Telkinli Hipnoz (Müzikli)
-
Hocam uyku düzenlemeyi dinlemeye başladım 3. den sonra esneye esneye bir hal oldum kafam ağrımaya başladı öldürecek bu beni galiba bu arada ayıptır sölemesi bu gün 15:25 gibi falan kalktım uykumun gelme ihtimali çok düşük.... :D:D:D pc başında uyursam kötü olacak...
-
kralsam bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam uyku düzenlemeyi dinlemeye başladım 3. den sonra esneye esneye bir hal oldum kafam ağrımaya başladı öldürecek bu beni galiba bu arada ayıptır sölemesi bu gün 15:25 gibi falan kalktım uykumun gelme ihtimali çok düşük.... :D:D:D pc başında uyursam kötü olacak...
-----------------------------1. Müzikleri yüksek sesle dinlemene gerek yok...
2. Genelde bu baş ağrısı çoğu kişide oluyor bende de olmuştu geçicidir... Kaldıki kişiden kişiye değişen etkilieri var Dalgalanma hissi,ağlama hissi gibi
3. mp3 ün farklı versiyonlarını dinleyebilirsin...
-
dinlerken tükrük salgısında artış hisseden var mı? ben farkettim çok enteresan :)
-
ben sigarayı bırakma telkinini dinliyorum valla billa kaşıntı bastı ve canım hayvan gibi sigara çekiyor.
ama müzik çok güzel.
edit: bu postu yazdığımdan beri dinliyorum gerçekten güzel.müziğe alıştı kulağım dinliyorum durmadan.kaşınma meseleside geceliğin üstüne hırpıt giyince sıcaktan olmuş dibimde kalörifer :) paylaşım için teşekkürler hocam.
-
Kanser Destek bu güzelmiş bak hoşuma gitti :)
-
HolyReform bunu yazdı:
-----------------------------ben sigarayı bırakma telkinini dinliyorum valla billa kaşıntı bastı ve canım hayvan gibi sigara çekiyor.
ama müzik çok güzel.
edit: bu postu yazdığımdan beri dinliyorum gerçekten güzel.müziğe alıştı kulağım dinliyorum durmadan.kaşınma meseleside geceliğin üstüne hırpıt giyince sıcaktan olmuş dibimde kalörifer :) paylaşım için teşekkürler hocam.
-----------------------------Reca ederim inş. yararlı olur :)
Bu arada erken uyanma telkinini dineleyenler altını ıstlatmamıştır umarım :)
Şu ana kadar değişim yaşayan var mı ?
-
Ya erken uyanma müziğinde telkin olmasına gerek yok ki. Çişin geliyor erkenden kalkıyorsun işte... :D
-
Kusura bakmayin ama Kurtce cevap veriyorum: "Kune kére", yani bu seslerle telkin meselesi "esegin gotudur".
-
Concept bunu yazdı:
Kusura bakmayin ama Kurtce cevap veriyorum: "Kune kére", yani bu seslerle telkin meselesi "esegin gotudur".
Terbiyene maşallah !Telkinler işe yariyor . ister inanın ister inanmayın bilim herşeyin dogrusunu söyler. Deneye dayalı oldugu için.
Sigarayı bırakma muzigini dinledim 3 günün arkasından yolda giderken o şarkı geliyor aklıma onu mırıldanmaya çalişiyorum ve o gündür sigara içmiyorum.
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------Concept bunu yazdı:
Terbiyene maşallah !Telkinler işe yariyor . ister inanın ister inanmayın bilim herşeyin dogrusunu söyler. Deneye dayalı oldugu için.
Sigarayı bırakma muzigini dinledim 3 günün arkasından yolda giderken o şarkı geliyor aklıma onu mırıldanmaya çalişiyorum ve o gündür sigara içmiyorum.
Yanlış!İşe yarayan telkinler değil, senin onların işe yarayacağına dair inancın. buna plasebo etkisi deniyor.
bilinçaltı mesajların görüntülü olarak etkili olduğu kanıtlandı ancak duyulamayacak seslerle bilinçaltı mesaj diye bir şey yok.
Yani sana bu müzikte telkin var diye telkin olmayan bir müzik de versek aynı etkiler görülür sende...