TBT Token
-
Holy yerinde olsam,
Bedavaya airdrop dağıtmam. Belli bir alım karşılığında airdrop dağıtırım.
Sonuçta emek veren kişiler var ve burada hiç bir şey yapmayıp gelen airdrop satışı ile cebine para koyulmasına karşıyım.
-
Bedava airdrop bu işin bereketidir. Sallayın gelsin.
-
HoLyCat bunu yazdı
Holy yerinde olsam,
Sonuçta emek veren kişiler var ve burada hiç bir şey yapmayıp gelen airdrop satışı ile cebine para koyulmasına karşıyım.
+1 alınan airdropların direkt satılma ihtimali var bence de yatırım yapanlara daha ayrılacalık yapılmalı, koşul görmezden gelinirse de genel üyeler için yıllara göre kademeli yapılmalı.
-
Bencillik etmemek lazım. Tüm müridler bu işten faydalanmalı.
-
mkby bunu yazdı
Bencillik etmemek lazım. Tüm müridler bu işten faydalanmalı.
Uza troll.
-
Holy dediğini yapacaktır. Tariqat felsefesi neyse o uygulanır.
-
mkby bunu yazdı
Holy dediğini yapacaktır. Tariqat felsefesi neyse o uygulanır.
Yaa amk senin bende diyorum ne diyor sikik çakma multilerden biri daha
-
HoLyCat bunu yazdı
Holy yerinde olsam,
Haklısın. Airdrop ile genelde çok ufak dağıtımlar yapılıyor. Mesela 1-2 dolar şeklinde olursa bedavacı tayfa gelenleri hemen satsa bile grafik bozulmaz.
-
Peki bu token ne sike derman olacak? Bunu anlatan kimse görmedim.
Tamam aldık 3 kuruşluk hiç bişey olmazsa hatıra olur. Senelerce destek almadan yürüyen bu foruma desteğimiz olur.
Sonuçta yillarimizi verdik, dostlar edindik.
Mesela pitbull token gas fee ler ile dünyadaki pitbull barınaklarına yardim ediyor, yersen.
Meşhur cryoto kemal in tokeni var. Ninja squad token
Adamlar eğitim, sinyal, nft falan veriyorlar holderlara.
Biz pratik olarak birşeyde kullanmaliyiz bunu.
Blockchain, trade, kodlama eğitimi verilebilir holderlara. Online dersler, telegram, discord kanalları, videolar.
Kendi ekosistemimizi kurmak gibi düşünceler yok mu?
@holyone
-
amele_2 bunu yazdı
Peki bu token ne sike derman olacak? Bunu anlatan kimse görmedim.
geçen token kullanım alanı konusu açıldı orda da dedim, en olmadı mesajlara puan verilebilsin. o puan da token olsun. isteyen beğendiği emsaja üyeye token gönderebilsin. üyeliklere cüzdan bağlanır zaten, web3 değil mi neticede? proje de biraz büyüyünce forumun ingilizce versiyonu bile açılır, millet deli gibi kaliteli post kasar token alabilmek için belki.
edit : ama şey de önemli, tamam chiliz ağının kralıyız vb ama kim siker chiliz ağını? köprüler oluşturulmalı bence ethereum'a falan. chiliz'in büyümeye niyeti olsa tamam dicem de onların da çok umrunda değil gibi. L2'ler coşuyor, mainneti olan chiliz geri gidiyor hep.
Prometheus tarafından 08/May/24 11:14 tarihinde düzenlenmiştir