Telkinli Hipnoz (Müzikli)
-
Arkadaşlar eğer bilinç altına doğru gerekli mesajları yolluyorsa böyle bişey mümkün buna aslında SUBLIMINAL diyorlar.subliminal mesajı ile insana yapamadıkları bişey kalmıyor hatta bi mağzada çalınana müziklere koyarak oradan ürün almasınıda sağladıklarını biliyorum.
-
peki ben bu bilinçaltı mesajları değişterebilir yada farklı parçalar içine atabilir miyim?
-
toplum içinde konuşmaya yarayanı dinledim.
müzik başlarken sesi fazlaca açtığınızda alt seste konuşmalar olduğunu duyabiliyorsunuz. umarım yanlış telkin yemeyiz:)
bilinçaltımı hacklemelerini istemem :|
-
ya indirdim dinliyorumda resmen başım şişti :D kafamın içi karıncalandı sanki mınaa ki :|
-
bunu dinleyip bize öneren varmı?
-
abi adam demesin ben kartal kethudaoğlu ptt konya hesabıma para yatır :D veya 2 kişinin önüne çıkınca çok heyecanlanacan felan...
-
@ WebCrow
Evet başlıkta da zaten öle yazıyor. Telkinler müziğin arkasına gizlenmiştir...
@ HolygaN
Telkinlerin etkisini 2 gün içinde alanda var 2 ay içinde alanda. Telkin için toplamda 70-80 saat dinlemeniz önerilir. ama bu 70-80 saat ortalama bir değerdir. sizde daha erken etkiler görülebilir.
telkinlerden biri günde 8 saat civarı dinlenildiği vakit anılan 70-80 saat ortalamaya yaklaşık 10 gün gibi bir sürede ulaşılıyor.@ generous
Böyle bir programı bi yerde gördüm...
Edit: Programın ismide Subliminal Vision..
@ sLeymN
Bunun nedeni telkinlere karşı direnç olmasıdır.Normaldir.
-
kartalkethuda bunu yazdı:
-----------------------------
abi adam demesin ben kartal kethudaoğlu ptt konya hesabıma para yatır :D veya 2 kişinin önüne çıkınca çok heyecanlanacan felan...
-----------------------------kahretsin planlarımız ortaya çıktı :)
Tiesto polisler gelmeden delilleri karart canım :p
-
sLeymN bunu yazdı:
-----------------------------
ya indirdim dinliyorumda resmen başım şişti :D kafamın içi karıncalandı sanki mınaa ki :|-----------------------------
aynen yaa banada öyle birşeyler oldu, psikolojikmidir nedir, ama çok acayip bişe :|
-
Kendine guven telkininde:Daha mutlusun, mutlusun, rahat hissediyorsun falan diyo baslarken duydum.