Tek Parti Olsun, Temiz Olsun (!)
-
Bi Düşünce platformuna da yobaz diyceniz lan :D
-
orda bi gençlik efor testi var tam geyiki yapmış fırlalmalar
-
:D çok hoş!!!!
zaten gerçektede böyle!!!!
yetki süresi dolmuş bir cumhurbaşkanı hala başımızda!!! bu DİKTATÖRLÜĞÜN TA KENDİSİ!!!
bu güne kadar olmayan 367 olayı nedense bu iktidar döneminde peyda oldu!!!
bazı partilerde cumhurbaşkanını halk seçmemeli diyor !!!! onlarında kafaları karışıktı!!!
60-70 senedir ne idüğü belirsizlerce yönetiliyoz!!!!
-
Sitelerine bi baktımda, süper bunlar yaa, istihbarat bunlara çalışıyomuş, ispiyoncuları varmış içeride, miniatürkteki anıtkabiri ziyarete gitmişler. Muhteşem fikirleri var :))
-
Yüzü belli olmayanların kendi çapında embesil espriler yapan gereksizler topluluğu. Bi aarkda$ım vardı onlara kaydı bende sieledim :D
Ayrıca ;
Kelv1n bunu yazdı:
-----------------------------
süper amk :D tuttum bu genç sivilleri :D hemen girim üye olıyımda bende birşeyler yazıyım
-----------------------------sende ne bulsan tutuosun ak! :D
-
Yaralı bir oluşum sanırsam .Şehrazat kaç ytl olacak peki ?
-
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------Yüzü belli olmayanların kendi çapında embesil espriler yapan gereksizler topluluğu. Bi aarkda$ım vardı onlara kaydı bende sieledim :D
Ayrıca ;
Kelv1n bunu yazdı:
süper amk :D tuttum bu genç sivilleri :D hemen girim üye olıyımda bende birşeyler yazıyım
-----------------------------sende ne bulsan tutuosun ak! :D
Karşı cephe düşünüyosa embesil oluyo di mi? -
kesinlikle düzgün bir tespit yapılmış. baykal kendi söylediği sözlerle bile sonradan itiraz edebiliyor :)
-
paranin oldugu yerde rantin oldugu yerde herkes calisir
birde soyle bir durum var rahatsiz olma durumu varsa rahat olabilicegin yerde yasamaya bakacaksin.
-
muhahah manyak olmuş manyak :D chp kazanamazsa seçimler tekrarlansın :D:D:D