TBT‘De Irkçılığa Hayır Konu İçine Oturma Eylemi
-
şu terör dediğimiz veled-i zinanın pederi değilmi ırkçılık? sitede ne çok pkk yandası varmıs arkadas onlarda ırkçılığı savunuyor neticede. Z-Cihan ilk defa sana katılıyorum ve şuraya oturuyorum + gelin kucağımıza oturun diyen dönmeler anlasılıyor ki güneş altında cok oturmussunuz gelin benim Çükün gölgesinde oturun belki güneşin tesiri azda olsa azalır ve akli selim yorumların sayısı çoğalır son olarak benim yazdıklarımdan alıntı yapmayın yazdıklarımın telif hakkı saklıdır.
-
@patron_38
hee amerikayı anglosakson yahudiler yönetiyor :PPPPP
-
maximuss bunu yazdı:
-----------------------------
Turk irki olarak soylenen milletin mensup oldugu sabit bir irk yok :) Turkler mongolid,turanid,caucoid ve kurd-pers karisimindan semitic ve indo-aryan irka mensuptur. mesela batida turanid irki yuksekken , dogu ve guneydoguda aryan ve semitic kurd ve arap genleri daha fazladir.kafkaslarda ise aryan ve caouscoid genleri fazladir. balkanlarda causcoid,turanid genleri coktur. sahsen beni bosnak veya kafaslilara benzetirler. bende kafkas genleri fazla sanirim, gerci elmacik kemiklerim babaannemden mutevellti biraz yassi ve cikik. irkci degilim ama Turk milliyetcisiyim.
turanid turk ( osmanli askeri )
(karachay) turku , causcoid
(cumhur baskani ) semitic
kurd sarkici mahsun tipik aryan genlerine donanimina sahip ...simdi kiyaslama size kalmis , turkiyede bu tipte onlarca insanvar . aryan milletini hep hitlerin dusundugu gibi sananlar var. onlarin teorilerine gore ilk insanlar zenciymis , siyah gozlu. ilk aryan insan ise kahverenkli gozlu ve kumral sacliymis . hani aryan diyince kimse sarisin mavi gozlu sanmasin :) ilk aryanlarin kokeni hintlilere kadar cikiyor ( [h]indo-aryan derler mesela ) ...
-----------------------------bence bukadar derine inmeye gerek yok yasadigin toprak millet bayrak neysen ve en onemlisi ney olduguna inaniyosan onun pesinde kosacaksin dedigim gibi benim dusuncelerim
-
Sunuda belirteyim turk milliyetciligini , fasistlik ile karistirmayin !
mongoloid (kazak)
couscoid (uyghur)
turanid tipteki macar ( selzenek turklerinden adini yalnis yazabilirim, sari kipcaklardan )aryan geni tasiyan uzbekler
demek istedigim ,turk milliyetcisi olarak hangi irkin fasistligini yapabilirizki ?
aryan mi , turanid mi , mongolid mi , kafaks mi yoksa aryan mi ?
burdan turklere mongol diye laf atan kurdlerede saygilarimi sunarim. buraya sarisin mavi cekik gozlu kazaklarin resimlerini yok yere koymayayim simdi :)
cengiz han bile kirmizi sacli ve yesil gozluymus.
Turk milliyetcigilini , fasistlik olarak algiliyan ilahiyatci ve solcularada sevgiler ...
-
patron o faşizm olmuyor o zaman :D o atatürk milliyetçiliği oluyor :P
-
patron_38 bunu yazdı:
melkor bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
melkor bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
herkez kendi irkiyla gelismeye caliyor her ulke diger ulkelerden ustun olmak icin ugrasiyor iran amerika ingiltere rusya cin turkiye almanya hepsi bir ustunluk savasi icinde neden ben bu savasin icinde kendimi herkezle esit goruyumki herkez birbirini eziyor zaten ben bir turk olarak niye eziliyim yasasin turk irki sonuna kadar turkculkuk
-----------------------------birader amerikanın ırkı nedir ?
-----------------------------angalosakson hacim diger yasayanlarida kole olarak kullaniyorlar mexikalilar olsun gocmenler olsun
-----------------------------German Americans (16.5%), Irish Americans (11.9%), English Americans (9.0%), Italian Americans (5.8%), Polish Americans (3.3%), French Americans (3.1%), Scottish Americans (1.9%), Dutch Americans (1.6%), Norwegian Americans (1.5%), Swedish Americans (1.4%), Scotch-Irish Americans (1.2%), Russian Americans (1.0%), and Welsh Americans (0.7%) make up 58.9% of the White population.[10] Whites constitute the majority, with 80% (66% non-Hispanic Whites and nearly all 14% of Hispanic)[4] or[3] 75% (65.4% non-Hispanic and 9.6% Hispanic)[5] of the U.S. population.
Kaynak vikipedi, Beyaz Amerikalıların çok küçük bir bölümü Anglosakson.
-----------------------------bu saydiklarinin kaci ulke yonetiminde onemli bir rol oynuyor ???? kararlar veriyor amerika icin ??? savaslar olsun ekonomik guc olsun hangisi ozgurce amarika adina gorev aliyor ve sadece amerikaya destek veriyor ?????bence o saydigin vatandaslarin hepsi kendi irkina sahip cikiyordur kendi ulkesine destekde bulunuyordur bunlari yapmayip sadece amerika diye kosusturuyorsa ben geri zekaliyim......
-----------------------------Sana kesinlikle katılıyorum, gerçekten de biraz geri zekalısın.
Amerikadaki Beyazlar kendi aralarında, ben Alman kökenliyim, sen Anglosaksonsun, senden üstünüm lan gibi diyaloglar yaşamıyorlar. Amerikadaki az sayıda ırkçı daha çok beyaz olmak üzerine yoğunlaşıyor, ki bunlar tahmin edemeyeceğin derecede azınlıkta.
Amerika Birleşik Devletleri' nin günümüzdeki başkanı bir siyahi. Tabi ki onun kukla bir lider olduğunu söyleyeceksin, ama yine de, birçok kişinin de iddia ettiği gibi, eğer Obama bir kukla liderse, onu kontrol edenler Yahudiler, yani Anglosaksonlar değil.
Vietnam' da, Beyaz, Meksikalı ve Siyahi olmak üzere her ırktan Amerikalı savaştı, Irak' ta da böyle.
-----------------------------asil geri zekali sensin insanlari susturarak modern koleler yaparak hepisiniz esitsiniz diyerek altan altan irkcilik yapdiklarini gormuycek kadar geri zekalsin ....bundan 20-30 yil once siyahlarla beyazlarin ayni okula gidemedigini bir siyahin otobusde oturmasina daha goz yumulmadigini gormuycek bilmiycek kadar geri zekalisin ......yonetenlerin yahidiler olma isinde haklisin ona diyecek birseyim yok .......evet vietnamda irakda sadece savastilar SADECE olduler ondada haklisin kole olarak kukla olarak olduler
-----------------------------Hmm, evet, 80lerde ve 90larda Zenciler Beyazlarla aynı okula gidemiyordu demek... Hangi Amerika' dan bahsediyoruz biz?
Aynı savaşlarda Beyazlar da öldü, Beyaz da Siyah da aynı maaşı aldı. Beyazların Siyahları köleleştirmesi gibi bir durum günümüzde yok, para babalarının hem beyazları, hem sarıları, hem pembeleri, hem siyahları köleleştirme durumu var. Eh, para babalarının Beyaz olduğunu iddia edeceksin ama, bu çok değişken, Beyazların tamamı Amerikan rüyasını yaşayamıyor, önemli bir bölümü yaşamlarını "trailer park trash" olarak sürdürüyor.
-
melkor bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
melkor bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
melkor bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
herkez kendi irkiyla gelismeye caliyor her ulke diger ulkelerden ustun olmak icin ugrasiyor iran amerika ingiltere rusya cin turkiye almanya hepsi bir ustunluk savasi icinde neden ben bu savasin icinde kendimi herkezle esit goruyumki herkez birbirini eziyor zaten ben bir turk olarak niye eziliyim yasasin turk irki sonuna kadar turkculkuk
-----------------------------angalosakson hacim diger yasayanlarida kole olarak kullaniyorlar mexikalilar olsun gocmenler olsun
-----------------------------German Americans (16.5%), Irish Americans (11.9%), English Americans (9.0%), Italian Americans (5.8%), Polish Americans (3.3%), French Americans (3.1%), Scottish Americans (1.9%), Dutch Americans (1.6%), Norwegian Americans (1.5%), Swedish Americans (1.4%), Scotch-Irish Americans (1.2%), Russian Americans (1.0%), and Welsh Americans (0.7%) make up 58.9% of the White population.[10] Whites constitute the majority, with 80% (66% non-Hispanic Whites and nearly all 14% of Hispanic)[4] or[3] 75% (65.4% non-Hispanic and 9.6% Hispanic)[5] of the U.S. population.
-----------------------------bu saydiklarinin kaci ulke yonetiminde onemli bir rol oynuyor ???? kararlar veriyor amerika icin ??? savaslar olsun ekonomik guc olsun hangisi ozgurce amarika adina gorev aliyor ve sadece amerikaya destek veriyor ?????bence o saydigin vatandaslarin hepsi kendi irkina sahip cikiyordur kendi ulkesine destekde bulunuyordur bunlari yapmayip sadece amerika diye kosusturuyorsa ben geri zekaliyim......
-----------------------------Sana kesinlikle katılıyorum, gerçekten de biraz geri zekalısın.
Amerikadaki Beyazlar kendi aralarında, ben Alman kökenliyim, sen Anglosaksonsun, senden üstünüm lan gibi diyaloglar yaşamıyorlar. Amerikadaki az sayıda ırkçı daha çok beyaz olmak üzerine yoğunlaşıyor, ki bunlar tahmin edemeyeceğin derecede azınlıkta.
Amerika Birleşik Devletleri' nin günümüzdeki başkanı bir siyahi. Tabi ki onun kukla bir lider olduğunu söyleyeceksin, ama yine de, birçok kişinin de iddia ettiği gibi, eğer Obama bir kukla liderse, onu kontrol edenler Yahudiler, yani Anglosaksonlar değil.
Vietnam' da, Beyaz, Meksikalı ve Siyahi olmak üzere her ırktan Amerikalı savaştı, Irak' ta da böyle.
-----------------------------asil geri zekali sensin insanlari susturarak modern koleler yaparak hepisiniz esitsiniz diyerek altan altan irkcilik yapdiklarini gormuycek kadar geri zekalsin ....bundan 20-30 yil once siyahlarla beyazlarin ayni okula gidemedigini bir siyahin otobusde oturmasina daha goz yumulmadigini gormuycek bilmiycek kadar geri zekalisin ......yonetenlerin yahidiler olma isinde haklisin ona diyecek birseyim yok .......evet vietnamda irakda sadece savastilar SADECE olduler ondada haklisin kole olarak kukla olarak olduler
-----------------------------Hmm, evet, 80lerde ve 90larda Zenciler Beyazlarla aynı okula gidemiyordu demek... Hangi Amerika' dan bahsediyoruz biz?
Aynı savaşlarda Beyazlar da öldü, Beyaz da Siyah da aynı maaşı aldı. Beyazların Siyahları köleleştirmesi gibi bir durum günümüzde yok, para babalarının hem beyazları, hem sarıları, hem pembeleri, hem siyahları köleleştirme durumu var. Eh, para babalarının Beyaz olduğunu iddia edeceksin ama, bu çok değişken, Beyazların tamamı Amerikan rüyasını yaşayamıyor, önemli bir bölümü yaşamlarını "trailer park trash" olarak sürdürüyor.
-----------------------------konumuz irkcilik bende irkciliga ornek verdim sadece derdim amerika degil herkez ustun olmak icin ugrasiyor her ulke guclenmek icin ustun gelmek icin baska irklari milletleri masa olarak kole olrak kullaniyor bu meseleyi anlatmak istiyorum yazdiklarimi okursan gorursun .... mesele ustunluk ve bunun olmasi icinde irkciliga ihtiyac var demek istiyorum .... bana sunu soyleyin hangi irkin mensubu baska bir ulke icin caniyla kaniyla calisir savasir da kendi irkini gormezden gelir ????
-
patron_38 bunu yazdı:
melkor bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
melkor bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
melkor bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
patron_38 bunu yazdı:
-----------------------------konumuz irkcilik bende irkciliga ornek verdim sadece derdim amerika degil herkez ustun olmak icin ugrasiyor her ulke guclenmek icin ustun gelmek icin baska irklari milletleri masa olarak kole olrak kullaniyor bu meseleyi anlatmak istiyorum yazdiklarimi okursan gorursun .... mesele ustunluk ve bunun olmasi icinde irkciliga ihtiyac var demek istiyorum .... bana sunu soyleyin hangi irkin mensubu baska bir ulke icin caniyla kaniyla calisir savasir da kendi irkini gormezden gelir ????
-----------------------------Herhangi bir ülke için savaşmaya karşıyım, bir Türk olarak kendi kültürüme, tarihime sahip çıksam da, herhangi bir azınlığı köleleştirme gibi bir amacım yok, tanıdığım insanlarının tamamına yakınının da böyle bir amacı yok, birkaç tane ergen, kişiliği oturmamış sivilce dışında.
-
yüzlerimizin gözlerimizin rengi ne olursa olsun gözyaşlarımızın rengi aynıdır be
-
sanirim sende hepimiz ermeniyiz hepimiz hirant dinkiz hepimiz sukuyuz hepimiz buyuz diyenlerdensin ........verelim kurdistani verelim ermenilere haklarini birakalim herseyi hepimiz insaniz hepimiz polyanyayiz oleyyyy yasasinnnn mutluluk verin verin verin rahatlayin