TBT‘De Irkçılığa Hayır Konu İçine Oturma Eylemi
-
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------
yüzlerimizin gözlerimizin rengi ne olursa olsun gözyaşlarımızın rengi aynıdır be
-----------------------------bir sehitle bir pkk liya dokulen goz yasi aynimi ???? bu anlama geliyormu yani dedigin????
-
HighElf bunu yazdı:
maksimus senin yaptığın kültür milliyetçliliğidir ;)
bazen etnik milliyetçilik gibi yazılarını görsemde kültür milliyetçiliğini desteklediğine sevindim açıkçası
-----------------------------kultur mu dersin baska biseymi dersin bilemem . Ama ben Turk milliyetcisiyim . Benim yaptigim irkcilik , elin avrupali , farsisinin turklere at sirtinda , barbar gozu ile bakmasi , eski tarih kitaplarindan assagliyci sekilde soz etmesi. Mesela eski hellen tarihcisi pricus hunlar icin "semerlerinin altinda et tasirlar ve bunlari yerler" yazmasi buna ufak bir ornek ! atalarimiz hunlar ( ata osmanli diyenler ustune alinmasin ) bu etleri atlarinin sirtina koyarlardi ki , semerlerin atlarin canlarini acitmamalari icin. Cunku at ustunde turan taktigi geregi yapilan manevralarda ( atin sirtinda ters oturarak ,kacarken seni kovaliyan dusmani oklamak mesela ) atin canin yanmamasini saglamakti.
He bide bize dayatilan gokturk yalani ! Elin tomas'i alman hansi gidip yalnis okuyunca bizede gokturk denilen uyduruk imp. kalmis ! hans'in teori tarihi ile araplarin yazdigi yazili islam oncesi turk tarihi catismakta, uyusmamakta ! yani Hans'in tarihi dogruysa Araplarin turkler uzerinde yaptigi iki buyuk katliam sirasinda BILGE KULTIGIN, KAPKAGAN hanlar nerdeydi ? Araplarin turkleri asip,kesip kanlarindan unla karistirip firinda ekmek yapmasini mi izlediler ? (hansin bahsettigi turkler aslinda gok turk degil, ok ukuk turuk lerdi , bunlarda alper tungadan kalan diger turk koluydu bana gore,yani 700 lerde degil milattan once 400 lerde kurulmadir, cuku yazitlarda dagilmadan soz eder , alper tunga sonrasi medlere yenilince turkler dagilmistir, cok savas kaybetmistirler, ayrica kultigin yazitlarinda alp er tungadan da soz edilir )
Iste ben buna karsiyim ! Turk olarak tarihimi elin almanin, yunaninin kafasina gore yazmasiyla biliniyor ! Ataturkun kurdugu turk dil ve tarih kurumu para yemekten baska 70 senedir isini yapsaydi , bugun tarihimizi avrupanin istedigi gibi kabul etmek zorunda kalmazdik !
eger dedikleri gibi at ustunde barbar kavim olsaydik , bu alfabemiz, yazmamiz ,okumamiz, yunanlilarin sonradan kullandigi muhur yani tamga, gumus ve bakir uzerine basili paralarimiz, tanri inancimiz, takvim ( zaman bilimi ) at ustunde yasayan milletin yapmasi icin imkansiz seyler degilmi ? Bunu almanla,fransizla tartistigimda isi islamiyete vuruyorlar.
iste benim yaptigim irkcilik bu ! Turk milleti irkciligi ...
bu dediklerim bazilarinin zoruna gidipte, bana fasist , irkci derse sapina kadar irkciyim :)
-
cosmic bunu yazdı:
yüzlerimizin gözlerimizin rengi ne olursa olsun gözyaşlarımızın rengi aynıdır be
-----------------------------bu söz senin mi lan harbi duygulandım he süper birşey ya ... bunun üzerine konuşan varsa yazıklar olsun... bayıldım bu söze
-
patron_38 bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------bir sehitle bir pkk liya dokulen goz yasi aynimi ???? bu anlama geliyormu yani dedigin????
-----------------------------o. çocuklarından bahsetmiyorum hocam rahat olabilirsin :)
edit: afrika ata sözüdür.
-
cosmic bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
cosmic bunu yazdı:
-----------------------------o. çocuklarından bahsetmiyorum hocam rahat olabilirsin :)
edit: afrika ata sözüdür.
-----------------------------:)
-
patron_38 bunu yazdı:
sanirim sende hepimiz ermeniyiz hepimiz hirant dinkiz hepimiz sukuyuz hepimiz buyuz diyenlerdensin ........verelim kurdistani verelim ermenilere haklarini birakalim herseyi hepimiz insaniz hepimiz polyanyayiz oleyyyy yasasinnnn mutluluk verin verin verin rahatlayin
-----------------------------Konuyu her yorumunda farklı yönlere çekmenden biraz sıkıldım doğrusunu söylemek gerekirse. Ben ne Ermeni' yim ne de Hrant' ım, ben Müslüman Türk' üm, Tarık bin ziyadim, Hamza Beyim, 2. Abdülhamitim, Ahmet Yeseviyim, Mevlanayım, Şems-i Tebriziyim. Irkçılık benim inancımda yasaktır ve benim görüşlerime terstir. Yorumlarına cevap yazmak büyük bir zaman kaybı, sana cevap yazarak yarım saatimi harcadığıma üzülüyorum.
-
melkor bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
sanirim sende hepimiz ermeniyiz hepimiz hirant dinkiz hepimiz sukuyuz hepimiz buyuz diyenlerdensin ........verelim kurdistani verelim ermenilere haklarini birakalim herseyi hepimiz insaniz hepimiz polyanyayiz oleyyyy yasasinnnn mutluluk verin verin verin rahatlayin
-----------------------------Konuyu her yorumunda farklı yönlere çekmenden biraz sıkıldım doğrusunu söylemek gerekirse. Ben ne Ermeni' yim ne de Hrant' ım, ben Müslüman Türk' üm, Tarık bin ziyadim, Hamza Beyim, 2. Abdülhamitim, Ahmet Yeseviyim, Mevlanayım, Şems-i Tebriziyim. Irkçılık benim inancımda yasaktır ve benim görüşlerime terstir. Yorumlarına cevap yazmak büyük bir zaman kaybı, sana cevap yazarak yarım saatimi harcadığıma üzülüyorum.
-----------------------------alperencimisin ? yani ben sende o ivmeyi gordum ;)
-
melkor bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------niye onlar insan degilmi ve niye turkum diyosun ozaman sadece muslanim desene butuninsanlar esitya hani hepsi denkya hani niye ayrim yapiyosun....
-
bütün insanları oldukları ırktan başkaları kötü bişey yaptı diye aynı kefeye koymamak lazım.
-
Ben kardeşliğin önemini her zaman arayan bir insanım arkadaş. Kürttü Türktü Lazdı Çerkezdi ayrımı yapmam! Ama eğer birisi gelip benden ayrılmak isterse, benim kardeşlerimi öldürür askerime kurşun sıkarsa onu ayırırım arkadaş! Zaten kimse de böyle bir şeye saygı duymamı isteyemez!