TBT Sakarya Buluşması
-
rEfLeX bunu yazdı:
-----------------------------haydarpaşa veya zirkeci oraya kadar ne kadar yol parası verirsiniz bilmem ama tren 5 ytl imiş :D gidiş geliş 10 ytl hadi canınız sıkıldı canınız bişey istedi 5 ytl taş çatlasa yanınıza 20 ytl alsan yeter sanırım :D
-----------------------------
oo 5 ytl cok ii amk gzl bı gun olucak ama ne zmn:D -
Tarih vs. bilgileri gelenlerle birlikte akşam ikinci iletiye ekleyeceğim.
-
Swool bunu yazdı:
sen karı$ma len ben burda varim :P çekil bakim kenara :D şaka şaka eheh pazara olsun 03.02.2008 :D saat de 13 gibi :F daha detaylı bilgiliyi aktarırıs Bulu$ma Çin de olsa bilene gitmek kutsaldır :| -
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
sen karı$ma len ben burda varim :P çekil bakim kenara :D şaka şaka eheh pazara olsun 03.02.2008 :D saat de 13 gibi :F daha detaylı bilgiliyi aktarırıs Bulu$ma Çin de olsa bilene gitmek kutsaldır :|
kardes 1 de gıtsek 3-3.30 da ordayz ee ne kdr gezcez ne zmn gerı doncez:D bnce sabah 10-11 gıbı cıkalım -
DioNYsoS bunu yazdı:
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Swool bunu yazdı:
sen karı$ma len ben burda varim :P çekil bakim kenara :D şaka şaka eheh pazara olsun 03.02.2008 :D saat de 13 gibi :F daha detaylı bilgiliyi aktarırıs Bulu$ma Çin de olsa bilene gitmek kutsaldır :|
kardes 1 de gıtsek 3-3.30 da ordayz ee ne kdr gezcez ne zmn gerı doncez:D bnce sabah 10-11 gıbı cıkalım
istanbuldan 8 gibi felan erkenden gidilcek beyler.ona göre yok babaam kızar yok sefkülümle buluşcam gelemüyom ühühü demek yok :D (ben hariç) -
o kadroda bende varım ama gel gör ki
dersane var sırf tren için gelcektim
-
yawrum sen o i$i bana bırağ :M halledecez saat 1 gibi dedikim sakaryada olcaamız saat yani erken çıkacaz
-
Saati belirleyin Eminönü iskelesinde buluşalım, oradan vapurla Haydarpaşa garına gideriz.
-
istanbuldan gelecek tayfa siz tarihi belirleyin. biz burda düzenlemeleri yaparız ;)
-
ExcaliburTBT bunu yazdı:
-----------------------------Eee Cine bile gideceginize gore gelecek haftayada urfaya bekleriz excacşm olmazmi :D urfa TBTliler Bulsmasi... :))))))