TBT‘De Irkçılığa Hayır Konu İçine Oturma Eylemi
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
AbdullahAzad bunu yazdı:
pessimist bunu yazdı:
AbdullahAzad bunu yazdı:
hoca kucağımızı açtık oturmanızı bekliyoruz, hangisine istersen o kucağa oturabilirsin :D
-----------------------------ırkçılık kadar aptal bir şey olamaz. random bir ırkda doğuyorsunuz sonra o ırkın dünyanın bir numaralı insan ırkı olduğunu düşünüyorsunuz.
bunu yapan dünya üzerindeki bütün ırklardan milyonlarca sığ düşünceli insan mevcut.
malesef random gelen özellikleri benimseyip seçim yapmamaları ne yazık.
-----------------------------sen istediğin seçimi yap banane ?
ben ırkçıyım sanane ?
ben faşistim sanane ?
ben aptalsam sanane ?
yukarda yazdım. kucağımızı açtık bekliyoruz buyrun oturun (=
-----------------------------anca banane, sanane dersin.
çünkü sizin gibilerin beyinleri bu kadar işliyor. kucağımızı açtık yok oramızı açtık. fazla açıkta kalmayın felç girer.
-----------------------------hastayım şu herşeyi biliyorum edalarınıza.
bana laf atan sendin. ne bekliyordun seni ciddiye alıp cevab vereceğimi mii ? (=
maden illaki biz oturcaz diyorsunuz dikkat edin kalkıkken oturmayın (=
-
AbdullahAzad bunu yazdı:
hoca kucağımızı açtık oturmanızı bekliyoruz, hangisine istersen o kucağa oturabilirsin :D
-----------------------------kucağına beklerken ağzını kapa da biz daha ayaktayken pozisyonunun uygunluğu gereği sakata gelme, iyi yaparsın gerçi bunu....
öyle g.te böyle y..k .
Adam adam akıllı bir konu açmış fikrini adam akıllı savun..
-
denyo herif daha türkçe konuşamıyorsun, ırkçılık muhabbeti yapıyorsun.
evet senden daha fazla bilgiliyim ve buna eminim. en azından sulu beyninin almadığı şeyleri gözüne sokuyorum sen hala bebeler gibi yok kucak açtık bilmemne diyorsun.
he sikicen mi bizi? ibnelik de var yani.
-
Hocam oturacak çok yer varken nie bu konuyu sectin... bir insanın ırkçı olması gayet doğal...
-
Hayır yani haftada bir yıkansalar falan onlarıda sevebilirim belki :|
-
pessimist bunu yazdı:
evet senden daha fazla bilgiliyim ve buna eminim. en azından sulu beyninin almadığı şeyleri gözüne sokuyorum sen hala bebeler gibi yok kucak açtık bilmemne diyorsun.
-----------------------------he sikicen mi bizi? ibnelik de var yani.
ho ho ooo ;)
-
sikmeli sokmali konusmayin lutfen rica ediyorum.
bazilarinin agzindan kurdistan lafi dusmeden, vatani bolmeyi dusunmeyi vazgecmedikten sonra bizim kuzu gibi onlari kabullenmemizi beklemeyin. vatani bolme dusunceleri olan her insancigin karsisindayim, karsisindayiz.
-
pessimist bunu yazdı:
he sikicen mi bizi? ibnelik de var yani.
-----------------------------bla bla bla cart curt felan filan inter milan öyle işte.. =)
Türkçe konuşamıyorsun derken ? bi yerlerde karşılaşıp iki çift laf ettikte benim mi haberim yok ?
-
Bu ırkcılığı savunan adamların kişiliklerinin yerine oturmadığını düşünüyorum.(onun dışındada burdan faşistlik yapma desem faşistim ne olmuş diye cevap gelir ama tek isteğim rahmetli bi geri cana getirsin bi dünya turuna çıksın arata türkleride sabun yapsın öncelikle kendi faşist sempatizanlarını...Selametle.
-
saygıdeğer z-chan, yarın birisi çıkıpta TBT de ateistliğe hayır konusu açsa , nasıl da giydirirsin değil mi ? Öte yandan biri dese TBT de müslümanlığa hayır, ooo neler neler olur . Ama şimdi çıkıp ırkçılığa hayır , birbirimizin farklılıklarını kabul edelim diyorsun ?
Peki ırkçı düşünce bir düşünce değil mi , bir dünya görüşü değil mi ? Herkese demokrasi varken hatta teröristlere bile açılırken, ırkı ile siyaset yapmayı, dostunu düşmanını ırk ile tanımlamaya neden hayır ? öyle ezberletildiği için mi , oysa sen ezbere karşıydın heryerde ne oldu da şimdi farklı görüşler tü kaka pis oldu ?
Bir insanın ırkına inanması, üstün bir ırktan geldiğini savunması - bunca beyinsizce şey savunuluyor iken - neden gücünüze gidiyor ayrıca?