folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder TBT Olarak Soma'ya Nasıl Yardım Edebiliriz?

TBT Olarak Soma'ya Nasıl Yardım Edebiliriz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    Easx bunu yazdı

Hocam maçlara bilet alabiliriz. Karabuksporda verıcekmıs topladıgı gelırı gıtmesemde bır bılet alıcam. Toplu olarak sadece nakıt yardımı gonderılebılır dıye dusunuyorum oraya

bjk gelirleri direk yollayacak. olimpiyat ortalama 76bin bilet demek. bu şekilde ilk atağı yapabiliriz.

direk tbt adına toplayıp yollamak yerine derli toplu bir konu açılırsa herkes uygun olan yere durumu kadar yardım eder diye düşünüyorum.

akmasa bile damlar en azından katkımız olur.

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Cebimizden uc bes kurus toplayip gecici vicdan rahatlatacagimiza zorlayalim ki gereken yardimi devlet yapsin. Devletin gorevini ustlenmeye kalkacagimiza var olma sebeplerini hatirlatalim.

sigara değil, balık olan.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zgmanco
    zgmanco's avatar
    Erkek
    BeyinAdam bunu yazdı

Benim de aklımda bi fikir var. Hepimiz diyanete mail atsak "Bu Cuma namaz çıkışı bir seferlik camiler için değil de Soma için yardım toplanmasını rica ediyoruz" diye. Zaten tek başıma mail atcaktım topluca atmış oluruz daha etkili olur.

Yüksek ihtimal toplanılır. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Bir deprem Afet vs değil ki Oradaki insanların mal kaybı olmadı can kaybı oldu maddi yardıma ihtiyaç duyulacak durum yok hee maddi olarak devlet zaten gereken yardımı desteği vermek zorunda duyduğum kadarıyla verecek maaş tazminat vs gibi yoksa sen ben bugün yardım ederiz e yarın ne olacak ? 

manevi olarak destek olmak bu açıdan daha önemli yeni madencileri feda etmememiz açısından gerek maden gerekse diğer ağır zor şartlarda çalışan insanların hayatları konusundaki endişeler dile getirilip maddi durumlarının artırılmasını denetimlerin tedbirlerin artırılıp sırf bu durumlar için komisyon birim oluşturulmasını sağlamak amacıyla duyuru vs yapmalıyız 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    skyvalet
    skyvalet's avatar
    Erkek

Belki birdahaki seçime iyi bir devlet seçeriz.Belki şirinlerde bizi görür.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

Gida anlaminda yardimda bulunmak isteyen olursa bana PM atabilir...

Is yaptigimiz bir firma erzak , para vss yardim topluyor soma dakilere ailelere yemek yapmak icin , ben tavuk sattigim icin benden tavuk eti , kofte , sucuk , salam anlaminda yardim istediler. Ben kendimce bisiler yapicam , gida anlaminda yardim etmek isteyen olursa bana ulassin tavuk gonderebilirim...

Faturasi vss detaylari da yardim yapan kisiye ibraz edebilirim...

İmza YOK !!!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

4025'e sms atarak 5 TL yardımda bulunabilirsiniz.

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

kızılay zaten yapıyor sanırım yardım

tahribat olarak teknolojik yazılımla yardım edebilirdik oda geçti

yakınların daha rahat bulunabileceği bilgisayar yazılımı

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

3er 5er ölerek uzun vadede kaç tane soma yapan iş kazazedeleri var, hepsine biz koşamayız, devlet ne bok yiyor, iktidar sadece kendine alacaksa siktir gitsin ya da işini düzgün yapsın. Biz kazanın sonrasında bazı şeyleri tanzim etsek ne olur insanlar ölmüş, hayatlar bitmiş. Bizim yapacağımız madenciliği resmen denetleme dışı bırakarak katilliğe soyunan iktidara karşı bu önlemlerin ve denetlemelerin tekrar alınmasını sağlamaya çalışmak. Önlem olursa kaza olmaz, şartlar daha iyi olursa refahta olur bir sıkıntı kalmaz, ha olur mu, olmaz.

Maddi yardımın dışında gerçekten yardım etmek istiyorsan atlayıp otobüse soma'ya gidebilir ve ölen insanların yakınlarını polis ve başbakan danışmanları tarafından dövülmekten kurtarabilirsin. Bu olaylardan sonra yanımda polise molotof atılırsa tutupta aman şiddet, aman provokasyon demem, hele danışmana gelirse iyice sevinirim.

kvasir tarafından 15/May/14 11:02 tarihinde düzenlenmiştir
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

http://www.manisa.bel.tr/icerik/27/6763/buyuksehirden-somaya-destek-cagrisi-.aspx

şöyle birşey mevcut

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
Toplam Hit: 7774 Toplam Mesaj: 56