TBT‘De Irkçılığa Hayır Konu İçine Oturma Eylemi
-
herkez kendi irkiyla gelismeye caliyor her ulke diger ulkelerden ustun olmak icin ugrasiyor iran amerika ingiltere rusya cin turkiye almanya hepsi bir ustunluk savasi icinde neden ben bu savasin icinde kendimi herkezle esit goruyumki herkez birbirini eziyor zaten ben bir turk olarak niye eziliyim yasasin turk irki sonuna kadar turkculkuk
edit: bu isin rondom ' u filan yok nerde gelirsek orada da savasin icinde olacaktik ustun gelmek icin cabaliycaktik ve irkcilik olmasaydi daha dogrusu soyle diyim irkcilik gutmeseydin diger irkcilarin ulkelerin kolesi olmakdan baska birsey olamazdik ....
-
Fasizmin ideolojisi olmaz. Eee ideolojisi olmayan insanlarla birsey tartismanin bir anlami var mi? Dikkat edin hepsi de kucuk burjuva =))) Tuzu kuru fasolar ))
-
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------
herkez kendi irkiyla gelismeye caliyor her ulke diger ulkelerden ustun olmak icin ugrasiyor iran amerika ingiltere rusya cin turkiye almanya hepsi bir ustunluk savasi icinde neden ben bu savasin icinde kendimi herkezle esit goruyumki herkez birbirini eziyor zaten ben bir turk olarak niye eziliyim yasasin turk irki sonuna kadar turkculkuk
-----------------------------birader amerikanın ırkı nedir ?
-
necroshine bunu yazdı:
Fasizmin ideolojisi olmaz. Eee ideolojisi olmayan insanlarla birsey tartismanin bir anlami var mi? Dikkat edin hepsi de kucuk burjuva =))) Tuzu kuru fasolar ))
-----------------------------İdeolojim Turan yani Türk birliği. Ayrıca bu ideoloji tartışmasız ve hedefi açık bir ideolojidir. O yüzden hadi birşeyler yaz da tartışalım diyen olmadı sana.
-
HighElf bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------angalosakson hacim diger yasayanlarida kole olarak kullaniyorlar mexikalilar olsun gocmenler olsun
-
HighElf bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------Amerika özgürlük ülkesi değildir.
Gidebilmek için dillerini bilmen , vatandaşı olabilmek için de menfaatleri doğrultularında çalışacağın yönünde yemin etmen lazım.
-
patron_38 bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------angalosakson hacim diger yasayanlarida kole olarak kullaniyorlar mexikalilar olsun gocmenler olsun
-----------------------------ok :D
-
benden full destek... ne oluyoruz nee..... neden kendimizi tanrı sanıyoruz????
-
patron_38 bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------German Americans (16.5%), Irish Americans (11.9%), English Americans (9.0%), Italian Americans (5.8%), Polish Americans (3.3%), French Americans (3.1%), Scottish Americans (1.9%), Dutch Americans (1.6%), Norwegian Americans (1.5%), Swedish Americans (1.4%), Scotch-Irish Americans (1.2%), Russian Americans (1.0%), and Welsh Americans (0.7%) make up 58.9% of the White population.[10] Whites constitute the majority, with 80% (66% non-Hispanic Whites and nearly all 14% of Hispanic)[4] or[3] 75% (65.4% non-Hispanic and 9.6% Hispanic)[5] of the U.S. population.
Kaynak vikipedi, Beyaz Amerikalıların çok küçük bir bölümü Anglosakson.
-
hoja tamam ırkçılığa hayır da; faşizme hayır diye bağırıp etnik ırkçılık yapanlara ne demeli? liberal görünüp kendi görüşü dışında kalanları terörist olmakla suçlayan bütün yetklileri tek elde toplamaya çalışan dindar faşistlere ne demeli? peki vatansever insanların her milliyetçi-ulusalcı söylemini terörle bağdaştırmaya çalışan, ülkenin taşını toprağını, kuşunu böceğini yabancılara satmaya çalışan tüccar faşistlere ne söylemeli? her tez antitezini yaratır, bugün etnik milliyetçilik ırkçılığı (milliyetçilikten bahsetmiyorum) doğurmaktadır, dindar faşizmin örtülü baskısı kendine karşı saklı bir blok gücü doğurmaktadır o gücün doğum nedeni mahalle baskısı ve özgürlüğe olan tehdittir, önümüzdeki on yıl çok ilginç geçecek. Elbette her birey kendi faşizmini seçecek; ortada demokrasinin, insan hak ve hürriyetlerinin kalmadığı, yargılama hakkının vekillere verildiği, suçsuz insanların sadece fikirlerinden ötürü hapislerde tutulduğu, anayasanın vatandaşı koruyamadığı, gücü eline alanların keyfe keder uygulamalarının adalet anlayışını yok ettiği, bir ülkede her birey elbette kendi faşizmini seçecektir.