Teroristlerin Elindeki ASKERLERIMIZ...
-
Ulan harbi bi orospu cocugu varsa basta bu akp hukumeti.Herbir boku abd ye sorup durdu.Corc anasini sikse gık demez.İlla hergun 1 -2 sehit vermemiz lazim illa canımız yanacak hergun.Birgunde yumrugunu vur masaya deki sizi dinleyecek vaktimiz yok kendi kararini soyle ve uygula.Bu is boyLe cozulur arkadas.İt gotu yalayarak değil.Bir savas ciksa bunlara saldircam sinirimden aq. Ulan ulan...Nyse sowmicem off of
-
ulan bunca cengaver abılerımız kardeşlerimiz gıdıyor bızımkıler hala ne peşinde yazıktır be ne sartlar altında baksana görevlerını yapıyolar su an bıle bır kac o.çnun ellerındeler ama gelgelelım bızımkılerın uyguladıgı sıyasete bak gunah ula gunah şuncazlarımın cektıgı acıların allah sayısızca katlarını cektırı ınsallah sızlere serefsiz köpekler cıktıgınız yerlere gömeyım pkk itleri :@ toprak kusar lan sızı adı köpekler :@ ananızı s***m pkklı piçler
-
Türk haber ajansı ANKA bu fotoğrafları gazetelere sattı...
Malesef Milliyet başta olmak üzere hepsi PKK'NIN TUZAĞINA düştü...
KAHREDEN FOTOĞRAFLAR manşetini atıp o fotoğrafları yayınladı.
Kanlı örgüt istediği propagandayı bu yolla yaptı, yapıyor.
PSİKOLOJİK SAVAŞ taktiğinde bizim SORUMSUZ medyanın
ZAAFLARINI kullanıyor...
Ve medyamızda gönüllü olarak PKK'NIN EKMEĞİNE YAĞ SÜRÜYOR.buyrun burdan yakın... şerefsiz milleyet gazetesi.rtükünde azına tükiriyim
-
türk milletinin askerinin cumhuriyetinin geldigi durum budur...haysiyetimizi serefimizin orospu pkk'nin ve gavurun ayaklarinin altina aldigi an iste budur...tayyibin 7 sülalesini sikim..senin hükümetini sikim.. adi serefsiz ciliz aciz adam...haysiyetsiz köpek...tarih seni vatanhaini olarak yazacak..
-
bakın şimdi, bu resimler bana gore sahtedir. nedenlerinide acıklayayım. rehin alınanlar arasında bir astsubay olması lazım. simdi su resimlere bakıp bunlardan birisi astsubaydır diyebilirmisiniz, oyle bir durus varmı? ikincisi bir astsubayla birlikte rehin alınmıs bir grup boyle resimler cektiremezler gulerek vs. biz kore savasından biliyoruzki rehin alınmıs askerlerimizde dahi asla emir komuta zinciri kopmamıs ve disiplinden zaaf verilmemiştir. korede esirler basta cavuslar olmak uzere gruplara ayrılmıs ve turklerdeki disiplini goren çinliler cavusları baska bir yere goturmustur. ancak komutaları onbasılar devralmıs bunun uzerine onbasılarda uzaklastırılmıs ancak bunun uzerine erlerden yasca buyuk olan komutayı almıstır. çinliler cagresiz kalmıs ve bu duruma gıpta etmislerdir. iclerinde astsubay olan sekiz kisilik bir grup pkk nın rehinesi iken ne guler nede onların dediklerini uygular nede resim cektirir. orada kendilerini oldurturler ama bu manzara ortaya cıkmaz. hicbir guc bir astsubaya bunları yaptıramaz. bu nedenledirki ben bu resimlerin sahte oldugunu dusunuyorum. ancak sonuc olarak ortada rehin alınmıs vatan evlatları var. boyle bir durumda bu aciz ve şerefsiz hukumetin medyaya kacırılan askerler ve sehitler ile ilgili haber yapılmasını yasaklaması acizligin dik alasıdır. biz degil 8asker bir askerin postalının tabanını bile kimseye yar etmeyiz. israil 2 askeri icin lubnana savas acıp ortalıgı dagıtsın biz orospu cocugu pkk nın kacırdıgı evlatlarımız icin bile gotumuzu kaldırmayalım. bu sekiz kisinin soludugu her nefeste Allah'ın gazabı uzerine olsun tayyip efendi. taşşak kanseri raporuyla askerden kacan oglunu yolla o daglara. vatan haini satılmıs pezevenkler
-
harfiyen katılıyorum, bu resimler rehin alınmış askerlerin resmine hiç benzemiyo, hele hele türk askeri rehin alınsa bile bu şekilde davranmaz heralde böyle bir durumda? baksanıza gülüyorlar fotoğraf çekilirken nası bi muhabbet dönüyo ki rehinken gülüyor asker? hiç inandırıcı gelmiyor..tayyip konusuna gelince, Kafam girsin
-
Şimdi nasıl işkence yapıyorlardır, öldürseler daha iyi...
-
da$$ak kanserimiymis oglu bunuda yeni duydum.Amk zaten ne olursa fakir garibana oluyor.Da$$akları kopar insallah.O.ç nun.Lan birgunde gormedim soyle unlu birinin gercekten cocugu vatan ugruna sehid olsunda tvlerde yayınlansin..Askerde yeminle soyluyorum 15 ay boyunca evine telefon acacak durumu olmayan arkadaslarim wardi.Boyle bir vatan sevgisidirki bizde anamizi babamizi, doğmamis bebelerimizi vatan uğruna geride birakip vatani görevimizi yaptik. Simdi savas'a cagirsalar tedirginlik etmeden bagli oldugum birliğime geri donerim ama bu şahsiyetsiz kansiz o.ç lari için değil.Kurtulus savasinda bu haritayi kanla cizen atalarim,doğmamis cocugum vede halkim icin gider sehid olurum gam'da yemem.Bu topraklar son turk olene kadar bolunemez parcalanamaz vede alinamaz.Ama gel gorki bizi yonetenler daha doğrusu yönetmeye calisan kansizlar bir emri vermekten aciz, yuce turk ordusunu bu duruma dusurecek kadar salaktir. Orada 8 babayiğidimiz kalles o.ç larinin elinde ne oldugu belli değilken sen hala abd yonetiminden gelecek tepkime yi bekliyorsun.Corc efendi demis pkk yi biz bitirecegiz. Haha daşşaklarimla gulerim lan. Adam senin icin savasacak he orda kendi askerini kurtaramadi irakta sonrada senden icine dustugu batakliktan kurtulmak icin yardim isteyecek ve seni asil savasin icine sokacak.Tayyep ne diyim insallah bir gun bunlarin hesabini soracak adam gibi bir adam cikarda seni bu yaptiklarin icin bin pisman eder..Ekin doner sap doner gun gelir hesap doner....
-
DkN bunu yazdı:
-----------------------------
bakın şimdi, bu resimler bana gore sahtedir. nedenlerinide acıklayayım. rehin alınanlar arasında bir astsubay olması lazım. simdi su resimlere bakıp bunlardan birisi astsubaydır diyebilirmisiniz, oyle bir durus varmı? ikincisi bir astsubayla birlikte rehin alınmıs bir grup boyle resimler cektiremezler gulerek vs. biz kore savasından biliyoruzki rehin alınmıs askerlerimizde dahi asla emir komuta zinciri kopmamıs ve disiplinden zaaf verilmemiştir. korede esirler basta cavuslar olmak uzere gruplara ayrılmıs ve turklerdeki disiplini goren çinliler cavusları baska bir yere goturmustur. ancak komutaları onbasılar devralmıs bunun uzerine onbasılarda uzaklastırılmıs ancak bunun uzerine erlerden yasca buyuk olan komutayı almıstır. çinliler cagresiz kalmıs ve bu duruma gıpta etmislerdir. iclerinde astsubay olan sekiz kisilik bir grup pkk nın rehinesi iken ne guler nede onların dediklerini uygular nede resim cektirir. orada kendilerini oldurturler ama bu manzara ortaya cıkmaz. hicbir guc bir astsubaya bunları yaptıramaz. bu nedenledirki ben bu resimlerin sahte oldugunu dusunuyorum. ancak sonuc olarak ortada rehin alınmıs vatan evlatları var. boyle bir durumda bu aciz ve şerefsiz hukumetin medyaya kacırılan askerler ve sehitler ile ilgili haber yapılmasını yasaklaması acizligin dik alasıdır. biz degil 8asker bir askerin postalının tabanını bile kimseye yar etmeyiz. israil 2 askeri icin lubnana savas acıp ortalıgı dagıtsın biz orospu cocugu pkk nın kacırdıgı evlatlarımız icin bile gotumuzu kaldırmayalım. bu sekiz kisinin soludugu her nefeste Allah'ın gazabı uzerine olsun tayyip efendi. taşşak kanseri raporuyla askerden kacan oglunu yolla o daglara. vatan haini satılmıs pezevenkler
-----------------------------kafasina mermi mi siksin? Yaww kardes, nie bole birsey yapsin, devlete guven azaldi, kim bilir o askerler ne psikoloji icerisinde neler gorduler, devletin tayyibin hakkinda neler dusunuyorlardir, ben olsam birak kafama sikmayi inadina yasar, bu islerin cibanlarini-pkk degil-ankarada bulurdum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
bir ikincisi o resimleri zorla cektirmiste olabilirler, gul demislerdir, yiyorsa gulme, bana da sahte geldi ama askerlerin sahteligi degil, bulundukleri ortamda sergiledikleri rahatlik, sanki birisi dikte ettirmis