Temsilciler Meclisi'nde Ermeni Tasarısıyla İlgili Oylama Başladı
-
ABD Temsilciler Meclisi'nde Ermeni tasarısıyla ilgili oylama başladı.
Oylamada hayır oyları şu an itibarıyla çoğunlukta...
Şu ana dek 19 evet, 21 hayır oyu verildi.
-
Hayı oy'u 22 oldu...
-
gecmeyecegi gun gibi asikar.
amerika Turkiye gibi bir muttefige ihtiyac oldugu surece, bu iktidar amerikaya bu kadar yakin ilgi alaka gosterdigi surece
ermeni tasarisi daha uzun bir sure gecmez.
ne zaman ki Turkiye ile isleri bitecek ondan sonra tasari kabul edilecektir.
ne obama nin ne amerikadaki senetorlerin umurundami sozde ermeni soykirimi.
-
temsilciler meclisine sokayım sana bişey olmasın hacım, geçemeyeceği zaten bariz bi sonuç..gerçi hükümette bu yüzsüzlük varken geçse ne değişir ki diye de düşünmüyorum değil
-
Hacılar zaten geçsede bağlayıcılığı yok bunun, ama mide bulandırıyor işte,
-
o degilde gecerse bu hukumetin tavrini cok merak ediyorum.
Turkiye de de abd nin kizildereli soykirimini kabul ediyoruz dermi :)
-
geçemez söz konu olmasının sebebi aşikarane, geçmeme sebepleride
-
Hz. Tayyip " One Minute " desinde görelim...
-
tamda ben açacaktım konuyu ha :D
neyse inşallah olmaz hayır oyu verenlerin elleri dert görmesin allah sevdiğine kavuştursun allah ne muradı versin
amin
-
oylasa nolur oylamasa nolur. abd 1894 de oylamışlar zaten.bu şantaj yerine biriside cıkıp bize kimse böyle birsey oldu dedirtemez deyip rest cekecek aklı basında birisi yok mu bu ulkede diye dusunuyorum..
Ataturk zamanında böyle birsey varmıydı oldukten sonra 55 60 yıl sonra bu şantaj durumları cıktı..zaten bu ermeni acılımıyla adamlar istediği gibi at kosturuyorlar..Ataturk ermeni olayınada kurt acılımı onayınada elinin tersiyle red etmiş 100 yıl sonra amerika yine geri dönüp istediklerini kendi hukumetiyle BOP planını yaptırmaya calısıyor ki..(Öyle bi hal almıski durum kendi milleti aç geberiyor halk zorda ama gidip ermenileri gidip dağdaki eşkiyayı dusunen ve bunu savunanlar var hangi ulke burası kardesim)
8 yıla bak hoca. 8 ulke bu sözde olayı kabul etmiş bok yere...cıkıp devlet baskanıda sizinle ticareti kesiyorum kardeşim siktir gidin ticaret yapmıyorum diyememiş.obama zaten bu meclise gelip demedimi tarihinizle yuzlesin kabul edin tarzı.zaten hukumet kanadı kabul etmişcesine mandacı göruslerini bildirmisler amerika tanımıs tanımamış zikinde mi ?
bugun bu olayı savunanlar aslında akpcidir. asıl tehlike budur.
-
ABD'YE AÇIK TEHDİT
NTV'nin haberine göre "Dışişleri kaynakları ABD'ye tasarı geçerse elçimizi geri çekeriz" dedi.
----------------------
götünüz yermi böyle birşey için ya