Tek Parti Olsun, Temiz Olsun (!)
-
CyberJihad bunu yazdı:
-----------------------------
Excalibur001 bunu yazdı:
-----------------------------Yüzü belli olmayanların kendi çapında embesil espriler yapan gereksizler topluluğu. Bi aarkda$ım vardı onlara kaydı bende sieledim :D
Ayrıca ;
Kelv1n bunu yazdı:
süper amk :D tuttum bu genç sivilleri :D hemen girim üye olıyımda bende birşeyler yazıyım
-----------------------------sende ne bulsan tutuosun ak! :D
Karşı cephe düşünüyosa embesil oluyo di mi?
-----------------------------rlx aga önemli birşey değil:D exca istediği yorumu yapsın iplemiyorum onu ;)
-
aynen öle siber cihadcım benim
-
Excalibur001 bunu yazdı:
aynen öle siber cihadcım benim
E ne diyim abi bundan sonra :D -
Bir avuç insan Tr nin kaderini mi deği$tircek?,darbeleri mi engelleyecek!:) Tabikide hayır. Kafalarını daha yapıcı $eylere o güzelim enerjilerini ba$ka i$ler için harcamaları dileğiyle.. N bilim harcamasınlar kendilerini.
-
Excalibur001 bunu yazdı:
Bir avuç insan Tr nin kaderini mi deği$tircek?,darbeleri mi engelleyecek!:) Tabikide hayır. Kafalarını daha yapıcı $eylere o güzelim enerjilerini ba$ka i$ler için harcamaları dileğiyle.. N bilim harcamasınlar kendilerini.
Harcasınlar abi ben yanmazsamsen yanmazsan
biz yanmazsak
Nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa?
-
underzero hoca bi sözün devamını getireyim;ya işini seveceksin yada sevdiğin işi yapacaksın dimi....
bu arada : tahri ailesi olarak bunlara bi selam yollayalım hello filan iyi anlarlar :)
-
:d
-
Turkiye li bir genclik grubunun ustelik bir partiye bagli olan anti-amerikanci bir grubun ambleminin conversee ayakkabi olmasi ayri bi guzel olmus.
-
Cok güzel koptum okurkende CHP Yuceltırken AKP Kucultuyor afıv bir cifte standart seziyorum :)
Neyse yormayın kafanızı bir arkadaslarla karar verdık demokratif yönetim altında Fasiz yönetim olan bir party kurcaz :)
Ama once bir party'in genclik kolarında gorev almak lazım sonra madi destek lazım isimiz zor biraz ama adamlar ne demis " Zoru Yaparız Imkansiz Zaman Alır"
-
Cidden bizim türk milletti cahilliğini ve olayları çarptırmada Tüm düünyaya kanıtlama yolun ilerliyor..
Deniz Baykal Cumhurbaşkanını halk seçmesin demediki bu hukumet gider ayak karar vermesin.. Ciddi bir konu oturalım detaylarını iyice konuşalım dedi..
Akpnin yaptığı düzenlemelere göre halk seçtiğinde Tarikat lideri gibi ülkenin başına biirini seçmiş oluyorsun..
Üstelik düşünün ben ne dersem o olacak düşüncesinde,Oraya seçilen adam her şeye diklenecek.. Dikdatör bir ülke durumuna geleceğiz... Zaten bu yobazların istediği de bu..
Ulaşamadıkları iki yer var Cumhurbaşkanlığı ve TSK... 1ni ellerinden kaçırdılar bizim cahil halkımızı kandırıyorlar..Acındırıyorlar..
4,5 Yıldır 1kere bile ağızlarına gelmeyen bu olay niye seçim arifesinde alen acele geldi? Bu şerefsiz niye tıkadı Cumhurbaşkanlığını sürecini.. Çelik çomağı Dar ağacında oynıcak ama sabredin...
Neyse fazla beyninize güneş yemişsiniz,düşünemiyorsunuz... Kafaları ıslatma zamanı..