TBT Minecraft Server Yeni Sezon [Açıldı - 28.02.2014]
-
nerden nereye gördüğünüz gibi :d
edit:
* şu anki hali çok daha iyi.
* tam bizlik bir şey var artık. /pvp komutu. bu komutla kendiniz için pvpyi açabiliyor ve kapatabiliyosunuz. savaşta olmak istemiyorsanız kapatırsınız, savaşta olmak istiyorsanız açarsınız. yani biz değil siz karar vereceksiniz o anda ne yapmak istediğinize.
* claim için bişeyler ayarlanıyor, admine ihtiyaç duymadan claim yapabilmeniz için bi eklenti deniyoruz şimdi, olmazsa başka eklenti veya factions denicez.
* yardımcı olmak isteyen, fikir vermek isteyen, bu gidişata dur demek isteyen arkadaşlar panxer'i eklerse skype'dan konuşmaya dahil olabilir, servera gelebilir ve yardım edebilirler.
anarsistherif tarafından 27/Şub/14 05:01 tarihinde düzenlenmiştir -
Açınla serveri önceki servere 1 kere bile giremedim arkadaş tamda youtube kanalım için lets play çekcektim serverde kısmet buna artık tek oynayıp video çekmekten sıkıldım :D
-
Spawn tamamdır hacılar , sanırım mübarek cuma namazından sonra serveri açabileceğiz.
Spawnda en çok emeği geçen KaranlikZort a teşekkürler. Ve diğerlerine de :)

PanxeR tarafından 28/Şub/14 06:31 tarihinde düzenlenmiştir -
vay karanlıkzort a teşekkürler biz diğerleri olduk şimdi :))
-
hiç hayatımda online oynamadım. normalini oynuyorum. online olayını tam açıklarsanız bende oynarım sizinle. hunger games i youtube tan izliyorum ama indirmeyi beceremedim.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
hiç hayatımda online oynamadım. normalini oynuyorum. online olayını tam açıklarsanız bende oynarım sizinle. hunger games i youtube tan izliyorum ama indirmeyi beceremedim.
indirmene gerek kalmıcak hoca, online da fark millet seni kesebiliyor daha zor :) arsayı para ile satın alıyorsun güvene almak için
daha zevkli anlayacağın birlikte oynamak savaşmakgibisi yok
-
PanxeR bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
indirmene gerek kalmıcak hoca, online da fark millet seni kesebiliyor daha zor :) arsayı para ile satın alıyorsun güvene almak için
yani yine maden filan kasıp craft yapma olayı var. item ı iyi olan ezer mantığı var mı ? yada ticaret vs ?
-
PathfindeR00 bunu yazdıPanxeR bunu yazdıPathfindeR00 bunu yazdı
yani yine maden filan kasıp craft yapma olayı var. item ı iyi olan ezer mantığı var mı ? yada ticaret vs ?
evet hocam aynen
-
SERVER AZ SONRA AÇILIYOR BEKLEMEDE KALIN HOCALAR !
edit açıldı
TBTMC.ZAPTO.ORG:123
PanxeR tarafından 28/Şub/14 16:09 tarihinde düzenlenmiştir -
1 saate geliyyom pc ye de format atıcam içini filan temizlicem performans artarsa artık oyundayım :)