folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Teroristlerin Elindeki ASKERLERIMIZ...

Teroristlerin Elindeki ASKERLERIMIZ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bu çok kötü bir durum.Bu duruma düşmemiz iyi olmadı.Bu askerlere karşı yapılan saldırı çok karanlık.150-200 kişiden bahsediyorlar.Doçka gibi ağır silahlardan bahsediliyor.Bu pkk şerefsizleri bu kadar adamı ve silahı nasıl getirip kaçtılar?Bir de saldırı esnasında haberleşma baglantıları kesilmiş.Amerikanın parmagı da var gibi sanki.Helikopterler ile teröristler ve özel egitimli amerikan birimleri gelmiş ve saldırıp kaçmış da olabilir.Uydu teknolojisi ile haberleşme baglantılarını bozmuş olabilirler.

Amerikaya karşı ciddi tedbirler almamız gerek.Bu bizim başımıza çuval geçirme harekatının bir devamıdır.Irakda tüm rafineriler vuruldugu için ıraka işlemiş petrol yani Benzin ve Mazot sadece Türkiyeden gidiyor.Bu sevkiyatı durdurmamız gerek.Bir taraftan da iran Basra körfzini bloke etse hürmüz boğazını kapatsa yani.Basra körfezinde Amerikan güçlerine saldırsa.Şiiler de bizim tarafımıza geçse o zaman işin rengi çok degişir.Büyük devlet olmak için büyük politikalar  üretmek gerek.Halbuki biz elimizde kini de kaybetmek üzereyiz.Yazık be.. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo

o kayalıkları bunların götüne sokacan

Dediğin şeyler ve fazlası çoktan yapılmalıydı ama tayyibin umrunda mı yaa daha esirler için bi adım bile atmadı onun için oy kazanmak pkk dır şehitdir umrunda değil galiba.

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gastarbeiter
    ExcaliburTBT
    ExcaliburTBT's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:
    -----------------------------

Senin uyguladığın siyasetin ta amına koyim emi....

Orospu Cocuğu israil 2 askeri kayıp die taş üstünde taş bırakmadı filistinde...

Uyguladığınız Siyasetinde, Uyguladığınız stratejininde Sizinde ta amınıza koyim...

Sağ tarafta yazan kurallara rağmen bu cümlelerine +154165165165 yazıorum :| İsrail i bu yüzden seviorum i$te.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek
    ulan lanet olsun be... girin artık şu ırağa ak!

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flayk
    flayk's avatar
    Erkek

off warya a.q  gördükçe içimm gidiyoo yaa hala olayınn şokundayımmm bu piçleri kökten kazımadıktan sonra herzaman başımıza bela olujaklarrr  

aLLeSz VooR Me LaNd fl@yk De HaNdEn DiE AaN OnZe vLaG KoMeN MoGeN BrEkEn ToeN JiJ WeG WaS HeB Ik HeT BeGrEpEn DaT Ik Me ZelF NieT WaS ZoNdEr JoU MijN GeZiChT iS OuD GeWoRdEn zOaLs WijN En DaN BeLaNgRijK GeWoRdEn
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Bende 8 fotoğraf var...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iceberg
    iceberg's avatar
    Erkek

Ulan ne hallere düşürdünüz koca ülkeyi. Siz kimsiniz lan, neyinize güvenipte askeri rehin alırsınız.

Akıl verme para ver a.q.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adanakebap
    Khaine
    Khaine's avatar
    Erkek
    ulan elin gavuru(sivil halkı) bile Türkiye niye hala girmiyo K.Irağa? salakmı bu Türkler? diyolar kendi forumlarında amk, ben böyle yönetimi ters domaltıp düz....
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FearLesTurK
    FearLesTurK's avatar
    Erkek
    renegadealien bunu yazdı:

Lan hükümet...

Eğe bu fotolar gerçekse...

O cocuklar oradayken...

Senin uyguladığın siyasetin ta amına koyim emi....

Orospu Cocuğu israil 2 askeri kayıp die taş üstünde taş bırakmadı filistinde...

Uyguladığınız Siyasetinde, Uyguladığınız stratejininde Sizinde ta amınıza koyim...

katılıyorum hajı ben bu hükümetinde pkknıda a... ortasına çakam!

Zeki bir adam ahmaklar meclisinde çok kere ne söyleyeceğini şaşırır. Geri Geldim...
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fcuk
    Fcuk's avatar
    Erkek

Askerlerimiz asla esir alınamaz, bu askerler rehin. ayrıca bu fotoğraflara kanmayın pkk denen orospu çocuğu grup hani biz onlara insani yardım yaptık diye kendisini övüyor. inşallah bi operasyonla geri alırız.

Hoop.
Toplam Hit: 11964 Toplam Mesaj: 78