TBT Olarak Soma'ya Nasıl Yardım Edebiliriz?
-
Facia olmadan önlem konusunda çok başarısızız ama devletin son zamanlarda en iyi oldu konuların başında afete uğrayanlara yardım etmek geliyor. bakınız; van depremi.
Önlem konusunda farkındalık için çalışmalar, kampanyalar yapılmalı (İş kazaları, depremler vb.)
İnternet üzerinden kitleleri harekete geçirmek için neler yapılabilir bunu düşünmeliyiz bence.
-
düşünce çok güzelde yardım kısa süreli bir çözüm.
önemli olan bir daha bu olay olmayacak şekilde bir sistemin otruması için çaba sarf etmek.
balık verme balık tutmasını öğret yardım felsefem
-
Biraz zaman geçtikten sonra mağdur yakınlara yardım için fon falan oluşturulur para yardımı yaparız şuan aklıma bu geldi
-
galatasaray ve bjk maçlarına gidebilirşz , gelirler soma ya gönderilecek .
-
soma nın acısı acıda , reyhanlının aktütünün acısı patlıcan mı ?
sadece üzerinden 1 yıl geçti , akp nin itleri hatayın kasabasını patlattılar hatırlarsınız , kaç kişi öldü orada onu bile bilmiyoruz. 2002 den bu yana yaşadığımız tüm facialarda mağdur her zaman türk milleti, belli bir felakete bile gerek duymadan ampülün uygulamalarından hayatını kaybeden mağdur olan , işinden gücünden yerinden yurdundan olan binlerce belki milyonlarca insan var
şimdi yeniden sor , soma ya nasıl yardım edebiliriz ? akp denen pisliği bu ülkenin yüzeyinden kazıyıp , bu ihanet çetesi içinde yer almış tüm namussuz hırsız ayakkabıkutucu kaçakçı katil it kopuğu Türk adaleti önüne çıkararak , halen eyi eyi memleket eyiye gidio dinimiz amin diyen mal oğlu mal varsa suratına bir tane tokat atarak
-
TOBB yardım kampanyası başlatmış. Güvenilir mi?
-
Bazı arkadaşlara bakıyorum, ulan ne kadar sığ düşünüyor bunlar diyorum içimden darılmayın beyler vizörünüz yanlış.
Orada şu an binlerce insan dışarıda ve orası şehir içi değil, millet şu an lokma ve su dağıtıyor orada sel gibi, yakınlarını bekleyenler acil gelenler binlerce insan var adam markete su almaya mı gidecek o telâşe de?
He bu verdiğim en basit örnek.
Benim aklımdan geçen şudur kâle alan olursa diye yazıyorum.
Çocukları geride kaldı çoğu sabi sübyan, onlara en azından bir şeyler gönderilir ne bileyim oyuncak vesaire, ayrıca deprem zede değiller ama çoğunun parası geçim darlığında olan insanlar yani erzak yardımı abes kaçmaz emin ol, o insanların istemeye yüzüde yok.
Lan ne alırsan 1 milyonculara gidip 10 tane şey alsak burada 1000 kişi binlerce oyuncak vs eder.
Paketleriz toptan yazarız, Tahribat adına küçük kardeşlerimize vs herneyse işte.
Yağmasakta bir adımız olur.
Yoksa ben imkan bulup kendim göndericem tek başıma amk garip olur oda.
Bu yorumu dikkate alanlar ona binaen yazsın siyasete başka bir şeye çekmeyin konuyu da bu da derin konulara taşınmasın.
Yardım etmek isteyen gönlü sızlayan ortaya çıksın abi 3-5 te olsa bir şeyler yapalım.
Yarın birgün, bizide büyük istanbul depremi bekliyor aynı şey herkesin başına gelebilir, o zaman ufak 1 yardım bile ALLAH göstermesin yüzümüzü güldürür. -
devletin herhangi bir bünyesinin yaptığı kampanyalara hiç bir şekilde katılmam . ulaşacağı bile garantili değil bu köpeklere güvenmem ve onların aracı olduğu kampanyaya katılmam
-
He ayrıca devlet devlet diyen olmuş arkadaşlar başlıkta yazdım "TBT" Olarak diye, bilir kişi de holy ve rene en güvenilir.
Biz yardımı yapalım onlar aracılığı ile ulaşsın.
En güvenlisi, belli bir havuza herkes tarafından ürünler kargolansın.
O havuz toptan soma'ya kargolansın sonra.
Devletle alakası yoktur. -
Yeni soma faciaları yaşanmaması için holdingler şirketler hepsi ifşa edilmeli bundan sonraki en büyük yardım budur maddi olarak büyük meblağlı yardımlar yapılıyor hepsinin iş işten geçtkten sonra aklı başına geldi zaten. (Samimi yardımları kastetmedim)
HeYeT tarafından 15/May/14 22:21 tarihinde düzenlenmiştir