TBT Token
-
Prometheus bunu yazdıg2k bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
forum'un bi suçu yok. supply'ın %60'ını ön satışla satarsan, LP açılış FDV'yi de ön satışın 2 katına koyarsan olacak olan şey bu.
oha cidden böyle mi oldu? büyük acemilik.
Hocam 1. round soldout oldu, işi bilen balinalar otomatik çatır çatır aldılar. 2. round soldout oldu. 3. rounnda hala kullanıcılar trip atıyordu biz giremek falan diye metamask kullanıcımız azdı. şimdi bolca var.
Doğru yönettik. 1 haftada moon beklemiyosunuz heralde=)
-
taekwondo bunu yazdıHannibal_King bunu yazdıA_REX bunu yazdı
nasıl alacagımı çözemedim amk.
onu oraya koyacaz ,oradan sunu çekecez, ötekini birine sokacaz. baba en basit nasıl alınır parayı kime sokacagız o verecek anlatın. bütün herşeyi okudum bir gelişme yok .
2 hafta bekle ben rehber yayınlayacağım.
telegram grubuna gel arkadaşlar yardımcı oluyor A_REX
telegram'a geldim , günde 2k mesaj var aq tbt dışı insan dolu o yüzden kimseye soramadım.
daha konu açılır açılmaz metakask mask her şeyi aldım. sonra şuraya para yatır buraya bandır şuradan çek şunu transfer et bunu bayılt bunu ayılt kaldı öyle aq
hiç bir avantajını göremedim 10 yıllık üye olarak :D bide arada üyelikler açıldı troll doldu :/
varsa bu konulara aşina biri mini rehber harika olur , yoksada canınız sağolsun
-
HolyOne bunu yazdı
Hocam 1. round soldout oldu, işi bilen balinalar otomatik çatır çatır aldılar. 2. round soldout oldu. 3. rounnda hala kullanıcılar trip atıyordu biz giremek falan diye metamask kullanıcımız azdı. şimdi bolca var.
hocam işin açığı hiçbir zaman moon beklemiyorum.
-
Metamask kullanacağız diye ısrar etmenize gerek yok Trust Wallet da kullanabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken şey Cüzdana chz gönderirken Cap20 yi seçmek. Diğer chainleri seçince de cüzdana gelir ama chz ağında işlem yapamazsınız.
1049 tarafından 14/May/24 17:17 tarihinde düzenlenmiştir -
kripto parayı geliştirmek için yeni fikirlere ihtiyacımız var:
şu anda mevcut Formun dizaynı bunu yapmaya müsait değil.
beyaz kagıdı okudum .......... ek fifirere ihtiyacımız var,
ran tarafından 14/May/24 23:49 tarihinde düzenlenmiştir -
1049 bunu yazdı
Metamask kullanacağız diye ısrar etmenize gerek yok Trust Wallet da kullanabilirsiniz. Tek dikkat etmeniz gereken şey Cüzdana chz gönderirken Cap20 yi seçmek. Diğer chainleri seçince de cüzdana gelir ama chz ağında işlem yapamazsınız.
Trustta chiliz ağı yokmuş az önce alım yapayım derken farkettim. Coin gene cüzdana gelir ama Trust üzerinde görüp işlem yapamazsınız.
-
Twitterdan , redditten desteğinizi bekliyoruz EY FORUM
-
DESTEK
DESTEK
DESTEEEEEEEEEK
TWİTTERDA AKTİF OLALIM
-
HolyOne bunu yazdıPrometheus bunu yazdıg2k bunu yazdıHoLyCat bunu yazdı
forum'un bi suçu yok. supply'ın %60'ını ön satışla satarsan, LP açılış FDV'yi de ön satışın 2 katına koyarsan olacak olan şey bu.
oha cidden böyle mi oldu? büyük acemilik.
doğru yönetilmedi , 3. round satış sürerken, ön satıştan alınanlar daha claim edilmeden , tahta açıldı , millet ordan çatır çatır alıp sattı , 2x de kar ettiler
-
airdrop claim ne zaman?
onu da bi zahmet buradan duyurursunuz diye düşünüyorum, yine telegramda dönmesin sadece.