Temsilciler Meclisi'nde Ermeni Tasarısıyla İlgili Oylama Başladı
-
yarına piyasalar nasıl açılır etkilenir acep merak ediyorum doğrusu onuda
hocam
Herkes siyasal şovlara hazır olsun.Elçi çekmeler,kınamalar vs....
diyorsunda böyle bir hamlede devletsen eğer bunları yapacaksın aksi halde rezil olduğunun resmidir beden dili diplomasi önemli şeyler bunlar siyasi şov değildir başbakan genel başkan sıfatı ile mitinglerde bunu yaptık ettik derse siyasi şovdur ki kim olsada yapar ben olsam daha fenasını yaparım diğerleri olsa bendende fenasını yapar adının başında bürokrat sıfatı olan herkes yapar çünkü bunun adı politika
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------
yarına piyasalar nasıl açılır etkilenir acep merak ediyorum doğrusu onuda
-----------------------------ayvayi yedik , euro uzerinde kredi cekicektik . simdi ne kacti var ya ...
bu akp nin herseyi mi zarar olur bea :)
-
Blackjack bunu yazdı:
Ortada daha somut bir olay yok.Tasarı genel kuruldan geçerek yasallaştığı taktirde somutlaşır.ABD hem ermenileri hemde bizi bir ipte oynatmak için,ilk önce tasarıyı temsilciler meclisinden geçirerek ermenilerin ağzına bal çalınıyor,ardından görünen o ki tasarı genel kuruldan geçmeyecek yahut beklemeye alınarak bizlerin ağzınada bir parmak bal çalınmış olunucak.Bu siyasal konjoktürde abd bizi kaybetmeyi göze alamaz.Bu gün yaşanan olay yıllardan beri süre gelir,bu tasarı her yıl temsilciler meclisine gelir.Artık gele gele yalama yaptığından ne biz sikleyip bu kozu koz yapıyorduk nede ermeniler tatmin oluyordu.Şimdi ise beklenen bir hamle yaptılar.Yazılı ve görsel basında bir kaybetmişlik havası bir sona yaklaşılmış hezeyanının yaratılmasınıda anlıyorum.Ancak bu iktidar alehine olmaktan ilerki zamanlarda çıkarak iktidar lehine olucak.Zaten bu tasarı genel kuruldan geçmeyip yasallaşmayacak.Ancak,seçimler öncesi kükreyen başkan erdoğan ikinci bir davos tiyatrosu ile işi siyasal bir şova dökerek bunu bir başarı olarak nitelendirip nemalanıcak.Herkes siyasal şovlara hazır olsun.Elçi çekmeler,kınamalar vs....
-----------------------------Aynı şeyleri yazmayayım şimdi +9999999999
-
kaygusuz bunu yazdı:
zumsuk bunu yazdı:
cemaat imama ne kadar rest çekerse, tayyipte abdye o kadar rest çeker.Yine iki delikanlılık göstergesi yapar, ama gidip götlerini yalar.
İsraile o kadar laf dedi ne oldu ? Yaptığı anlaşmaları bi bakın .
-----------------------------irana operasyon ne zaman ondan haber var mı ?
-----------------------------haziran sonu düşünülüyor ama yetişeceğini sanmam... kuvvet komutanlarının oluru yok, emasya ve dafyarın kaldırılması ilk adımlardı, sırada anayasa değişikliği geliyor, iç hizmet kanununun tamamen kaldırılmasına karar verdiler, nato karşıtı üst rütbeliler emekli edilecek, daha sonra jandarmanın yetkilerinin kısıtlanması, sınır güvenliğinin içişlerine bağlı polise bırakılması var, sonraki adım ordunun milli savunma bakanlığına bağlanıp tamamen natonun bir birimi haline getirilmesi, ağır silah envanterinin bütçe kısıtlamasına gidilerek azaltılması olarak belirlenen yol haritası.
-
valla susup bekleme taraftariyim, bu tasarinin gececegini hic sanmiyordum fena yanildim.
washington daki ermenileri kusturmemek icin yillarca tasariyi gecirecegiz diye oy aldi adamlar ama bir tarafta da Turkiye vardi.
-
sonuc olarak buyukelci geri cagrilacak, sonra buyuk elci sessiz sedasiz geri gidecek. olay unutturulmaya calisacak diye dusunuyorum.
-
israile one minute dedi diye demediğinizi bırakmadınız oy oy oy avcısı diye :) şimdi de "one minute" desinde görelim diosunuz :D bu ne yaman çelişki yahu euehue
-
abd artık kevaşesi akp yi pek sallamıyor galiba, olan Türkiye ye oldu gene
-
rhodostethia bunu yazdı:
israile one minute dedi diye demediğinizi bırakmadınız oy oy oy avcısı diye :) şimdi de "one minute" desinde görelim diosunuz :D bu ne yaman çelişki yahu euehue
-----------------------------"parti marti tutmam" diyen kişi her konuda Tayyipe laf söyletmemen "bu ne yaman çelişki yahu euehue"
-
kotu oldu.
sirf tayyibi, akpyi sevmiyor diye buna sevinenlerde bence biraz mallik etmis olur.
tayyip mayyip gider bu memleket meselesi sonucta.
baglayiciligi falan yok, ama geri donuste yok.
bas bas gelin tarih sayfalarini arastiralim demelerine ragmen yinede gecirdiler...
bekleyip gorucez neler olacak.
-
garga bunu yazdı:
kotu oldu.
sirf tayyibi, akpyi sevmiyor diye buna sevinenlerde bence biraz mallik etmis olur.
tayyip mayyip gider bu memleket meselesi sonucta.
baglayiciligi falan yok, ama geri donuste yok.
bas bas gelin tarih sayfalarini arastiralim demelerine ragmen yinede gecirdiler...
bekleyip gorucez neler olacak.
-----------------------------alakası yok hacı davos'a van minut diyerek Türkiye'ye bir bok kazandırmış gibi gösterenlere tepkimiz.