki yerdede takılınabilir ama pvp dünyasına geçenler ölmeyi ve öldürmeye ses çıkarmıyacak şekilde olsun buna eyvallah 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

serdar hocam , herkez fikrini belirsin diye açtık konuyu severi kapatıp değiştirmedik, hepimiz ortak bir fikre vardığımızda o zaman açarız yesini.

herkezin keyif almasını istiyorum bende.

Crafting de yapacağımız herşeyi yaptık bir yerde.

PVP vs PVE mantıklı farklı dünyalar. Crafting yapacak olan normal dünyada pvp yapacak olan PVP dünyasında takılır.  böyle yorular görmek güzel işte.

Crafting de 1 hafta anasını ağlatıp sonra sıkılıyoruz , dağların ötesinde kimsenin görediği yerlerde inşa yamanında pek anlamı kalmıyor bir vakitten sonra. Sonuçta eninde sonunda bu server kapanacak bir gün gene sıfırlanacak o zmana kadar keyif almak önemli.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

valla bende sırf yağmacılar nedeniyle bıraktım multi oynamayı. bi geliyorum evin yerinde yeller esiyo. sen okadar uğraş didin, adam gelsin 5 dakkada tarumar etsin. pvp-pve ayrımı iyi olur. pvp yapacak olan gitsin orda yapsın. burda craftingcilere dokunmasın.

bir arkadaşın dediğide mantıklı. pvp alanında maden fazla olursa, craftingcilerinde illa arada oraya gitmesi gerekir maden için.

belki ozaman arada bende gelir size takılırım. yoksa şuanda mutlu mesut single mod takılıyorum :)

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Piratebay
    Piratebay's avatar
    Erkek

bu harita üzerinden yeni yer açın hocam orda istediğinizi yapın benim fikrim bu

Japon yolları aşar Alman'ın babaannesi kaşar... https://thepiratebay.org/
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

serdar hocam , herkez fikrini belirsin diye açtık konuyu severi kapatıp değiştirmedik, hepimiz ortak bir fikre vardığımızda o zaman açarız yesini.

herkezin keyif almasını istiyorum bende.

Crafting de yapacağımız herşeyi yaptık bir yerde.

PVP vs PVE mantıklı farklı dünyalar. Crafting yapacak olan normal dünyada pvp yapacak olan PVP dünyasında takılır.  böyle yorular görmek güzel işte.

Crafting de 1 hafta anasını ağlatıp sonra sıkılıyoruz , dağların ötesinde kimsenin görediği yerlerde inşa yamanında pek anlamı kalmıyor bir vakitten sonra. Sonuçta eninde sonunda bu server kapanacak bir gün gene sıfırlanacak o zmana kadar keyif almak önemli.

yada kapışanlar bir takım olsun craftingçiler bir takım olsun bunlar bilinsin mesela  liste oluştururlsun  atıyorum ben craftingçiysem tutup pvp ciyi öldürmüyüm  yada tam tersi  isteyen istediği yerede evini kalesini yapsın  spawna yakın herkes iç içe olur hem

bu kurala uymayanda cezalandırılsın  atıyorum ben pvp ciyim pvp cilerle aynı fikirde olduklarımda her türlü kapışırım diyenler craftingciye saldırırsa ceza alsın yada ben craftingçiyim diyiyp tutup pvp ciyi öldürüyorsa oda ceza alsın gibi 

böylece ne ayrı dünyaya nede uzağa gitmeye gerek kalır herkes herkesi bilir kimsede ortamdan kopmamış olur böylece isteyen sonrada fikrini değiştirirp takım değiştirebilsin 

SeRDaR tarafından 25/Şub/14 23:04 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OdiN
    OdiN's avatar
    Erkek

bi up yapalım da ne olacak sonuç çıksın ortaya

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    anarsistherif
    anarsistherif's avatar
    Erkek

ayri dünyalar fikri pratikte mantıksız kanımca. çünkü zaten 10 kişi online olsa yarısı bi dünyada yarısı bi dünyada olsa kimseyi göremiceksin oyunda, sanki single oynuyormuş gibi olacak. herkesi mümkün olduğunca görmek gerekiyor, mümkün olduğunca yakın olmalı herkes birbirine.

Factions kurulup, birbirine düşman edilmesi engellenemez mi? sadece event zamanı düşman olunsa? j4x kodlayaman mı böyle bişiy?

=)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı

ayri dünyalar fikri pratikte mantıksız kanımca. çünkü zaten 10 kişi online olsa yarısı bi dünyada yarısı bi dünyada olsa kimseyi göremiceksin oyunda, sanki single oynuyormuş gibi olacak. herkesi mümkün olduğunca görmek gerekiyor, mümkün olduğunca yakın olmalı herkes birbirine.

Factions kurulup, birbirine düşman edilmesi engellenemez mi? sadece event zamanı düşman olunsa? j4x kodlayaman mı böyle bişiy?

spawnın yakınına bir sınır çizilir yani çok ta yakın olmayacak şekilde pvp alanı bu bölge olur.

bu bölgenin dışıda survival oynayanlar için uygun olur. o alanın dışında savaşılmaz.

busayede ev , şato yapanlar öleceğiz korkusu yaşamazlar , savaşacakalrı zaman zırhlarıın çeker PVP alanına giriş yaparlar.

PVP alanında kendimiz savaşmak için küçük kaleler veya okçu kuleleri inşa ederiz birbirimize saldırırız vs?

aeros , kovboy , anarşik gibi sadece pvp oynayan oyunlar pvp alanında olacaklardır.

ben , odin , tatar , karanlık vs gibi hem savaşıp hem survive oynamayı sevenler 2 ev yapar biri pvp zone da biri safe zone da

serdar gibi sadece inşaat yapacakalarda safe zone de rahat raha takılır herkez kafasına göre.

Herkeze uyuyorsa bu planı gerçekleştirelim.

http://i.imgur.com/rHJQoPw.png

PanxeR tarafından 26/Şub/14 13:55 tarihinde düzenlenmiştir
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    efsaneburak bunu yazdı

hocam sadece tbt ye ait değilde her player'in girebileceği bir server yapsak daha çok eğlenmez miyiz? , örneğin bir hub serveri kursak içinde , survival creative skyblock hunger games diye bölümlere ayırsak hem herkesi sıkmayız hemde eğlenme olanağımız yüksek olur örneğin gece 3-5 kişi varsa hunger games'e girer eğlenirler yani survivalda sıkılmazlar. eğer serverin aylık parasını çıkarmak istiyorsak normal oyunculardan fazla yetkiye sahip olmicak vip'ler oluşturabiliriz.

Ben de o fikirdeyim, eğer sunucu kaldırıyorsa ortalıktaki her tür foruma reklam edelim çoluk çocuk gelsin keselim.

Fakat daha önce bunu yapınca bizi kestiler dışarıdan gelen hile ile geliyor ban da atamıyoruz yeni nickle girip kesiyordu onun için sınırlamıştık.

Fakat yeni anticheat pluginleri önceki sorunları çözüyorsa tekrar o modele geçelim bence

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    costantin
    costantin's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    anarsistherif bunu yazdı

spawnın yakınına bir sınır çizilir yani çok ta yakın olmayacak şekilde pvp alanı bu bölge olur.

bu bölgenin dışıda survival oynayanlar için uygun olur. o alanın dışında savaşılmaz.

busayede ev , şato yapanlar öleceğiz korkusu yaşamazlar , savaşacakalrı zaman zırhlarıın çeker PVP alanına giriş yaparlar.

PVP alanında kendimiz savaşmak için küçük kaleler veya okçu kuleleri inşa ederiz birbirimize saldırırız vs?

aeros , kovboy , anarşik gibi sadece pvp oynayan oyunlar pvp alanında olacaklardır.

ben , odin , tatar , karanlık vs gibi hem savaşıp hem survive oynamayı sevenler 2 ev yapar biri pvp zone da biri safe zone da

serdar gibi sadece inşaat yapacakalarda safe zone de rahat raha takılır herkez kafasına göre.

Herkeze uyuyorsa bu planı gerçekleştirelim.

http://i.imgur.com/rHJQoPw.png

bencede çok mantıklı kim ne yapmak istiyorsa rahatça onu yapar crafting yaparken kesilme riski olmadan güzel olur bence

Toplam Hit: 17557 Toplam Mesaj: 153