folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Teroristlerin Elindeki ASKERLERIMIZ...

Teroristlerin Elindeki ASKERLERIMIZ...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

sonuç nasıl olacak biliyormusunuz?

-askerler geri verilecek amerikanın isteğiyle veya bilmem kimin çağrısıyla

- bunun üzerine operasyon yapılmıcek ve tayyiple saz arkadaşları gene şirin çocuk rolune yatacaklar

-sadece hava saldırıları yapılacak ve oda bomboş olan dağlara..

-en vahim durum ise gene Turk halkı bak pkk yı tayyip nasıl engelledi kuzey ırakta  faliyetini durdurabildi deyip oylar boşa gitmedi havasına girecek .. ( dikkat ettim şu 6 yıldır tayyip başa geçeli bazı kişiler  var.. tayyip götünü ellese adamın adam gık demiyo onu desteliyo iyi yapmış diyor tayyip haklı diyor sizlerde farkına varmışsınızdır)

--Turkiye de hiçbir partiye muhalefetler tarafından ne olursa olsun bu kadar destek verilmemişti.. herşey Turkiye için denip tayyip ve saz arkadaşları desteklenmiştir artısıyla eksisiyle bu konuda .a.q.  bunuda yapamıyorsa daha bu kadar destek varken yapamıyorsa bıraksın bu ülkeyi anasınıda alsın gitsin.

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mr66tr
    mr66tr's avatar
    Erkek
    Evet arkadaşlar sanki insanlara büyü yapılmış gibi.Gerçekleri görmek istemiyorlar.Hükümete karşı inanılmaz bir güven var.Ben bir araştırma yazısında okumuştum.İnsan kulağı bazı dalga boylarındaki sesi doğal olarak duyamaz.Bilimadamları bu dalga boylarında sesler üreterek markatlerde alışveriş merkezlerinde denemişler.Kulak duymuyor ama beyin duyuyor.Kırmızı olanı alan.Bilmem şu markayı al diyerek insanlara bu sesi göndermişler.sonuçta insanlar o denilenleri yapmışlar.Acaba ülkemizde de böyle birşiy mi oldu.Düşünsenize yabancı sermayeli boyalı basın hergün tv den bu tür sesleri yayınlarak insanları etkilemiş olabilir.Ben nerdeyse hiç tv izlemeyen hayatı PC başında geçen biriyim.Benim gibiler etkilenmemiş olabilir.Bilim kurgu hikayesi gibi.Ama devir teknoloji devri.Bu da bir ihtimal yani...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bLackRobe
    bLackRobe's avatar
    Erkek
    iceberg bunu yazdı:
    -----------------------------

Ulan ne hallere düşürdünüz koca ülkeyi. Siz kimsiniz lan, neyinize güvenipte askeri rehin alırsınız.

sence neye guveniyorlar? tabiki akkp'e ee habur nie kapanmio ırakda tayyip beyin damadinin genel mudurluk yaptigi sirkete ait yerler var arastirin bakin goreceksiniz.

Bir büyücünün ruhu büyünün potası içinde eritilip şekillendirilir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kapo
    Kapo's avatar
    Erkek

Arkadaşlar resimler sahte mi gerçek mi konusunda kararsız kalmışlar ama benim aklıma daha da kötü şeyler geliyor. Zira askerliğimide o bölgede yapan bir insan olarak, çatışmada gazi olan askerlerimizden birisinin söylediklerini noktasına, virgülüne kadar okudum. O birliğin oradan geçerken pusuya uğraması gerçekten çok ilginç. Zira olay anlatıldığı gibiyse İç Güvenlik mantığına aykırı bir şekilde pusu yenmiştir. Bunu aklı selim hiçbir komutan onaylamaz!!!

2.bir nokta, pusuya düşen sadece bir bölüğe ait bir takım. Ve rehin alınanlarda bu takımın tam olarak bir mangası!!! Bir manga askerin böylesi bir çatışmada burnu dahi kanamdan rehin alınması düşündürücü değil midir??? Ne demek istediğimi bazılarınız anladı, kimleriniz beni eleştiriceksiniz ama diyorum ya, oradaydım. Şartları biliyorum!!!

Benim zamanda bir olay esnasında ön tarflardan bir ses geliyordu, bir asker deli gibi ağlayıp, bağırıyordu. Kardeşlerimi vurmayın diye. Bizde çocuk komaya girdi sandık, meğerse kardeşlerim dediği .............................

Olaya bu gözlede bir bakın. Ayrıca medya konusunda herkese katılıyorum. Medya kesinlikle Türk Medyası değil tamamen satılmış bir yabancı ajan içimizdeki. Yok gider askerin mevziini çeker, gider maçta kavga varsa en ince noktadan çeker ki cezamız katmerli olsun!!! 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Whisky
    Whisky's avatar
    Erkek
    Dun roj tv bende gordum hakkariden kuzey kürdistan die bahsediolar piçler yuruyus yapıyorlardı ıste bızde ısraıl gibi got olcak yanlıslıkla yuruyus alanına 3 bomba dusurcez gor bakalım teror mu kalıo :@
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bLackRobe
    bLackRobe's avatar
    Erkek
    Kapo bunu yazdı:

Arkadaşlar resimler sahte mi gerçek mi konusunda kararsız kalmışlar ama benim aklıma daha da kötü şeyler geliyor. Zira askerliğimide o bölgede yapan bir insan olarak, çatışmada gazi olan askerlerimizden birisinin söylediklerini noktasına, virgülüne kadar okudum. O birliğin oradan geçerken pusuya uğraması gerçekten çok ilginç. Zira olay anlatıldığı gibiyse İç Güvenlik mantığına aykırı bir şekilde pusu yenmiştir. Bunu aklı selim hiçbir komutan onaylamaz!!!

2.bir nokta, pusuya düşen sadece bir bölüğe ait bir takım. Ve rehin alınanlarda bu takımın tam olarak bir mangası!!! Bir manga askerin böylesi bir çatışmada burnu dahi kanamdan rehin alınması düşündürücü değil midir??? Ne demek istediğimi bazılarınız anladı, kimleriniz beni eleştiriceksiniz ama diyorum ya, oradaydım. Şartları biliyorum!!!

Benim zamanda bir olay esnasında ön tarflardan bir ses geliyordu, bir asker deli gibi ağlayıp, bağırıyordu. Kardeşlerimi vurmayın diye. Bizde çocuk komaya girdi sandık, meğerse kardeşlerim dediği .............................

Olaya bu gözlede bir bakın. Ayrıca medya konusunda herkese katılıyorum. Medya kesinlikle Türk Medyası değil tamamen satılmış bir yabancı ajan içimizdeki. Yok gider askerin mevziini çeker, gider maçta kavga varsa en ince noktadan çeker ki cezamız katmerli olsun!!! 

hoca guzel bi yere deginmisin aslinda hic bu yonunden bakmayi dusunmemistim...belki yalnis dogru yada kizacaksiniz bilmiyorum ama hatirlarsaniz bi o.ç subay cikmisti pkk'a haber veren buda bole bisi deildir ins..

Bir büyücünün ruhu büyünün potası içinde eritilip şekillendirilir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AllahinOglu
    AllahinOglu's avatar
    Erkek
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    dün roj tv de izledim bende video görüntülerini pkk bayrağı altında çekmişler

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Asi
    Asi's avatar
    Dişi
    renegadealien bunu yazdı:

Lan hükümet...

Eğe bu fotolar gerçekse...

O cocuklar oradayken...

Senin uyguladığın siyasetin ta amına koyim emi....

Orospu Cocuğu israil 2 askeri kayıp die taş üstünde taş bırakmadı filistinde...

Uyguladığınız Siyasetinde, Uyguladığınız stratejininde Sizinde ta amınıza koyim...

Rene yazdığın her kelime için binlerce teşekkür.

Ama takıldığım bazı noktalar var bazı askerlerimizin ifadeleri oldukça garip geldi yaralı bir askerimiz içerden haber vermişler burası emniyetsiz diye ve okuyanlar bilir yazının sonunda kayıp arkadaşları için yada "onlarla gitmişlerdir" diye bir cümle kullanmış askerimiz aklıma öyle şeyler geliyorki bakın ifadelerine belkide aynı şeyleri düşüneceğiz

Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Freak
    Freak's avatar
    Erkek
    resimler banada fake geldi. dudak altinda cucuk birakmis asker. hangi asker sakal birakabilirki ? bir tanesi hafif kirli sakalli. hadi tras olmadi diyelim o. digerleri  trasli. rehinken sakal seklimi yapmis? merak ettim acikcasi. bence o resimler fake.

SYL 184
Toplam Hit: 11963 Toplam Mesaj: 78