TBT Token

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek

https://drive.google.com/file/d/1_HboldJES1NWaqQsnZA6Oq7eRxBmStIa/view?usp=drivesdk

Telegram'da şeyh tarafından paylaşılan resmi Whitepaper bu arkadaşlar. 18 Nisan 2024 17:39'da paylaşmış. Sitede daha önce hiç paylaşılmamış olması ilginç tabi.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DE5TROY3R
    DE5TROY3R's avatar
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı
    A_REX bunu yazdı

nasıl alacagımı çözemedim amk. 

onu oraya koyacaz ,oradan sunu çekecez, ötekini birine sokacaz. baba en basit nasıl alınır parayı kime sokacagız o verecek anlatın. bütün herşeyi okudum bir gelişme yok . 

2 hafta bekle ben rehber yayınlayacağım.

8 gün kalmış :)

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baristbt
    baristbt's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı

3. hata: tahribat forumu üyelerinin web3 ile tanışması için yapıldığı söylenen tokenın ön satış tarihleri foruma yazılmadı. forumda kimsenin birşeyden haberi yoktu. hala nasıl alırım deniyor konuda. adam akıllı bilgilendirme, materyal eklenseydi talep de daha fazla oluşabilirdi. he yine de o yüksek fiyatı taşıyacak kadar olmazdı muhtemelen.

http://www.leyladansonra.com/
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antichrist
    antichrist's avatar
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı
    antichrist bunu yazdı

Whitepaper'a nereden ulaşabiliriz? Projenin dayanaklarını merak ediyorum. Genelde oyun vb. bir sistemle gelir bunlar. Telegram kullanmıyorum. Kaynakların buradan da paylaşılması hoş olur sanki.

Hocam bu bir meme token. Meme tokenların arkasında dayanakları olacak diye bir şey yok. Topluluğun gücüne göre ileride utility token formuna dönüşebilir.

Örnek veriyorum;  xxxxx kadar TBT tokenı 1 ay elinde tutup kilitleyen (stake eden. https://www.bitlo.com/rehber/staking-nedir ) kişiler 1 adet foruma davet kodu kazanacak gibi işleyişler olabilir.

Bunun gibi kullanım alanları ileriki süreçlerde oluşturulabilir. Veya oluşturulmayabilir. Tamamen topluluğun ilgisiyle alakalı.

https://www.tahribat.com/static/TBTToken

İlk duyurusu yapıldığında da açıkça MEME token olduğu belirtildi.

Siz değerli üyelerimizin yükselen bir trend olan blockchain teknolojisini öğrenmelerini ve bu alanda kendilerini geliştirmelerini teşvik etmek amacıyla TBT Token'ı piyasaya sürüyoruz. Bu adım, tahribat kitlesinin web3 dünyasına ilk adımı olacak ve bilgi paylaşımı ile teknolojiyi keşfetme fırsatını sunacak.

Unutmayın ki, TBT Token'i bir MEME Coin (eğlence tokenı)'dir. parasal bir değeri yoktur.

Mesela forumdan bir mürid program yapmış. Bunu TBT token ile satıyor.

https://www.tahribat.com/forum/binance-mum-avcisi-sadece-tbt-token-ile-258010

Bunun gibi 30 kişi TBT token için kullanım alanı oluşturursa o zaman TBT token değerlenir. Özetle süreci topluluğun yapacağı/yapmayacağı şeyler belirleyecek.

Hocam meme coin eyvallah, fakat gerçek para ile alım yapılan bir test ortamı olmuş olması bazı soruların yanıtlanmasını gerektirmiyor mu? Sonuçta bu token büyürse, borsalara da girerse -inşallah girer- ciddiyete dönecek elbet.

Tahribata ve HolyOne'a güvenim sonsuz. Üyelik 2021 görünse de 2000 başlarından beri takipteyim, kullanıcımı kaybettiğim için yeni açmak zorunda kaldım. 

Yoksa test ve öğrenme maksatlı olacaksa test networklerinden kodla airdroplar vs yapılarak development işleri basitçe öğrenilebilir. Ortada meme coin olarak başlayıp ilerlemesi düşünülen bir proje var nihayetinde.

Whitepaper'ın boş kağıt olması aslında en güzel meme olmuş :) 

Başarılar.

|~_~|
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    baristbt bunu yazdı
    g2k bunu yazdı

3. hata: tahribat forumu üyelerinin web3 ile tanışması için yapıldığı söylenen tokenın ön satış tarihleri foruma yazılmadı. forumda kimsenin birşeyden haberi yoktu. hala nasıl alırım deniyor konuda. adam akıllı bilgilendirme, materyal eklenseydi talep de daha fazla oluşabilirdi. he yine de o yüksek fiyatı taşıyacak kadar olmazdı muhtemelen.

bu konuyu ben de defalarca dile getirdim ancak umursanmadı, umursanmıyor da...

goo.gl/qBNZmW
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek
    antichrist bunu yazdı

Hocam meme coin eyvallah, fakat gerçek para ile alım yapılan bir test ortamı olmuş olması bazı soruların yanıtlanmasını gerektirmiyor mu?

Hayır gerektirmiyor.

Buradaki asıl konu şu; HolyOne tokenın alınması konusunda kimseyi ikna etmeye çalışmadı. Söz vermedi. Şunlar yapılacak garanti ediyorum falan demedi. Bu token ileride utility token olacak, planımız bu yönde falan demedi.

Üyeler kendi arasında konuşuyor. İleride şöyle olabilir, böyle olabilir diye.

İlginç olan şey bazı müridler ikna edilmek istiyor. Metrikler veriler görmek istiyorlar. Karşındaki insan sana bir şey satmak isterse, seni ikna etmeye çalışmak isterse o zaman
    açıklama, metrik, plan, program vb. şeyleri istersin. Burada öyle bir durum yok. O nedenle isteyen satın alır, istemeyen satın almaz.

Bence HolyOne ikna etmeye çalışmayarak en doğrusunu yapıyor. Kafasında proje fikri olsa, şunlar şunlar yapılacak dese, bu sefer 100 kişinin eline koz verecek.
    Yapılacak işler biraz gecikince hemen söylenmeler başlar. Ayrıca kripto paralar konusunda garanti vermek ve ikna etmeye çalışmak çok saçma olur. O yüzden en başından net bir şekilde "Eğlence amaçlı tokendır. Parasal değeri yoktur." diyerek açıklamayı yaptı.
    Satın alanlarda bunu bilerek satın aldı.

lrny.app
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    Sadece nasıl alınacağını bilmiyorduk be abi. Ikna edilmek isteyen, 100x hayali kuran zaten siktirsin almasin gibi bir durum. Ben inat ettim alacam diye, baktım kimse pek ilgilenmiyor (hatta imon konusunda mesaj olarak trip atmisligimda vardır) sike sike kendim yolunu bulup aldım.
    Beyler burda şöyle bir problem var, ben kalkıp tamam hadi gelin anlatiyorum desem, bu çok tehlikeli bir durum, çünkü sonuç olarak bir noktada bir yerlere para yolluyorunuz, bircok hikaye duydum millet coin alacam ayağına dolandiriliyor. O yüzden "hadi gelin anlatiyorum" demek de risk iki taraf için.
    Ama kabul edilmesi gereken bir konu var, alınması kolay bir token değil :D yok network ekliyorsun heryerde warning cikiyor "LA olm dikkat et dolandirilma diye" çünkü network eskiymis artık kullanilmiyormus biseyler biseyler.... Onuda halletmeye çalışıyor sanırım wh0 pull request bahsetmişti bir ara. CHZ alicaz, e genel borsalar etherium ağına aldırıyor CHZ yi, chiliz ağına alamiyorsun. Onu oraya alıp sonra bridge ettim mesela ben. Bridge nedir biliyormuydum ? Hayır. Bunlar hep risk, bilmediğin bir dünyada paraları yolluyorsun gidiyor :D tahribat bana çok şey kattığı için uğraştım yoksa uğraşmazdım demiyorim ama korkardım, la olm bu iste bir bokluk cikabilir diye. Imon konusunda oyle oldu mesela olm kaç kaç kaç dedim içimden...
    Özet: alınması kolay değil, dümdüz bir yolu yok 2 tıkla alabileceğin. O yüzden millet uzak durdu bence. Kimsede açık açık şöyle yapacaksin buraya tiklayacaksin falan deyemedi dolandırıcılık damgası yeme riskini almak istemedi.
    Yoksam herkes 10 dolar çaksa uctuydu la coinimiz :P

garga tarafından 19/May/24 20:25 tarihinde düzenlenmiştir

anca gidersin...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Baturay
    Baturay's avatar
    Erkek

"çünkü network eskiymis artık kullanilmiyormus biseyler biseyler.." : Network Sorunu Çözüldü.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    Baturay bunu yazdı

"çünkü network eskiymis artık kullanilmiyormus biseyler biseyler.." : Network Sorunu Çözüldü.

Öyle mi ?

Bakmadım 3-5 gundur metamaska. Ya ben yine hasta oldum geciremedim bir türlü, ölecem heralde.

anca gidersin...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LaNCeLoT
    LaNCeLoT's avatar
    Erkek

https://t.me/TokenTBT_TR

Türkçe Telegram kanalımız

Buraya gelin.

Kurtlar tasma takmaz....
Toplam Hit: 68242 Toplam Mesaj: 420
tbt web3 defi tbt token ethereum blockchain