TBT Sakarya Buluşması
-
Dayım geliyorsa uçak kiralarım :)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------dai nın artık bi kitlesi var dai nereye kitle oraya :D
bide bi kız vardı buluşmlaara niye kızlar gelmiyo car curt bişi diyodu onuda çağırın ozm
-
Hoja gelmek isteyen gelir, kimseye özel davetiye gönderemeyiz :)
-
Swool bunu yazdı:
-----------------------------swool adamım boşver uçaa biz pinelim otobise öle gidelim, uçak güvenli deil o bakımdan :P
-
gitgide kalabalıklasıyoruz ne gzl:d
-
Gelin arkadaşlar gelin hepiciniz gelin Dayıcımız gelsin Exca mız Swoolumuz hepiciniz gelin otuzbin küsür üyemizin hepsi gelsin bir şekilde sığacak bir yer buluruz arkadaşlar yeterki olsun yeterki katılım olsun aksiyon olsun tanışalım kaynaşalım heyecanlandım abowww
Ben bir soğuk duş alayım anca beni keser
-
Küçük bir ayrıntı; @kosebay, sınırsız bira ve ızgara partisi olduğundan bahsetti :)
-
kosebay bunu yazdı:
-----------------------------Gelin arkadaşlar gelin hepiciniz gelin Dayıcımız gelsin Exca mız Swoolumuz hepiciniz gelin otuzbin küsür üyemizin hepsi gelsin bir şekilde sığacak bir yer buluruz arkadaşlar yeterki olsun yeterki katılım olsun aksiyon olsun tanışalım kaynaşalım heyecanlandım abowww
-----------------------------kose olm ben bu daveti pek begenmedim açıkcası, biraz şahin k hitabı kullanmışsın sankim :S
-
Tyler_Dayi bunu yazdı:
kosebay bunu yazdı:
-----------------------------Gelin arkadaşlar gelin hepiciniz gelin Dayıcımız gelsin Exca mız Swoolumuz hepiciniz gelin otuzbin küsür üyemizin hepsi gelsin bir şekilde sığacak bir yer buluruz arkadaşlar yeterki olsun yeterki katılım olsun aksiyon olsun tanışalım kaynaşalım heyecanlandım abowww
-----------------------------kose olm ben bu daveti pek begenmedim açıkcası, biraz şahin k hitabı kullanmışsın sankim :S
ehuehuehu:D -
Şahin K kitabımı, benim neden haberim yok böyle bir kitaptan :|