Temsilciler Meclisi'nde Ermeni Tasarısıyla İlgili Oylama Başladı
-
harbi bu her yıl yapılıyor neden diye düşünen yok mudur? Amerika'nın bizlere şirin görünmeye çalıştıgı apacık ortada yani underzero hacının dedigi gibi ne zaman bizlen işleri bitince tasarı onaylanır. yani her yıl red edilen bir tasarı neden sonsuza dek red edilmemekte? yani bu gösteriyor ki bu tasarı bir gün onaylanacak...
-
Bu ne lan. Demoklesin kılıcı gibi. Geçecekse geçsin geçmeyecekse bi daha konusu açılmasın. Her sene aynı terane
-
22(Hayır)-20(Evet) miş . 4 oy kaldı.
-
Flower bunu yazdı:
-----------------------------
kaygusuz bunu yazdı:
oylasa nolur oylamasa nolur. abd 1894 de oylamışlar zaten.bu şantaj yerine biriside cıkıp bize kimse böyle birsey oldu dedirtemez deyip rest cekecek aklı basında birisi yok mu bu ulkede diye dusunuyorum..
Ataturk zamanında böyle birsey varmıydı oldukten sonra 55 60 yıl sonra bu şantaj durumları cıktı..zaten bu ermeni acılımıyla adamlar istediği gibi at kosturuyorlar..Ataturk ermeni olayınada kurt acılımı onayınada elinin tersiyle red etmiş 100 yıl sonra amerika yine geri dönüp istediklerini kendi hukumetiyle BOP planını yaptırmaya calısıyor ki..(Öyle bi hal almıski durum kendi milleti aç geberiyor halk zorda ama gidip ermenileri gidip dağdaki eşkiyayı dusunen ve bunu savunanlar var hangi ulke burası kardesim)
8 yıla bak hoca. 8 ulke bu sözde olayı kabul etmiş bok yere...cıkıp devlet baskanıda sizinle ticareti kesiyorum kardeşim siktir gidin ticaret yapmıyorum diyememiş.obama zaten bu meclise gelip demedimi tarihinizle yuzlesin kabul edin tarzı.zaten hukumet kanadı kabul etmişcesine mandacı göruslerini bildirmisler amerika tanımıs tanımamış zikinde mi ?
bugun bu olayı savunanlar aslında akpcidir. asıl tehlike budur.
:D Çoluk çocuk Kurtlar Vadisi seyretmekten kafayı sıyıracak. Birisi şu diziyi kaldırsın.
-----------------------------o diziyi ben izlemiyorum.araştırıp merak etmek gerekli...okuyup öğrenmek gerekli.2 sözle geciştirilmemeli..ekonomi, borc bataklığı bir ulkede yaşayan toplum kendi basını kasımaktan ulkesinin ne hallere geldiğini dusunemez olmuş.amerika vs yabancı devletler bu tur baskılarla siyaseten bizi ne hale getirdiği ortada.. devlet dimdik durmaktır.devlet hakkında söz söyletmemektir.devlet yumruktur. tersi bir devletin eridiğini görmemek en kötüsüdür...
-
Flower bunu yazdı:
kaygusuz bunu yazdı:
oylasa nolur oylamasa nolur. abd 1894 de oylamışlar zaten.bu şantaj yerine biriside cıkıp bize kimse böyle birsey oldu dedirtemez deyip rest cekecek aklı basında birisi yok mu bu ulkede diye dusunuyorum..
Ataturk zamanında böyle birsey varmıydı oldukten sonra 55 60 yıl sonra bu şantaj durumları cıktı..zaten bu ermeni acılımıyla adamlar istediği gibi at kosturuyorlar..Ataturk ermeni olayınada kurt acılımı onayınada elinin tersiyle red etmiş 100 yıl sonra amerika yine geri dönüp istediklerini kendi hukumetiyle BOP planını yaptırmaya calısıyor ki..(Öyle bi hal almıski durum kendi milleti aç geberiyor halk zorda ama gidip ermenileri gidip dağdaki eşkiyayı dusunen ve bunu savunanlar var hangi ulke burası kardesim)
8 yıla bak hoca. 8 ulke bu sözde olayı kabul etmiş bok yere...cıkıp devlet baskanıda sizinle ticareti kesiyorum kardeşim siktir gidin ticaret yapmıyorum diyememiş.obama zaten bu meclise gelip demedimi tarihinizle yuzlesin kabul edin tarzı.zaten hukumet kanadı kabul etmişcesine mandacı göruslerini bildirmisler amerika tanımıs tanımamış zikinde mi ?
bugun bu olayı savunanlar aslında akpcidir. asıl tehlike budur.
:D Çoluk çocuk Kurtlar Vadisi seyretmekten kafayı sıyıracak. Birisi şu diziyi kaldırsın.
-----------------------------hacı bari biraz bir yorum yani düşüncenide katsaydın?
-
"Soykırım" tasarısı neden tekrar gündemde? http://www.cnnturk.com/2010/dunya/02/09/soykirim.tasarisi.neden.tekrar.gundemde/562923.0/index.html
+ İran'ın nükleer faaliyetleri konusunda Türkiye'den elini taşın altına sokmasını istemesi.
Türkiye topraklarına patriotların yerleştirilmesi vs...
-
nerden bakiyorsunuz?
durum ne?
-
23(Evet)-22(Hayır) Durum değişti :S
-
:S
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
FireX bunu yazdı: