folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder TBT Minecraft Server Yeni Sezon [Açıldı - 28.02.2014]

TBT Minecraft Server Yeni Sezon [Açıldı - 28.02.2014]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek

panx. server kapanmış sanırım. yedek dosyasını beklüyoruz :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EWELANCHE
    EWELANCHE's avatar
    Erkek
    anarsistherif bunu yazdı

home, spawn komutlari kaldirilip, spawna gidip gelmek bi nevi zorunlulaştırılırsa ve ilk claim ucuz olursa bütün evler spawnın etrafında olur kanımca.

ilk önce araziyi alıp para kazanmak için tarım yapmalıyız.

önceki oyunlarda tarımı gizli gizli yapıp sonra araziyi alıyorduk, bu da uzak yerlere yerleşmemize sebep oluyordu.

Bencede gayet mantıklı para kazanmayıda biraz zorlaştırmak gerek bence belli bir sistem bulunca herkez zengin oluyor.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    Yigit bunu yazdı

gelmemiş mi hala server şuan oyuna girme imkanım yok da :/ ben reload atmıştım home/spawn şeysini ayarlayıp

test 1 2
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Yigit
    Yigit's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı
    Yigit bunu yazdı

gelmemiş mi hala server şuan oyuna girme imkanım yok da :/ ben reload atmıştım home/spawn şeysini ayarlayıp

yok hacı server kapalı görünüyor.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Sen bu kararı neye dayanarak alıyorsun hoca herkese oylamaya sundun mu sunucu masrafını karşılaman kafana göre kural koyacağın anlamına gelmez değilmi bende oyuncuyum ama benim görüşüm bu yönde değildi 

Oylama yapılır olmadı holy e söyleriz genel anlat varya sitede oraya yazar oyun nasıl olsun diye öyle karar alınır bu olmamış hoca oylama lazım herkes pvp amaçlı takılmıyor

Orklara yağmacılara gün doğdu olurmu öyle şey pvp için ayrı dünya olışturuluyorsa geçiş yapılsın yada alan kurulsun 

serverde bu adamlar yüzünden creative takılıyordum zaten kaç kişide böyle durumlar yüzünden çekti gitti zaten

1.si oylamaya sunuldu tabi hocam şuan minecraft oynayanların ezici üstünlüğü sıfırlanması konusunda hem fikir.

2. hocam tabi şahsi fikrini belirtebilirsin ama bilmem farkındamısın holy bile oynamıyor artık başına gelenlerden sonra.

3. save verilecek hocam istediğin gibi creative takılırsın yine yada uzağa gidersin bu sefer. Fakat gerçekten daha fazla keyif alalım diye yakın olalım diyorum seni kimse zorlamayacak spawnın dibinde ev yap diye.

Hocalar tam bir karar verelim server öyle açılacak. Zaten ben sadece konuyu açtım.

@edit. şuan server bilmediğim bir nedenden kaaplı tolgaya ulaşabilirsem açtırırı.

PanxeR tarafından 25/Şub/14 20:51 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Eğer dediğiniz gibi pvp olacaksa chestler falan korumalı olmasın wg li arazi olmasın lütfen.Kazandıgımız para ile item alalım adminshoptan 

طדṮ
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    Cesnist bunu yazdı

Eğer dediğiniz gibi pvp olacaksa chestler falan korumalı olmasın wg li arazi olmasın lütfen.Kazandıgımız para ile item alalım adminshoptan 

wg siz bu dediklerini nasıl yapacaksın hocam ne parası nasıl kasacaksın wg + sandık olmazsa olmazı minecraftın

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Sen bu kararı neye dayanarak alıyorsun hoca herkese oylamaya sundun mu sunucu masrafını karşılaman kafana göre kural koyacağın anlamına gelmez değilmi bende oyuncuyum ama benim görüşüm bu yönde değildi 

Oylama yapılır olmadı holy e söyleriz genel anlat varya sitede oraya yazar oyun nasıl olsun diye öyle karar alınır bu olmamış hoca oylama lazım herkes pvp amaçlı takılmıyor

Orklara yağmacılara gün doğdu olurmu öyle şey pvp için ayrı dünya olışturuluyorsa geçiş yapılsın yada alan kurulsun 

serverde bu adamlar yüzünden creative takılıyordum zaten kaç kişide böyle durumlar yüzünden çekti gitti zaten

1.si oylamaya sunuldu tabi hocam şuan minecraft oynayanların ezici üstünlüğü sıfırlanması konusunda hem fikir.

2. hocam tabi şahsi fikrini belirtebilirsin ama bilmem farkındamısın holy bile oynamıyor artık başına gelenlerden sonra.

3. save verilecek hocam istediğin gibi creative takılırsın yine yada uzağa gidersin bu sefer. Fakat gerçekten daha fazla keyif alalım diye yakın olalım diyorum seni kimse zorlamayacak spawnın dibinde ev yap diye.

Hocalar tam bir karar verelim server öyle açılacak. Zaten ben sadece konuyu açtım.

@edit. şuan server bilmediğim bir nedenden kaaplı tolgaya ulaşabilirsem açtırırı.

bu oylamadan bizimm nedne haberimiz olmadı oyunda o an bulunana 3-5 kişiyemi sordun oylama mantığı bu mu hocam senin ? 

forumda ben böyle bir oylama görmedim

insanlar oyundan soğuyorsa demekki bir yerlerde yanlış var

beni zorlayıp zorlamaması değil ben yapacam adam dağıtacak olmadı gelip öldürecek vs vs onlamı uğraşacağız paso

kendiniz çalın kendiniz oynayın hoca siz benim gördüğüm bu 
    tahribatı karıştırmayın o zaman bu mantıksa kendi networkunuzdan oynayın 3 kişinin kararıyla hareket edilecekse 

SeRDaR tarafından 25/Şub/14 22:28 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Beyler tartışmakdasa çözüme yönelik fikirler üretirseniz daha iyi olur.

Madem pvp pve olayı üzerinde ikiye ayrılıyorsunuz. 2 ayrı dünya olur. Biri pve üzerinde diğeri ise pvp üzerine olur. Mesela pvp dünyasında maden sayısı fazla oalbilir pvede ise 10da biri olur. Hem oynayanlara pve imkanı hem de pvp yapması için şevklendirebilirsiniz.

Pve dünyasında maden azken başka oyuncular tarafından kesilme imkanınız olmaz rahat olursunuz. Pvp de ise maden çok olur ama riski fazla olur. Birde pvp dünyası oyuncu sayısı 4veya 5in altına indiğinde otomatik kapanabilir. Server boşken maden kasılmaması için bu tarz bir önlemde alınabilir. Ya da haftanın belli günlerinde pvp haritası açık olur.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    Cesnist bunu yazdı

wg siz bu dediklerini nasıl yapacaksın hocam ne parası nasıl kasacaksın wg + sandık olmazsa olmazı minecraftın

Hocam yaptıgını saklayacaksın gizli bir sekilde admin shopa veya korumalı olana gireceksin.Ganimet yoksa savasmanın,milleti yerini bulmanın ne anlamı var.wg olunca biz bişey yapamıyoruz exploit bulan bug bulan oyunun mına koyuyor.Tümden kalksın hocam bence

طדṮ
Toplam Hit: 17553 Toplam Mesaj: 153