TBT Token
-
Binance den metamask qr kod okutuyorum göndermek için ethereum:0x07B792D4E921cC744bc2e5F1C6D32A8A11BAE3A4 yazıyor altında da "Çekim adresinin formatı yanlış. Lütfen çekim adresinin uzunluğunu ve karakter içeriğini kontrol edip tekrar deneyin" diyor. Başktaki ethereum: silince oluyor. Yanlış birşey yapıp yakmamak için sorayım dedim doğru mu yapıyorum acaba ?
Metamask da 0CHZ şeklinde görünüyor bu wallet.
-
coder2 bunu yazdı
Binance den metamask qr kod okutuyorum göndermek için ethereum:0x07B792D4E921cC744bc2e5F1C6D32A8A11BAE3A4 yazıyor altında da "Çekim adresinin formatı yanlış. Lütfen çekim adresinin uzunluğunu ve karakter içeriğini kontrol edip tekrar deneyin" diyor. Başktaki ethereum: silince oluyor. Yanlış birşey yapıp yakmamak için sorayım dedim doğru mu yapıyorum acaba ?
Metamask da 0CHZ şeklinde görünüyor bu wallet.
chz alıp chiliz ağından gönderebilirsin metamaskına,
https://t.me/tokentbttelegrama gelin, bu tip sorunlara hızlı cevap ve organize olabilmek adına, olabildiğince çoğumuzun telegramda olması iyi olur.
-
Beyler claimler açılınca yabancı yatırımcı satış baskısı koydu. Yolumuz uzun daha.
-

-
HolyOne bunu yazdıHeLLB0y bunu yazdıHolyOne bunu yazdı
Beyler telegram ve twitterla ve videolarla çok uğraştık pek sitedeki yorumlara bakamadık =)
3. round sonrasında kontratları ayağa kaldırıp arkasına toplanan paranın bir miktarını destek olarak koyuyoruz. gerisini etkileşimi arttırmak için ödül havuzları için kullanacağız ve arkadaki merkeziyetsiz borsayı çalıştıracağız.
Fakat tokena değerini verecek olan şeyde sınırlı kontrolumuz var. Yükselecek mi düşecekmi ben de merakla bekliyorum.
Olay Doğal iktisat döngüsü üzerinde gelişiyor yani. 1. rounda katılıp zarar da edebilir, 3. rounda katılıp kar da edebilirsiniz. belki yükselince satmaz belki düşünce panikle satarsınız. Yani uçar kaçar garantisi veremem ama piyasadaki çoğu scam tokendan farkımız bunu gerçekten yükseltmek istememiz ve kendimiz developer ve exchange üzerinde kontrolumuz olduğu için daha düşük masraflarla bu işi ayağa kadırabilmemiz.
Bundan sonraki gidişatı az çok tahmin ediyorum fakat lambo alacaz falan desem vaad vermiş gibi olurum, negatif bişi söylesem bunu haber gibi algılayıp korku yaratabilirim. Onun için pek fazla yorum yapmayıp fiyat hareketlerini sonradan yorumlamayı düşünüyorum. Token serüveni uzun bir yol olacak
Şeyhim arkadaşım binance in reklamini vs yapıyor ufak bir iş teklifi aldı söylesek tbt tokenin de reklamini yaptirsak ufak birsey karşılığında takipçi sayısı yüksek X te ve kalabalık grupları var balina grubu düşünürseniz böyle bir reklam işi konuşur yönlendirebilirim
Grupları paylaşırsan bakalım
Arkadaşa yazdım geri dönüş yapınca size bilgi vercem haber bekliyorum
-
Metamask kurdum. Bilgileri girdim. Bir bok gelmedi.
-
Ağ ayarlarım bu şekilde ama yinede ünlem çıkıyor IVAR yazarken sorun yoktu şimdi hem CHZ hem IVAR fark etmiyor sürekli kırmızı ünlem var...

PsychoDawn tarafından 06/May/24 16:09 tarihinde düzenlenmiştir -
telegramda KWL rain başladı .
KEWL platform'unda işlem döndükçe TBT grubuna rain yağacak KWL ödülleri. En aktif 10 kullanıcıya rastgele otomatik dağıtılacaktır
örnek :
KEWL Tips & RAiNs
💦yanak (@murat_yalcinkaya) 0.00000000012434 KWL
💦Konstantin (@k_baller) 0.00000000019757 KWL
💦Onbaşı (@szgnycdg) 0.00000000019210 KWL
💦⫷ HoLyCat⫸ (@Aricaz) 0.00000000014580 KWL
💦Ethan K. (@EthanGBL) 0.00000000015876 KWL
💦Ersan (@ersanyakit) 0.00000000011407 KWL -
taso bitti coine baslamis pezeveng .P kapis yapacam forumda nereden aliyoz link salin..
-
PsychoDawn bunu yazdı
Ağ ayarlarım bu şekilde ama yinede ünlem çıkıyor IVAR yazarken sorun yoktu şimdi hem CHZ hem IVAR fark etmiyor sürekli kırmızı ünlem var...

Abi CHZ yap bırak..o ünlem herkeste var sorun değilmiş dediler.