TBT Token

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı
    antichrist bunu yazdı

Hocam meme coin eyvallah, fakat gerçek para ile alım yapılan bir test ortamı olmuş olması bazı soruların yanıtlanmasını gerektirmiyor mu?

Hayır gerektirmiyor.

Buradaki asıl konu şu; HolyOne tokenın alınması konusunda kimseyi ikna etmeye çalışmadı. Söz vermedi. Şunlar yapılacak garanti ediyorum falan demedi. Bu token ileride utility token olacak, planımız bu yönde falan demedi.

Üyeler kendi arasında konuşuyor. İleride şöyle olabilir, böyle olabilir diye.

İlginç olan şey bazı müridler ikna edilmek istiyor. Metrikler veriler görmek istiyorlar. Karşındaki insan sana bir şey satmak isterse, seni ikna etmeye çalışmak isterse o zaman
    açıklama, metrik, plan, program vb. şeyleri istersin. Burada öyle bir durum yok. O nedenle isteyen satın alır, istemeyen satın almaz.

Bence HolyOne ikna etmeye çalışmayarak en doğrusunu yapıyor. Kafasında proje fikri olsa, şunlar şunlar yapılacak dese, bu sefer 100 kişinin eline koz verecek.
    Yapılacak işler biraz gecikince hemen söylenmeler başlar. Ayrıca kripto paralar konusunda garanti vermek ve ikna etmeye çalışmak çok saçma olur. O yüzden en başından net bir şekilde "Eğlence amaçlı tokendır. Parasal değeri yoktur." diyerek açıklamayı yaptı.
    Satın alanlarda bunu bilerek satın aldı.

hocam sen ne anlatıyon ya? hangi proje sahibi insaları ikna etmeye çalışıyor, vaat veriyor? sadece planlarını anlatabilir en fazla. kimse zaten uçacaz, kaçacaz diyemez. kimse kimseye bi vaat veremez, suçtur. veren de ya dolandırıcıdır ya da cahildir. bütün meme ya da community tokenlar da gerçek değeri yoktur eğlence amaçlıdır vs. yazar. ilerde başının ağrımaması için bi zorunluluk. tabii ki şeyh'de kimseye bi vaat vermedi. ama birçok yerde yükseltmek istediğini belirtti. (bkz: dipnotlar) bu bi vaat değil ama niyet. insanlar buraya para koyuyorsa soru sormakta, eleştiri yapmakta, yorum yapmakta serbesttir. bu eleştirilerin, yorumların hepsinin dikkate alınması gerekmez belki. ama değerlendirilmesi gerek. her iyi projede bu böyledir. kitleyi dinleyen, anlayan, ona göre aksiyon alan işi büyütür. bizim projede daha kendi içimizdeki yorumlar dinlenmiyor. bi de dışarından yatırımcılar gelecek de onların yorumları dinlenecek, memnun etmeye çalışılacak. 

canlıya token koyduysan, borsada satışını yapıyorsan insanlara karşı sorumluluğun var demektir. 

dipnotlar:

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

HolyOne bunu yazdı

Yani uçar kaçar garantisi veremem ama piyasadaki çoğu scam tokendan farkımız bunu gerçekten yükseltmek istememiz ve kendimiz developer ve exchange üzerinde kontrolumuz olduğu için daha düşük masraflarla bu işi ayağa kadırabilmemiz.

HolyOne bunu yazdı

Açılış fiyatının 2 katına yaklaşıyoruz tüm yatırımcılara hayırlı olsun

HolyOne bunu yazdı

Doğru yönettik. 1 haftada moon beklemiyosunuz heralde=)

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

g2k tarafından 19/May/24 23:04 tarihinde düzenlenmiştir
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    garga
    garga's avatar
    Erkek
    garga bunu yazdı
    Baturay bunu yazdı

"çünkü network eskiymis artık kullanilmiyormus biseyler biseyler.." : Network Sorunu Çözüldü.

Öyle mi ?

Bakmadım 3-5 gundur metamaska. Ya ben yine hasta oldum geciremedim bir türlü, ölecem heralde.

Baktım şimdi, ünlem falan yok warningler kalkmış. Bu mesela çok güzel bir gelişme bende. Tebrik ediyorum.

@Baturay kardeş teşekkürler bilgilendirme için

anca gidersin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hannibal_King
    Hannibal_King's avatar
    Erkek
    g2k bunu yazdı

hocam sen ne anlatıyon ya? hangi proje sahibi insaları ikna etmeye çalışıyor, vaat veriyor? sadece planlarını anlatabilir en fazla. kimse zaten uçacaz, kaçacaz diyemez. kimse kimseye bi vaat veremez, suçtur. veren de ya dolandırıcıdır ya da cahildir. bütün meme ya da community tokenlar da gerçek değeri yoktur eğlence amaçlıdır vs. yazar. ilerde başının ağrımaması için bi zorunluluk. tabii ki şeyh'de kimseye bi vaat vermedi. ama birçok yerde yükseltmek istediğini belirtti. (bkz: dipnotlar) bu bi vaat değil ama niyet. insanlar buraya para koyuyorsa soru sormakta, eleştiri yapmakta, yorum yapmakta serbesttir. bu eleştirilerin, yorumların hepsinin dikkate alınması gerekmez belki. ama değerlendirilmesi gerek. her iyi projede bu böyledir. kitleyi dinleyen, anlayan, ona göre aksiyon alan işi büyütür. bizim projede daha kendi içimizdeki yorumlar dinlenmiyor. bi de dışarından yatırımcılar gelecek de onların yorumları dinlenecek, memnun etmeye çalışılacak. 

canlıya token koyduysan, borsada satışını yapıyorsan insanlara karşı sorumluluğun var demektir. 

Antichrist hocamız demişki "Test ve öğrenme maksatlı bir iş yapılacaksa test ağları kullanılabilir. Fakat gerçek para ile alım yapılan bir ortamda soruların yanıtlanması gerekmez mi?".

Bu soruya cevap olarak bende hayır gerekmez dedim. Sonuçta bu bir meme coin. Adamın canı istemiş paralı yapmış. Satın alanda bunu bilerek satın almış.

Şunu diyebilirsin; biz bu tokenın iyi yerlere gelmesini istiyoruz, insanlar dinlenirse, eleştiriler dikkate alınırsa bu token iyi yerlere gelir. Topluluk odaklı ilerlemek lazım. Gibisinden cümleler kurarsın.

Ancak şöyle dersen işler değişir; "canlıya token koyduysan, borsada satışını yapıyorsan insanlara karşı sorumluluğun var demektir."

Borsada işleme açtı diye nasıl bir sorumluluğu olacak adamın. Fiyat düşse cebinden para verip token alması mı gerekiyor?

Sen kendi adına hesap sorma/sorumluluk kafasına girmiş olabilirsin. Borsa dünyasında yok böyle bir şey. 

lrny.app
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek

hocalar ne derseniz deyin, sürecin doğru düzgün yönetilmediğini düşünüyorum.

- forumda hiç paylaşım ve güncelleme yapılmadı.

- kim nasıl alacak bu mereti bi tutorial yayınlanmadı.

- airdrop kısmı hala muamma, hiçbir açıklama yok.

- yol haritası belli değil, kervan yolda düzülür hesabı gidiliyor.

- yabancının satış koyacağını kestirmek zor olmasa gerek, ilk haftadan 2x görünce satış gelir tabi.

- vs. vs.

goo.gl/qBNZmW
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek

Şimdi Aytek bir proje çıkardı çıkarmasına ama 20 yıldır yönettiği bir forum sistemine bağlı üyeler arkasında durmadı . 

Tabi burada üyelerinin arkasında durmamasının mutlaka sebepleri vardır, oturup bunu düşünmesi lazım. 

Ben shill tarafına bakıyorum, Projenin sahipleri yokmuş gibi takılıyorlar. 

istek talepler kaplumbağa hızından daha yavaş şekilde. 

Kasten dışarıdan TBT tokeni yabancı birisi olarak görsem 1 dolar bile yatırım yapmam. Çünkü Sosyal mecra kullanımı sıfır. Bilgilendirme haber vs . hiç yok.. 
    CHZ ağı desen tam kullanıcı düşmanı.. Acilen ETH yada BNB köprülemesi gelmesi lazım. 

Buna benzer bir çok sorun var. 

Bakalım ileriki günlerde ne olacak . 

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    g2k
    g2k's avatar
    Erkek
    Hannibal_King bunu yazdı
    g2k bunu yazdı

Antichrist hocamız demişki "Test ve öğrenme maksatlı bir iş yapılacaksa test ağları kullanılabilir. Fakat gerçek para ile alım yapılan bir ortamda soruların yanıtlanması gerekmez mi?".

Bu soruya cevap olarak bende hayır gerekmez dedim. Sonuçta bu bir meme coin. Adamın canı istemiş paralı yapmış. Satın alanda bunu bilerek satın almış.

Şunu diyebilirsin; biz bu tokenın iyi yerlere gelmesini istiyoruz, insanlar dinlenirse, eleştiriler dikkate alınırsa bu token iyi yerlere gelir. Topluluk odaklı ilerlemek lazım. Gibisinden cümleler kurarsın.

Ancak şöyle dersen işler değişir; "canlıya token koyduysan, borsada satışını yapıyorsan insanlara karşı sorumluluğun var demektir."

Borsada işleme açtı diye nasıl bir sorumluluğu olacak adamın. Fiyat düşse cebinden para verip token alması mı gerekiyor?

Sen kendi adına hesap sorma/sorumluluk kafasına girmiş olabilirsin. Borsa dünyasında yok böyle bir şey. 

hocam sen bi konuda tartışma nasıl yapılır bilmiyorsun. mantıksal safsatalar yaparak haklı çıkmaya çalışıyorsun. o yüzden bu sana son mesajım. gerisini müritlerin takdirine bırakıyorum.

"Şunu diyebilirsin; biz bu tokenın iyi yerlere gelmesini istiyoruz, insanlar dinlenirse, eleştiriler dikkate alınırsa bu token iyi yerlere gelir. Topluluk odaklı ilerlemek lazım. Gibisinden cümleler kurarsın."

zaten dediğim şey bu. tahta açıldığından beri bunu söylüyorum. telegram grubunda da yazdım. kimse sallamadı. ne şeyh ne de borsa sahibi arkadaş. biz biliyoruz, sizin dediğinizin bi önemi yok kafasında. 

"Ancak şöyle dersen işler değişir; "canlıya token koyduysan, borsada satışını yapıyorsan insanlara karşı sorumluluğun var demektir.""

işler değişmez. yukarıdakiyle aynı şey. bunu da "kimse kimseyi ikna etmeye çalışmıyorsa, kimsenin hiç birşey sormaya hakkı yok. isteyen alır istemeyen almaz." söylemine karşı kullandım. sen buna bi yatırım diyorsan, (tüm yatırımcılara hayırlı olsun, yabancı yatırımcı satış koydu vs.) bi sorumluluğun var. burda piyasa fiyatını belli bi seviyede tutmaktan, sürekli insanlara kar ettirmekten falan bahsetmiyoruz. ama en azından insanların fikirlerinin dinlenmesinden bahsediyoruz.

g2k tarafından 20/May/24 13:09 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LynXMaSTeR
    LynXMaSTeR's avatar
    Erkek
    LaNCeLoT bunu yazdı

https://t.me/TokenTBT_TR

Türkçe Telegram kanalımız

Buraya gelin.

biz neyi tartışıyoruz, sen hala telegram diyorsun hocam ya.

goo.gl/qBNZmW
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tarikat Şeyhi
    HolyOne
    HolyOne's avatar
    Erkek
    LynXMaSTeR bunu yazdı

hocalar ne derseniz deyin, sürecin doğru düzgün yönetilmediğini düşünüyorum.

- forumda hiç paylaşım ve güncelleme yapılmadı.

- kim nasıl alacak bu mereti bi tutorial yayınlanmadı.

- airdrop kısmı hala muamma, hiçbir açıklama yok.

- yol haritası belli değil, kervan yolda düzülür hesabı gidiliyor.

- yabancının satış koyacağını kestirmek zor olmasa gerek, ilk haftadan 2x görünce satış gelir tabi.

- vs. vs.

Beyler TBT Token herkese değil, web3 ve Metamask kullanıcılarına hitap eden birşey.

Araba satarken kullanmayı öğretiyorlar mı =) Ama yine de telegram kanalında anlatmanın yanısıra, youtube kanalımda nasıl alındığına dair bir video çektim. Metamask nasıl kuruluyor, binancedan metamaska nasıl aktarılıyor anlattım. 

Yani yeterince iyi anlattığımızı düşünüyorum. bunun dışında kullanıcılar da birbirine yardımcı oldular.

Forumdaki konuya çok bakamadım, telegram grubunda dönüyor konuşma.

Bir yol haritası isteyen arkadaşlar bu sektörde getirinin çok fazla yol haritasına değil, twitter ve sosyal medyadan yardırmaya dayalı olduğunu pek anlamıyorlar. Ama gidişatımız kötü değil.

Nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, Tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir!
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HoLyCat
    HoLyCat's avatar
    Erkek
    Edit

HoLyCat tarafından 20/May/24 21:56 tarihinde düzenlenmiştir

🆃🅰🅷🆁🅸🅱🅰🆃.🅲🅾🅼
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Liquid
    Liquid's avatar
    Erkek

1m dolarlık alım yaptım admin şifresini ne zaman gönderiyorsunuz?

İmzalamazsam ne olcak?
Toplam Hit: 68240 Toplam Mesaj: 420
tbt web3 defi tbt token ethereum blockchain