Telkinli Hipnoz (Müzikli)
-
İntirisan, Sigarayı Bırakmayı Bu Telkinler le Bırakacam, Şayet Bırakırsam Tekrar Döner Post kasarım. :)
-
indirdim birini, bildiğin müzik çıktı
yokmu müzikten anlayan biri katlarına ayırsın şunu bakalım ne diyormuş arkadan? -
bosverin ya bilincaltiniza zarar vericeksiniz eger soyledikleri dogruysa yani o sozler direk bilincaltina gidiyorsa , bilincaltina saniyede bi soz gitse bi mp3 te 7 dk falansa 7 dakika icin 420 soz gidicek bilincaltiniza bence iyi bi sey degil
-
geniuss bunu yazdı:
-----------------------------
bosverin ya bilincaltiniza zarar vericeksiniz eger soyledikleri dogruysa yani o sozler direk bilincaltina gidiyorsa , bilincaltina saniyede bi soz gitse bi mp3 te 7 dk falansa 7 dakika icin 420 soz gidicek bilincaltiniza bence iyi bi sey degil
-----------------------------
db şişer diyosun :)
haklısın aslında, bencede bu şekilde
-
Günlük 8-10 saatlik bir dinleme ile 1 hafta içinde etkiler ortaya çıkmaktadır.
Çok değilmi yav.
-
sakat durumlar meydana gelebilir die dusunuyorum hele bu devirde, oyumuzu yanlis kisiye verdirme telkini cikmasin altindan :P
-
Kim yapmış bunu kaynağı nedir. Belki pkknın hazırladığı bişey. Belkide el-kaide hazırlamıştır nerden bilicez.
Ne telkin ediyor anlamadım ama adamı paranoyaya soktugu kesin :D
-
bilinçaltı diye birşeyin varlığını hepimiz kabul ediyoruz. ve bilinç altına biz farkında olmasak bile birçok şey etki edebilir. bazı arkadaşlar benim duymadığım sesler beni nasıl etkileyebilir diye sormuşlar biraz araştırırsanız böyle şeylerin gerçek olduğunu görürsünüz.
bazı film yapımcılarının vs. 24 kare arasına 25. bir kare eklenerek beyninize sokmak istedikleri şeyi bilinçaltından soktukları anlaşılmıştı. bu da onun gibi bişey.
bu telkinlerin metinleri hayatimdegisti.com da var merak edenler ordan bakabilir.
-
hepimizmi telkinden korkuyoruz :W herkes bir soru sormuş:D
-
kansere destek ilgimi çekti
bunun kaynağı nedr kardeş bide onu yazsan