TBT Sakarya Buluşması
-
Swool
Excalibur
Reflex
Defactorx
Dionysos
ajan1111
under_king
Artık siz sadece mürid arkadaşlarım değil Dibine kadar dostum Arkadaşım Kankim İlelebet Kardeşlerimsiziniz
Dayı sen alınma sen hep kalbimizin dayısısın :P -
balgamlı köftelerin hakkını da yemeyelim.diş kıra biliyo dikkat edin :(
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------
balgamlı köftelerin hakkını da yemeyelim.diş kıra biliyo dikkat edin :(
olim senin dişlerde sorun varmış herkes yedi hiç bişii olmadı sana oldu sadece -
aklıma gelmişken söyleyem sabah kavaltısına geçtik tam yemekteyiz biranda nuri alçonun müzigi çalmaya başladı.şansa bak ki aynı anda elektriklerde gitti biz tabi biranda aha tufaya geldik sandık :D sonra dan anlaşıldıkı acan1111 tlf nu çalıyomuş :D
-
kaç saatte gittiniz lan ?
-
rEfLeX bunu yazdı:
aklıma gelmişken söyleyem sabah kavaltısına geçtik tam yemekteyiz biranda nuri alçonun müzigi çalmaya başladı.şansa bak ki aynı anda elektriklerde gitti biz tabi biranda aha tufaya geldik sandık :D sonra dan anlaşıldıkı acan1111 tlf nu çalıyomuş :D
Reflexcim siz şükredin daha enerji dolmamışdım yoksa ben o karanlıkdan yararlanmasını bilirdim de olmadı kısmet değilmiş bi dahakine inşallah :P -
0m3r bunu yazdı:
Tam tamına 2,5 saatte dakikası dakikasına gittik ve geldik hemide posta treniydi ekspress fln deildi yani (: bazı vatanda$lar 4,5 saatten önce gidemezsiniz falan diolardı :O ba$ harfi l0rdvader89 mesela :P biletlerde 5,75ytl otobüs 1,5 saatte gidio onlar 13 ytl.hem tren daha makara oluyor :P otobüs sıkıcı olabilirdi -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
0m3r bunu yazdı:
Tam tamına 2,5 saatte dakikası dakikasına gittik ve geldik hemide posta treniydi ekspress fln deildi yani (: bazı vatanda$lar 4,5 saatten önce gidemezsiniz falan diolardı :O ba$ harfi l0rdvader89 mesela :P biletlerde 5,75ytl otobüs 1,5 saatte gidio onlar 13 ytl.hem tren daha makara oluyor :P otobüs sıkıcı olabilirdi
-----------------------------ben dedim olm size taş çatlasa 2.5 saatte gidersiniz die xD
-
rEfLeX bunu yazdı:
exca kosabay duymasın bu lafını ciğ ciğ yer seni :D çarpışan arabalar da def seni köşe nasıl sıkıştırdık ama
-----------------------------He Yha carpışan arabalar manyaktı aq:D Swool'a Bir çarptım oldugu yerde 2 tur atdı:D:D
-
rEfLeX bunu yazdı:
çaydan başka bişey içseydiniz görürdünüz :Do ritimle neler olurdu neleeeeer (((: