folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Temsilciler Meclisi'nde Ermeni Tasarısıyla İlgili Oylama Başladı

Temsilciler Meclisi'nde Ermeni Tasarısıyla İlgili Oylama Başladı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:
    -----------------------------

attack bunu yazdı:

ajan1111 bunu yazdı:

eğer gerçekten ermenileri katletmişsek atalarımla gurur duyuyorum...bi bildikleri varmışki yapmışlar.yapabilmişler...

bide bizim halimize bakın. rest çekecek derman bile yok.

bide sözüm diğer mesaj yazanlara. tayyiple niye bu kadar uğraşıyorsunuz. bu ermeni tasarısı akp döneminde başlamadı. önceden de vardı o zaman niye tayyipi suçlamıyordunuz. gelecekte tayyip başta olmayınca başka ülke ermeni tasarısını kabul edince yine tayyipi mi suçlu göreceniz çok merak ediyorum...

biraz düşünün yaa. amk yerinde bi akp yok bu ülkede. mhp,chp,saadet,büyüj birlik,sarıgülün partisi,abdüllatif şenerin partisi ve daha bir sürü parti ne s..e yarıyo. bu sorun sadece akp'nin sorunu mu. tüm türkiye'nin sorunu. benim sorunum. abd'de bu tasarı kabul edilmiş. ben burda kendimi ezilmiş hissediyorum. ve birşey yapamıyorum. siz hala tayyipi suçlayın. sizin hiçbir suçunuz yok...

tayyip davosda israili katliam yapmakla suçlayıp pereze giydirene kadar türkiyeyi savunsaydı. gece 3e kadar metroları çalıştırıp şakşakcıları toplamıyı bilir ancak.

he he tabi tayyip bi one minute dedi diye israile karşı çıktı diye abd ermeni tasarısını kabul etti.sadece gülerim buna (:

senin yorumundan bunu anlıyorum ben. ve dünyaya daha geniş çerçevede bakmanı umuyorum.

Yahudi başkanın çabasıyla Ermeni tasarısı geçti - Netgazete.com

amerika yahudilerin istemiyle yonetilir diye bir söz kulağına fısıldandı mı hic ?

akp siyaset akademisinde uluslararası dersinde bu ermeni olayını anlatsın, tarihine leke sürülmüş bir duruma harika desin anca..

rte yle uğraşan yok ajan.rte uğraşıyor yok ermeni acılımı yok pkk acılımı diye amerika emirleriyle ulkemize ihanetleri uğratıyor...

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cicuta-douglasii
    Cicuta-douglasii's avatar
    Erkek

ajan1111 bunu yazdı:

attack bunu yazdı:

ajan1111 bunu yazdı:

eğer gerçekten ermenileri katletmişsek atalarımla gurur duyuyorum...bi bildikleri varmışki yapmışlar.yapabilmişler...

bide bizim halimize bakın. rest çekecek derman bile yok.

bide sözüm diğer mesaj yazanlara. tayyiple niye bu kadar uğraşıyorsunuz. bu ermeni tasarısı akp döneminde başlamadı. önceden de vardı o zaman niye tayyipi suçlamıyordunuz. gelecekte tayyip başta olmayınca başka ülke ermeni tasarısını kabul edince yine tayyipi mi suçlu göreceniz çok merak ediyorum...

biraz düşünün yaa. amk yerinde bi akp yok bu ülkede. mhp,chp,saadet,büyüj birlik,sarıgülün partisi,abdüllatif şenerin partisi ve daha bir sürü parti ne s..e yarıyo. bu sorun sadece akp'nin sorunu mu. tüm türkiye'nin sorunu. benim sorunum. abd'de bu tasarı kabul edilmiş. ben burda kendimi ezilmiş hissediyorum. ve birşey yapamıyorum. siz hala tayyipi suçlayın. sizin hiçbir suçunuz yok...

tayyip davosda israili katliam yapmakla suçlayıp pereze giydirene kadar türkiyeyi savunsaydı. gece 3e kadar metroları çalıştırıp şakşakcıları toplamıyı bilir ancak.

he he tabi tayyip bi one minute dedi diye israile karşı çıktı diye abd ermeni tasarısını kabul etti.sadece gülerim buna (:

senin yorumundan bunu anlıyorum ben. ve dünyaya daha geniş çerçevede bakmanı umuyorum.

anlamak istediğin gibi anlamışsın. tasarının neden meclise geldiğini 2-3 sayfa önce yazdım. demek istediğim türkiye için bizim içinde orda burda yırtsaydı kendini.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

ya 46salt çoğunluk lazım devreye obama ve hilary de girdi mümkün değil genel meclise sevk edemeyecekler sadece misilleme yapıyorlar bir yandanda yıllardır kandırılan ermenilerin desteğini alabilmek için onları kurulda tatmin ediyorlar yoksa ertesi yıl obamanın başkan olması hayal olurdu hepinizin mutabbık olduğu gibi bizi müttefik olarak görselerdi siktiri çekerlerdi ermenilere ama bu iş kara kaşa kara göze olmuyor iç siseten birbirinizle didişmenizse burdan çok kifayetsiz görünüyor yapmayın yazıktır

edit :

Abdullah Gül
    Bu oylamanın her alanda neden olabileceği olumsuz sonuçların sorumlusu Türkiye olmayacaktır.

Diplomatik olarak tehdit etmiştir bundan ağır konuşması farklı manalar çıkardı ama gerekeni söylemiş yarın derhal bakanların toplanıp karşı bir tavır sergilemesi lazım.

tahribat.com a can feda
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mqstar
    mqstar's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hallederiz bunuda:)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkness_izmir
    darkness_izmir's avatar
    Erkek

HighElf bunu yazdı:

ABD'YE AÇIK TEHDİT

NTV'nin haberine göre "Dışişleri kaynakları ABD'ye tasarı geçerse elçimizi geri çekeriz" dedi.

----------------------

götünüz yermi böyle birşey için ya

haberturkte okuduma gore yemiş :D..heycanlı günelr biiz bekliyo

bendekiler hayel değil plan,planlarımda gerçek değil sadece birer rüya ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maximuss
    maximuss's avatar
    Erkek

darkness_izmir bunu yazdı:

HighElf bunu yazdı:

ABD'YE AÇIK TEHDİT

NTV'nin haberine göre "Dışişleri kaynakları ABD'ye tasarı geçerse elçimizi geri çekeriz" dedi.

----------------------

götünüz yermi böyle birşey için ya

haberturkte okuduma gore yemiş :D..heycanlı günelr biiz bekliyo

hee gorduk , aynini gecen aylarda cinede yaptilar , uygurlar katledilirken .

basbakan sonradan cikip , dassak gecer gibi " cin'den sucluluarin cezalandirilmasi icin , adim bekliyoruz " demisti. mal mi bu adam ? Cin devletine gore zaten suclu uygurlar. Yani basbakan kendi agzi ile , katilama devam demisti.

diyorum , yeni bir ergenekon dalgasi , israil ile didisme , yeni bir turban sorunu , pkk dan yeni bir eylem . bu faliyetlerden birini bekliyorum  ki  bizim koyun milletin tekrardan uyutulmasi gerek  ...

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek

cemaat imama ne kadar rest çekerse, tayyipte abdye o kadar rest çeker.Yine iki delikanlılık göstergesi yapar, ama gidip götlerini yalar.

İsraile o kadar laf dedi ne oldu ? Yaptığı anlaşmaları bi bakın .

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lathedarkman
    Lathedarkman's avatar
    Erkek

en iyisinin a.k

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

zumsuk bunu yazdı:

cemaat imama ne kadar rest çekerse, tayyipte abdye o kadar rest çeker.Yine iki delikanlılık göstergesi yapar, ama gidip götlerini yalar.

İsraile o kadar laf dedi ne oldu ? Yaptığı anlaşmaları bi bakın .

irana operasyon ne zaman ondan haber var mı ?

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Blackjack
    Blackjack's avatar
    Erkek

Ortada daha somut bir olay yok.Tasarı genel kuruldan geçerek yasallaştığı taktirde somutlaşır.ABD hem ermenileri hemde bizi bir ipte oynatmak için,ilk önce tasarıyı temsilciler meclisinden geçirerek ermenilerin ağzına bal çalınıyor,ardından görünen o ki tasarı genel kuruldan geçmeyecek yahut beklemeye alınarak bizlerin ağzınada bir parmak bal çalınmış olunucak.Bu siyasal konjoktürde abd bizi kaybetmeyi göze alamaz.Bu gün yaşanan olay yıllardan beri süre gelir,bu tasarı her yıl temsilciler meclisine gelir.Artık gele gele yalama yaptığından ne biz sikleyip bu kozu koz yapıyorduk nede ermeniler tatmin oluyordu.Şimdi ise beklenen bir hamle yaptılar.Yazılı ve görsel basında bir kaybetmişlik havası bir sona yaklaşılmış hezeyanının yaratılmasınıda anlıyorum.Ancak bu iktidar alehine olmaktan ilerki zamanlarda çıkarak iktidar lehine olucak.Zaten bu tasarı genel kuruldan geçmeyip yasallaşmayacak.Ancak,seçimler öncesi kükreyen başkan erdoğan ikinci bir davos tiyatrosu ile işi siyasal bir şova dökerek bunu bir başarı olarak nitelendirip nemalanıcak.Herkes siyasal şovlara hazır olsun.Elçi çekmeler,kınamalar vs....

Toplam Hit: 9597 Toplam Mesaj: 83