TBT Minecraft Server Yeni Sezon [Açıldı - 28.02.2014]
-
Pvp zone neden spawn dan uzakta olmuyor craft oluyor yarı yarıya yapın hoca?
spawnı ortadan ikiye bölecek şekilde ayarlayın
SeRDaR tarafından 26/Şub/14 14:19 tarihinde düzenlenmiştir -
SeRDaR bunu yazdı
pvp de çabuk ölüneceği ve spawnda doğulacağı için , creative oynayan kişiler belki 1 haftada bir ölüyorlar hocam.
item satma için diyorsan safe zone a item satmak için market te konur merak etme , bn sadece doğumlar için diyorum.
-
PanxeR bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
pvp de çabuk ölüneceği ve spawnda doğulacağı için , creative oynayan kişiler belki 1 haftada bir ölüyorlar hocam.
item satma için diyorsan safe zone a item satmak için market te konur merak etme , bn sadece doğumlar için diyorum.
Hocam doğdun spawnda zaten ölüm yok yol yapılır tabela konur okla gösterilir sağ taraf pvp sol taraf crafting çilerin yeri diye mesela olmaz mı ? Ortamdan da uzaklaşılmamaksa amaç bence iki taraf içinde uygunu bu
-
bence şöyle olsun.

-
Konuyu takipteyim, pvp sarmıyor beni çok çabuk ölüyorum :D
-
çok büyük bir spawn olmazsa bence oyun daha eylenceli oluyor. Düz bir alana ufak bir kulübe yapın yer bence dev gibi yapıdan çıkana kadar sıkılıp oyunu bıraktım geçe serverde. sadelik iyidir isteyen istediği yere istediğini yapsın. bence.
-
oksijen bunu yazdı
çok büyük bir spawn olmazsa bence oyun daha eylenceli oluyor. Düz bir alana ufak bir kulübe yapın yer bence dev gibi yapıdan çıkana kadar sıkılıp oyunu bıraktım geçe serverde. sadelik iyidir isteyen istediği yere istediğini yapsın. bence.
haklısın hocam okadar büyük alana gerek yok boşa yürüoz :)

yada

böyle olursa spawna bir kaç market koyarız bu sayede biraz daha uzakta da olsanız rahatlıkla markete gidip gelebilirsiniz , arsa sıkıntısı olmaz.
PanxeR tarafından 26/Şub/14 15:10 tarihinde düzenlenmiştir -
Millet yine crafting yapacak 2 kişi pvp de olacak yine sıkılıp bitecek.
-
Şu anki serverın spawn alanı gayet iyi. evler spawn etrafına yapılacaksa da yakın olsun birbirine. hatta iş dönüyo dolaşıyo pvp'ye geliyor zaten.
Bence pvp alanına kuleler inşa edip wg'lettirelim. savaş hep orada olsun. diğer bölgeler komple safe zone olsun. Fakat pvp alanına spawn tarzı güzel bi yapılanma olabilir göze hoş gelecek.. kuleler filan. -
Piratebay bunu yazdı
bence şöyle olsun.

On numara hoca işte bu süper bence
pskpT.: hocam millet dövüşmekte istemiyorsa zorla bir şey yaptırmassın öyle yaparsan ona uymaz böyle yaparsan buna uymuyor
bence şuanki durum her iki taraf içinde güzel arazi kocaman zaten sanki kaynak mı bitecek :)