Telkinli Hipnoz (Müzikli)
-
ben 2 günde etkisini görmeye başladım
-
o sulu olanı yatarken dinlemeyin ıslatırsınız ona göre :D
-
bugun başladim , 7 gün sonra sonucu sizlerle paylaşacagim
Not Rahatsiz etmeyin Telkindeyim
-
Muhahah aklıma çok şeytani bir fikir geldi:D
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=83282 adresindeki konuya baktıktan sonra düşündüm ki böyle uzun bir müziğin 30 dk'sına falan adamın altına sıçırtacak bir çığlık sesi koyayım. Sonra vereyim internete alın size telkin müziği, uyurken dinleyin diye. Altına sıçsın sonra gece çığlık bölümü gelince :D
İyi fikir değil mi?
-
xz bunu yazdı:
-----------------------------
HAYVANYASAR bunu yazdı:
-----------------------------Muhahah aklıma çok şeytani bir fikir geldi:D
http://www.tahribat.com/forumdisplayfolder.asp?folderid=83282 adresindeki konuya baktıktan sonra düşündüm ki böyle uzun bir müziğin 30 dk'sına falan adamın altına sıçırtacak bir çığlık sesi koyayım. Sonra vereyim internete alın size telkin müziği, uyurken dinleyin diye. Altına sıçsın sonra gece çığlık bölümü gelince :D
İyi fikir değil mi?
-----------------------------tyler durden dan fazla etkilenmişin hocam sen :) alın size terapi , aşşalık tüketim köleleri !!!
Valla Fight Club'ı izledim de orda var mıydı böyle bir şey bilmiyorum :) -
ilginç denesem mi ki acaba
-
pc3 bunu yazdı:
Arkadaşlar eğer bilinç altına doğru gerekli mesajları yolluyorsa böyle bişey mümkün buna aslında SUBLIMINAL diyorlar.subliminal mesajı ile insana yapamadıkları bişey kalmıyor hatta bi mağzada çalınana müziklere koyarak oradan ürün almasınıda sağladıklarını biliyorum.
Adamın yanında parası yoksa apışş.....XD XD -
Sigara Bırakma Telkini nini dinlerken Bir resime 10 15 sn baktıktan sonra muzigin ritmiyle büyülme küçülme ileri hareket etme sine Tanıklık etmiş bulunmaktayim deneyiniz :D
-
Linkler çalışıyormu?
-
qra51 bunu yazdı:
Linkler çalışıyormu?
-----------------------------Linklerde sorun yok çalışıyor...