Temsilciler Meclisi'nde Ermeni Tasarısıyla İlgili Oylama Başladı
-
" Sözde ermeni yasa tasarısını oylayan ve kabul eden amerikayı türkiye olarak kınıyoruz "
Bunu ingilizceye çevirecek mürid varmı ?
-
HighElf bunu yazdı:
-----------------------------
ABD'YE AÇIK TEHDİT
NTV'nin haberine göre "Dışişleri kaynakları ABD'ye tasarı geçerse elçimizi geri çekeriz" dedi.
----------------------
götünüz yermi böyle birşey için ya
-----------------------------elçiyi geri çektiler...
-
Çuval olayı çok farklı bir konu orada sinirler gerilebilirdi ciddi manada fakat ermeni meselesi tarihi ve siyasi diplomatik manevralarla çözülebilecek birşey dış işleri eğer çekicez dediyse sözünden dön(e)mez hali hazırda böyle bir kararın kabulu olursaki hala ihtimal vermiyorum bile...
nalet olsun nasıl olurrr eğer adam gibi bişe yapmazlarsa bu karara karşılı anasını satayım nasıl iş
-
musty28 bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
ABD'YE AÇIK TEHDİT
NTV'nin haberine göre "Dışişleri kaynakları ABD'ye tasarı geçerse elçimizi geri çekeriz" dedi.
----------------------
-----------------------------istişare için çağırmışlar.
-
Elçi geri çekilmedi. İstişare için geri çağrıldı. Geçici süre burda takılıp dönecek.
-
musty28 bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
ABD'YE AÇIK TEHDİT
----------------------
-----------------------------Hocam abartma lütfen, çekti de naptı, " Eşyalarını topla türkiyeye mi dön dedi " sanki
" Vaşington Büyükelçimiz Namık Tan bu gelişme çerçevesinde bu akşam istişareler için Ankara'ya çağırılmıştır "
-
hayvan nerde , bakalim o ne diyecek bu duruma ?
akp saksakcilarini gormek istiyorum ...
-
YaSevYaTerkEt bunu yazdı:
musty28 bunu yazdı:
HighElf bunu yazdı:
ABD'YE AÇIK TEHDİT
----------------------
-----------------------------Hocam abartma lütfen, çekti de naptı, " Eşyalarını topla türkiyeye mi dön dedi " sanki
" Vaşington Büyükelçimiz Namık Tan bu gelişme çerçevesinde bu akşam istişareler için Ankara'ya çağırılmıştır "
-----------------------------doğrudur okuduğumu yazdım.
-
maximuss bunu yazdı:
hayvan nerde , bakalim o ne diyecek bu duruma ?
akp saksakcilarini gormek istiyorum ...
-----------------------------Hayvan banlandı. Artık sitede yok.
-
bi fikir geldi aklıma, bizinmkiler de japonyayla anlaşıp abd şerefsizlerinin Hiroşimaya attığı atom bombalarını gündeme getirip bişi yapsın.