Telkinli Hipnoz (Müzikli)
-
Hay senin plasebo na emi :D bu konuya senin cevap yazmanı yasaklıyorum :)
-
denemedı bedava :D
-
Tiesto bunu yazdı:
-----------------------------
Hay senin plasebo na emi :D bu konuya senin cevap yazmanı yasaklıyorum :)
E öyle ama. Doğrucuyum ne yapayım :DYoksa kıza karışık şarkılardan CD yap, arkasına da telkinler koy "Tiesto'ya vericem, tiesto'ya vericem" diye. Kız da versin sana. O kadar kolay mı ?:D
plasebo plasebo :D
-
plesebo veya telkin fark etmez işe yarıyorsa sorun yok
3 müzik listeye koyup dinlesek olabilitesi var mı ?
-
Esconda bunu yazdı:
Kendine guven telkininde:Daha mutlusun, mutlusun, rahat hissediyorsun falan diyo baslarken duydum.
-----------------------------nerden duydun a.q :)
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------Esconda bunu yazdı:
Kendine guven telkininde:Daha mutlusun, mutlusun, rahat hissediyorsun falan diyo baslarken duydum.
-----------------------------nerden duydun a.q :)
-----------------------------la sesini aç da dinle çok bariz:) herif yırtıyo kendini mutlusun diye:D parçanın başında
-
@ Kreyzi
Aslında etapta suçluluk ve ego güçlendirici telkini öneriliyor. Ancak daha sonra diğerlerini listenize eklemeye başlayabilirsiniz...
Yani ille etki görüp daha sonra diğerlerine geçmeniz gerekmiyor.
Dilerseniz yeni eklediklerinizi adet olarak listeye bir kaç kez ekleyebilirsiniz.
Yani bir hafta suçluluk ve ego güçlendirici dinlendikten sonra listenize 2 adet başkalarının görşünü önemsememe 2 adet sosyallik arttırıcı,1 Adet topluluk karşısında konuşma gibi telkinleri ekleyebilirsiniz.
Burada seçim birazda size kalmıştır.@ HAYVANYASAR
Valla iyi fikir ha dediklerini listeme aldım :D
-
-
mehmetcan bunu yazdı:
-----------------------------Concept bunu yazdı:
Kusura bakmayin ama Kurtce cevap veriyorum: "Kune kére", yani bu seslerle telkin meselesi "esegin gotudur".
Terbiyene maşallah !Telkinler işe yariyor . ister inanın ister inanmayın bilim herşeyin dogrusunu söyler. Deneye dayalı oldugu için.
Sigarayı bırakma muzigini dinledim 3 günün arkasından yolda giderken o şarkı geliyor aklıma onu mırıldanmaya çalişiyorum ve o gündür sigara içmiyorum.
-----------------------------Kristal terapistiz. Az bucuk biliyoruz telkinin ne oldugunu. Sen bana guven, bu meseleler bos isler.
-
HAYVANYASAR bunu yazdı:
-----------------------------Muhahah aklıma çok şeytani bir fikir geldi:D
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=83282 adresindeki konuya baktıktan sonra düşündüm ki böyle uzun bir müziğin 30 dk'sına falan adamın altına sıçırtacak bir çığlık sesi koyayım. Sonra vereyim internete alın size telkin müziği, uyurken dinleyin diye. Altına sıçsın sonra gece çığlık bölümü gelince :D
İyi fikir değil mi?
-----------------------------tyler durden dan fazla etkilenmişin hocam sen :) alın size terapi , aşşalık tüketim köleleri !!!