Teroristlerin Elindeki ASKERLERIMIZ...
-
hocalar; bu it dölleri sipere kadar girdilerse neden yaralı askerler var? hepsini neden öldürmemişler ?
2.si dediğiniz gibi nasıl olur da teslim olurlar ? kaçırılırlar?
ve o bayrağın altında nasıl fotoğraf çektirebilirler?
inşallah öyle değildir ama;
resimi en altta olan arkadaş yerinden çok memnun gibi geldi bana? inşallah öyle değildir.
birisi diğer arkadaşlarını kandırmış beynini yıkamış olabilir, veya baskında herkes ölecek biz kurtulacaz diye kandırmış olabilir. ama köstebek olduğu kanıları çoğunlukta...
yani bu çok derin bir mevzu işin içinde çok büyük vaadler olabilir, çünkü bu piçler masaya oturmak için kekeliyorlar durmadan, istediklerini yaptırmak için çocukları kandırmış olabilirler. ve başlı başına savaş nedeni olabilir bu durum.
-
ya arkadaşlar merak ettiğim bunlar arkadaşlarının katilleriyle sırıta sırıta çay içme fotolarıda var yayınlanmamış burda nasıl iştir anlıyamadım valla
-
bence içlerinden bazılarına asker kıyafeti giydirmişler bize artistik yapıyorlar ikincisi benim öğrendiğim yanlışta olabilir kaybolan askerler köprü havaya uçtuğu sırada araçtan çaya düşen askerler bi yerlerde askerlerin onları bulmalarını bekliyordur o itlerin bi önceki gabar pususunda ne yaptıklarını hatırlayın çatışma bittiğinde şehit askerlerimizin yanına gelerek yakından tekrar ateş etmişlerdi
bu itlere zaman kazandıranların onlara destek olanların askerlerin içindeki köstebeklerin ta gelmişini geçmişini cemi cümlesini sikem kimse kusura bakmasın ben söverim şuan için yapabileceğim bişey yok çünkü
-
Müritler belki sacma belki ayıp bişey su soyliyeceklerim ama yorumunuzu almak isterim ..
1)Bu adamlar herkesi oldurdulerde neden 8 kişiyi rehin aldılar??(emin olmamakla birlikte tv den izledgim haberlerde pkk lıların askerlerimize cok fazla yaklasmadıklarını ogrendim yani pkk lılar gidip bu 8 askerin kafasına silah dayayıp rehin almıs olamaz.)
2)Turk askeri bu serefsizlerin eline rehin olarak dusmektense catısarak olur(Olmekten korkupta teslim olanın a.q gunahlarını almıs gibi olmayayım)
3)Resimlerde goruldugu uzere gayet rahat gibiler...
4)Kacırılanlar arasında bi kac kurt var (Sakın yanlıs anlsılmasın Kurtlere pkk lı falan demiyom...Cok kurt arkadasım olmustur hepside vatanı icin canını verecek adamlar)
5)Pkk lı serefsizler bu askerlerin trabzona gidecegi bilgisine nasıl ulastı....
bu sorular boyle devam eder dedigim gibi boyle seyler dusundugum icin kendimden utanıyorum ama elimde degil
aklıma gelen seyse rehin askerlerden bi kacının pkk ya yardım ettigi yolundadır...Umarım Yanlıs dusunuyorumdur
umarım boyle bişey yoktur..Ama olan olaylar aklıam bu soruları getiriyo....Eger dusuncem yanlıssa bunu belirtmenizi isterim...
-
SWAT bunu yazdı:
-----------------------------Müritler belki sacma belki ayıp bişey su soyliyeceklerim ama yorumunuzu almak isterim ..
1)Bu adamlar herkesi oldurdulerde neden 8 kişiyi rehin aldılar??(emin olmamakla birlikte tv den izledgim haberlerde pkk lıların askerlerimize cok fazla yaklasmadıklarını ogrendim yani pkk lılar gidip bu 8 askerin kafasına silah dayayıp rehin almıs olamaz.)
2)Turk askeri bu serefsizlerin eline rehin olarak dusmektense catısarak olur(Olmekten korkupta teslim olanın a.q gunahlarını almıs gibi olmayayım)
3)Resimlerde goruldugu uzere gayet rahat gibiler...
4)Kacırılanlar arasında bi kac kurt var (Sakın yanlıs anlsılmasın Kurtlere pkk lı falan demiyom...Cok kurt arkadasım olmustur hepside vatanı icin canını verecek adamlar)
5)Pkk lı serefsizler bu askerlerin trabzona gidecegi bilgisine nasıl ulastı....
bu sorular boyle devam eder dedigim gibi boyle seyler dusundugum icin kendimden utanıyorum ama elimde degil
aklıma gelen seyse rehin askerlerden bi kacının pkk ya yardım ettigi yolundadır...Umarım Yanlıs dusunuyorumdur
umarım boyle bişey yoktur..Ama olan olaylar aklıam bu soruları getiriyo....Eger dusuncem yanlıssa bunu belirtmenizi isterim...
-----------------------------
Valla ben de düşünüyorum bu gün saatlerce bu resimlere baktım eve geldim hala aklımda resimde fazla rahat görünüyorlar benki bu konularda çok hassasım askerime milletime laf söyletmem ama konduramasamda aklıma takıldı bu şerefsizler rehin almaz direk kurşun sıkar bırak sag olanı yaralıyı bile kurşunlar bunlar pkk nın eylem şekillerini bilenler bana hak verecektir askerde rehin düşmemek için kendini vur derler birbirlerine hatta bir çok askerin bunun için ayırdıgı bir mermisi vardır. -
iclerinden zaten bir kac tanesi sanirim dogu kökenli. gazetede okduguma göre dogum yerlerinide yazmislardi. mardinli agrili filan aralarinda. dolayisiyla bir celiski meydana geliyor ister istemez. zaten yarali kurtulan askerimizin röportajındada söyledi kendisi icimizden birileri onlara bizim savunmasiz oldugumuzu ve zamanlamayi tam yapilmasina dair istihbahrat verildigini söylemis. göz göre göre bu işte resmen celiski var. esirlerden bir tanesi denizli dogumlu bunuda smdi hatirladim.
-
benim anlamadigim adamlar bizim icimize ajan sokabiliyorlarda, biz nasil pkklilarin icine ajan sokup yerlerini tespit edip nokta atisiyla hepsini toptan alamiyoruz. Pkk devamli geziniyor diyolar, sok icine bir kac ajan versin sana dakikalik bilgi,
olan olaylarin hepsinde bir gariplik var
-
la doğuranını siktiğimin sefilleri bu boku yiyemez amerika da bi sikim değil ama teknolojisi var. kesin abd askerleri de ordaydı o baskında. içimzde de kim köstebeklik yapmışsa ahiretini sikiyim onun. ruhunu sikiyim. aldığı nefesi sikyim.
sikimin sefilleri bu boku yiyemez. onların kalabalığı it sürüsü. abd teknlojisi veya abd askerleriyle yaptılar bu baskını bence.
ya beynim birden duruyo sinirden ak ya. la bu asker yaa asker bu. Bunun şehit edilmesi veya kaçırılması ne demektir? lan bırak amerikayı orayı burayı ananı siktiğimin basık kişiklli devleti. sikelim atalım leşlerini meydana koyalım. Bidon bidon pis, mikroplu, bakterili pkk kanı doldurup uçakla pkk sığınaklarına boşaltalım. aq yaaaaaaaaaaa:@ -
Madem terörist geçişleri görülüyor o bölgelerde, günler öncesinden neden o bölgelere pusu atılmıyor mayınlanmıyor. tsk okadarmı aciz 3 4 saat sonra gidiyor iki helikopter ikiside üsse yara alarak dönüyor.
her köprünün bir stratejik önemi vardır ve bunu bir çocuk bile bilir,neden önlem alınmamış?? adı üstünde be kardeşim KÖPRÜ.
varsayımlara dayalı tatbikat yapılmamışmı hiç?
baskın yiyeceklerini zaten biliyorlarmış ama önlem sıfır.
bu askerler muhtemelen çatışma anında şoka girip tam siper yatan yada ellerini başının arasına alıp ne yapacagını bilmeyen askerler.
-
hala bi haber yok dimi kayıp askerlerimizden?? bordo bere o bölgede, artık bulunmaları lazımm uyku girmiyo gozume