TBT Sakarya Buluşması
-
hadi bakalım yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz...umarım sorunsuz bir şekilde hallolur bu buluşma işi..bende gelmek isiterdim ama ksımet değilmiş...zaten Sakaryalıyım geldigimde agırlarsınız artık :S
-
lordvader89 bunu yazdı:
-----------------------------
hadi bakalım yüzdünüz yüzdünüz kuyruğuna geldiniz...umarım sorunsuz bir şekilde hallolur bu buluşma işi..bende gelmek isiterdim ama ksımet değilmiş...zaten Sakaryalıyım geldigimde agırlarsınız artık :S
buyur gel toprağım ne demek ;) -
şu işi aceleye getirmeseydinizde bizde rahat rahat gelebilseydik...
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------şu işi aceleye getirmeseydinizde bizde rahat rahat gelebilseydik...
dayi bu daha ilk buluşma hani kabamızı atmak için daha sonra tekrarlanacak buluşmalar agam bolbol -
ajan1111 bunu yazdı:
nikoteen bunu yazdı:
abü şunu biraz daha ileri alın 15Şubat olsun bende gelem bi gül cemalinizi görem hamınızın :D
Acan geçen sefer olmadı ama kısmetse 15inde kesin geliyom hatunun yanına senı bulcam hacı işin yoksa o gün ok ;) take care Janım :Pp
sen yeterki gel hoca. her türlü ayarlarız ;) 15'inde de toplanırız. en kötü ihtimal benle kesin görüşürsün ;)
Hop Hop ajan bensiz hemde sakaryada ayıp oluyor amma topraamLord atla gel babacan nezaman istersen ayarlarız aksiyonluk bişiiler nema problema
-
kosebay bunu yazdı:
Tyler_Dayi bunu yazdı:
-----------------------------şu işi aceleye getirmeseydinizde bizde rahat rahat gelebilseydik...
dayi bu daha ilk buluşma hani kabamızı atmak için daha sonra tekrarlanacak buluşmalar agam bolbol
-----------------------------profiline bakmasaydım senin şu agam paşam muhabbetine vericektim fırçayıda yaşın varmış hakkındır konuş agam :D seninle bi şekilde takılcaz sen merak etme, gelecem oraya (:
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
kosebay bunu yazdı:
Tyler_Dayi bunu yazdı:
şu işi aceleye getirmeseydinizde bizde rahat rahat gelebilseydik...
dayi bu daha ilk buluşma hani kabamızı atmak için daha sonra tekrarlanacak buluşmalar agam bolbol
profiline bakmasaydım senin şu agam paşam muhabbetine vericektim fırçayıda yaşın varmış hakkındır konuş agam :D seninle bi şekilde takılcaz sen merak etme, gelecem oraya (:
:) yaş biraz ilerlemiş olabilir aga istediğin herzaman hafta sonu olursa daha iyi olur beklerim kapım herzaman açık yeterki muhabbet olsun -
kosebay dayı benden yamuuk olmaz :D oda gelecekti ufak tefek işleri var ondan gelemiyo :P
-
şimdi beyler bişi dicem xD
şu tren saat 9 10 da gebzede oluyo tamam mı ? siz 9 10 da gebzede olunca bende o trene orda adım atacagım söz veriom gelecem özledim hepinizi :)
-
ah sakarya ahh be gözünü seveyim cennet gibi memleket :)
usta birliğim de oraya çıktı yaa ne kadar sevindim bilemezsiniz sevdiğim bi yere gidiyorum
en sonunda erzincandan kurtuldum o neydi öyle yaaa o kadar soğuk mu olur ? -30 larla mücadele ettik resmen
sakaryayı severim gerçekten hekese benden selamlar