folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT Olarak Soma'ya Nasıl Yardım Edebiliriz?

TBT Olarak Soma'ya Nasıl Yardım Edebiliriz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek

konu silinmez ise burayı alıyım.

maç bilet satış linki

kızılay ve diğer kurumların yardım kamp. vs paylaşıyım

http://www.leyladansonra.com/
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    asa42 bunu yazdı
    Elixiron bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

Benim de aklımda bi fikir var. Hepimiz diyanete mail atsak "Bu Cuma namaz çıkışı bir seferlik camiler için değil de Soma için yardım toplanmasını rica ediyoruz" diye. Zaten tek başıma mail atcaktım topluca atmış oluruz daha etkili olur.

http://www.diyanet.gov.tr/tr/iletisim

burdaki hangi adrese atalım hocam

muhtemelen budur: dinhizmetleri@diyanet.gov.tr

Evet buna hocam en yakın bu geliyor. Zaten camilere her hafta bağışta bulunuluyor, olay tazeyken büyük bir bağış toplanabilir bu şekilde.

Az önce mail attım dönüş alırsam bildiririm hocam.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    madrew
    madrew's avatar
    Erkek

işin içine devlet organı girerse ben yokum. 

der die das
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rajooonn
    rajooonn's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı
    Elixiron bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

Benim de aklımda bi fikir var. Hepimiz diyanete mail atsak "Bu Cuma namaz çıkışı bir seferlik camiler için değil de Soma için yardım toplanmasını rica ediyoruz" diye. Zaten tek başıma mail atcaktım topluca atmış oluruz daha etkili olur.

Evet buna hocam en yakın bu geliyor. Zaten camilere her hafta bağışta bulunuluyor, olay tazeyken büyük bir bağış toplanabilir bu şekilde.

Beyler iyi güzel düşünmüşsünüz lakin size katılmıyorum.

Keza bu paraları topladıktan sonra "Kuran kursu yaptırdık, oraya yerleştirdiğimiz sabilere Soma için hatim indirtiyoruz" tarzında bir açıklama görebilirsiniz. Diyanetin ödenekleri hakkında ciddi şüphelerim var.

Gece! Vampir değilim ama geceyi çok severim. Yalnızsın, oyun oynuyorsun monitörün ışığı ve kendin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    rajooonn bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı
    Elixiron bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

Keza bu paraları topladıktan sonra "Kuran kursu yaptırdık, oraya yerleştirdiğimiz sabilere Soma için hatim indirtiyoruz" tarzında bir açıklama görebilirsiniz. Diyanetin ödenekleri hakkında ciddi şüphelerim var.

aynen, mümkünse devletle alakalı olan hiçbir yere para vermeyin.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek
    rajooonn bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı
    asa42 bunu yazdı
    Elixiron bunu yazdı
    BeyinAdam bunu yazdı

Aslında hocam bizim değil diyanetin bunu düşünüp yardım kuruluşlarıyla iletişime geçmesi gerekir. Bakın biz böyle böyle yapıcaz toplanılan paraları size devredicez siz de kıyafet mi alırsınız yiyecek mi alırsınız yoksa nakit yardım mı yaparsınız şeklinde anlaşma sağlamaları gerekir.

Hem toplanan para yapılan yardım vatandaşın gözü önünde gerçekleşmiş olur hem de en hızlı zamanda toplanılabilecek en büyük miktarda yardım parası toplanmış olur.

Yardım kuruluşlarının bunu kolay kolay reddedeceğini düşünmüyorum zaten bunun için varlar. Ama işte düşünen kim...

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sherlock.
    r10aldinho
    r10aldinho's avatar
    Erkek

rajoon'a katılıyorum

Galatasaray, Fenerbahçe, sanatçılar yardım yaptılar, devam ediyorlar yardıma maddi olarak.

Türk Telekom bölgedeki ankesörlü telefonları her yöne ücretsiz kullandırıyor, Ttnet wifi'lar ücretsiz.

Bir kısım bankalar sanırım kredi boçlarını sildi.

Bence şuan için maddi bir yardıma ihtiyaçları yok, gerekirse elimden geldiğince yardım ederim.

Manevi olarak neler yapılabilir bunlar önemli, onlara destek olmalıyız her anlamda.

İlk batışını ben gördüm güneşin, Gün dönümüne sen yetiştin, Kaptanı benim bu geminin, En son ben çıkarım, Panik etmeyin ___________________________________________________________ iletisim: www.tahribat.com@gmail.com
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Maddi bi ihtiyaclari oldugunu sanmiyorum ben. Bankalar bile kredi borclarini silecekmis. Tum somanin kredileri 3 ay ileri almis hsbc yana ing tam hatrlamiyrm.

Manevi olarak ne yapilabilir bence bu onemli.

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweeneyTodd
    SweeneyTodd's avatar
    Erkek

Başta bu şekilde: http://listelist.com/ yardım edebiliriz. 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zigana
    zigana's avatar
    Erkek

hiç zengin birinin cinayet işlediğini duyarmısınız ?  meşhur amerikan mafyası alcapon dahi  katliam yapmasına rağmen vergi cezasından dolayı hüküm giydi.

bu işlerde böyledir. ortada ciddi bir firma suçu vardır. ama bu kişi birilerinin yeğenidir ve  dayısı otu boku vardır.  sonucta kayıkçı fıkrası gibi gariban biri bulunur tüm suçu üstlenir geçer .

bizim yapabileceğimiz birşey olduğunu sanmıyorum. ortada sgk var ciddi tazminatlar ödeyecekler ve maaşa bağlayacaklar.

Temel adalettir .
Toplam Hit: 6893 Toplam Mesaj: 56