folder Tahribat.com Forumları
linefolder Tahribat.Com - Açık Kapılar Önünde
linefolder TBT‘De Irkçılığa Hayır Konu İçine Oturma Eylemi

TBT‘De Irkçılığa Hayır Konu İçine Oturma Eylemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

melkor bunu yazdı:
    -----------------------------

Aryan Kürtler, Nazi Türkler... Kedi sidiği içip mi kafayı buluyorsunuz?

Nazi severleri faşist istemcileri zannettiğin için bence sen içmedende ayık kalamıyorsun.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

melkor bunu yazdı:

yok hocam vodka redbull tercihimizdir

o dediğini satanistler içiyor =)

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

AbdullahAzad bunu yazdı:

pessimist bunu yazdı:

rastgele bir millette dünyaya gelip de bana hiç kimse ırkçılık muhabbeti yapmasın.

sanki seçenekler var ak. istediğin ırkı seçiyorsun. size göre ezik ırktan(!) olanın suçu ne ki onu hor görüyorsun?

insana insan diye değer ver. ırkına rengine diline göre değil. düşüncesine fikirlerine göre değer ver.

herkes aynı maskeyi taksa ne olacaktı?

sorun orda zaten. sizin gibi maske altında dolaşıp kendimizi kandırmadığımız için böyleyiz biz.

hani herkesi kabul ediyorsunuz ya olduğu gibi  ozaman bizide faşist halimizle kabul edinsene hocam (=

insana insan diye değer ver. ırkına rengine diline göre değil. düşüncesine fikirlerine göre değer ver.

yazmışım. Burada fikirler önemli, senin fikrini ben fikir olarak bile görmüyorum.

"hani herkesi kabul ediyorsunuz ya" herkesi kabul etmiyoruz, ayrıca biz bir dernek veya tarikat değiliz. ben sadece kendi adıma konuşuyorum.

"ozaman bizide faşist halimizle kabul edinsene hocam (=" neden kabul görmek istiyorsun ki? faşizm yeteri kadar tatmin etmiyor mu seni? ama bak bizim tarafta daha güzel kızlar var. bence hafiften faşizmi bırak derim.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Imba
    Imba's avatar
    Erkek
    nazi avatarı koyup hitleri idol yaptıkdan sonra ırkçılığı savunmuyoruz faşizm savunmuyoruz milleyetçiyiz yazmış biri adsfajskdfhjsas karnıma ağrılar girdi gülmekten amk milliyetçilik ne? faşizm ne? hitler kimdir? öğrenipte gelin akldfjklsdjflajflaksd :D:D:D:D yaw malca tespitlere gülüyorduk şimdi hitlerinde karizmasına sıçtınız. uğraşmayın adamla layn. adam zaten kabir azabı çekiyo daha fazla kemiklerini sızlatmayın amk

Kibar ve sertimdir, çok iyi dans ve ısrar ederim..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melkor
    melkor's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

melkor bunu yazdı:

Nazi severleri faşist istemcileri zannettiğin için bence sen içmedende ayık kalamıyorsun.

Brreh brreh.

Hem Türk, hem Sünni, hem de proleter.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Lan konunun önemini vurgulayan mesajı geniş kitlelere yayan kısmı yönetim sansürlemiş :S (g*tümü)

Neyse, başka bir konuda vermiştim burada da vereyim. Hitler fanı arkadaşlar bizzat kendisinin emirleri, imzalarıyla (evet bizzat Auswitz kampında gözlerimle gördüm) katledilen 1 milyon 300 bin kişiyi (kadın ve çocuklar da var bildiğiniz gibi) insandan saymıyor galiba.

Auswitz kampında gezerken çektim, insan mezbahası:

%3c00_0730.JPG

http://www.flickr.com/photos/sinanaykut/sets/72157623619677727/

.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

pessimist bunu yazdı:

AbdullahAzad bunu yazdı:

pessimist bunu yazdı:

rastgele bir millette dünyaya gelip de bana hiç kimse ırkçılık muhabbeti yapmasın.

sanki seçenekler var ak. istediğin ırkı seçiyorsun. size göre ezik ırktan(!) olanın suçu ne ki onu hor görüyorsun?

herkes aynı maskeyi taksa ne olacaktı?

sorun orda zaten. sizin gibi maske altında dolaşıp kendimizi kandırmadığımız için böyleyiz biz.

hani herkesi kabul ediyorsunuz ya olduğu gibi  ozaman bizide faşist halimizle kabul edinsene hocam (=

yazmışım. Burada fikirler önemli, senin fikrini ben fikir olarak bile görmüyorum.

"hani herkesi kabul ediyorsunuz ya" herkesi kabul etmiyoruz, ayrıca biz bir dernek veya tarikat değiliz. ben sadece kendi adıma konuşuyorum.

"ozaman bizide faşist halimizle kabul edinsene hocam (=" neden kabul görmek istiyorsun ki? faşizm yeteri kadar tatmin etmiyor mu seni? ama bak bizim tarafta daha güzel kızlar var. bence hafiften faşizmi bırak derim.

ikinci satırıda espirisine yazdım. yüzler biraz gülümsesin diye (=

hocam o kız konusunda şu halimle daha verimliyim (=

bi çok gomunist sevgilim oldu. güzellerdi severdim hepsini (=

az insan çok huzur. | https://keremgok.tr | https://dnscheck.tr
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    suKo
    suKo's avatar
    Erkek

Böyle konularda çingenleri filan insan yerine koyup korurlar sonra yolda çingen grup gördülermi patates.Aynı şekilde yahudileride korurlar neden anlamam.

Humanist sevgi pıtırcıklarına en derin saygılarımla badem bıyık altından dil atıyorum

Ohh mis

Kafam oldu galiba:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

oturan%20dev%20tırtıl

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

suKo bunu yazdı:

Böyle konularda çingenleri filan insan yerine koyup korurlar sonra yolda çingen grup gördülermi patates.Aynı şekilde yahudileride korurlar neden anlamam.

Humanist sevgi pıtırcıklarına en derin saygılarımla badem bıyık altından dil atıyorum

Ohh mis

ku klux klan da seni insan yerine koyuyordu ;)

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
Toplam Hit: 15857 Toplam Mesaj: 105