folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tır Baskınının Videosu Ortaya Çıktı

Tır Baskınının Videosu Ortaya Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı

olayın el kaide ile alakası yok,

Suriyedeki muhalifleri batının gözünde  suçlamak için Esadın ve yandaşlarının uydurması , Türkiye yardımı oradaki muhaliflere yapıyor ,

Esad halkını bombalıyor , bunun karşısında muhaliflere her türlü yardımın yapılması özellikle sınırımıza yakın ,Türkiyede birçok  akrabası olan Suriyelilere Türkiye yardım yapmazsa  Esad şerefsizi yok eder onları.

Orada halk açlıktan ölüyor , kedi  eti bile yemek zorunda kalıyor , bizim göndereceğimiz Tırlarda illaki silah olmasına grek yok ki.Gıda şu an oarada çok önemli.Orada yaşayan Türkmenler de var.Konu her yönden Tütkiyeyi ilgilendiriyor .Sonuna kadar Suriye halkının yanında olmamız lazım.

Tır operasyonu özellikle Cenevre görüşmesi öncesi muahlifleri ve Türkiyeyi zayıflatmak için yapıldı.Resmen vatana ihanettir.Ve bunun hesabı mutlaka sorulacaktır.

sikerim surüye halkını iyi oluyo orospulara amk yavşak tayyip aldı hepsini doldurdu buraya zaten skk ülkenin anasını iyice siktiler 4 aydır istanbulda degildim bi geldinm heryeri kaplamış onunbunun evlatları heryerden cıkıyolar para istiyo birin kovuyosun diğeri geliyo sırayla amk dilenciye para verirken bile soruyorum nerelisin diye suriye dedimi siktiri çekiyorum şu herifler savunuldugu zaman kan beynime sıçrıyo ya 
    muhaliflere silah yardımıymış onlarında amk 
    neyse ben gittikçe dahada sinirleniyorum daha fazla sövmek istemiyorum 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı

Irakta yanlış yaptıysak , aynı yanlışı tekrar mı yapalım , onu mu diyorsun,

''lafa geldimi müslümanız ama domuz eti yemekten geri kalmayız ''   bu lafının konuyla ne alakası var ?

hata ve organize şekilde sistemli vatan hainliği yapmak arasında baya bi fark var. bil diye söyledim.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

olan yine bakkal hasanla kasap ahmete oluyor her zamanki gibi filler tepişirken çimenler ezilir 

ama bunun sonu nereye varır nereye kadar bu devran böyle sürüp gider kilit soru bu ...

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DadasAdam
    DadasAdam's avatar
    Erkek

he devlet sırrı he allahın safları :) uluslararası silah kaçakçıları da zaten ülkelerin istihbaratlarıyla anlaşmadan, tek başlarına, kendi araçlarıyla silah taşıyorlar.

Bir anadan dünyaya gelen yolcu...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı

Suriyedeki muhalifleri batının gözünde  suçlamak için Esadın ve yandaşlarının uydurması , Türkiye yardımı oradaki muhaliflere yapıyor ,

Esad halkını bombalıyor , bunun karşısında muhaliflere her türlü yardımın yapılması özellikle sınırımıza yakın ,Türkiyede birçok  akrabası olan Suriyelilere Türkiye yardım yapmazsa  Esad şerefsizi yok eder onları.

Orada halk açlıktan ölüyor , kedi  eti bile yemek zorunda kalıyor , bizim göndereceğimiz Tırlarda illaki silah olmasına grek yok ki.Gıda şu an oarada çok önemli.Orada yaşayan Türkmenler de var.Konu her yönden Tütkiyeyi ilgilendiriyor .Sonuna kadar Suriye halkının yanında olmamız lazım.

Tır operasyonu özellikle Cenevre görüşmesi öncesi muahlifleri ve Türkiyeyi zayıflatmak için yapıldı.Resmen vatana ihanettir.Ve bunun hesabı mutlaka sorulacaktır.

padişahınız 1 tayyip  bop'a hizmet ediyor bunun azğıyla söylüyor sizde yandaşlık koruma iç güdüsüyle yok esad öyle yapıyuortmuş yok türklerinde akrabası varmış vs vs  palavra bunlar kendin inanaırsın sadece ciğer yiyenlere yapılan yardımların asıl amacı bellidir 

Amerikan askerlerine dua eden adamın ne niyetinden bahsediyorsun sen bana yaa sence zerre umrundamı suriyeliler öyle emir aldı öyle yapıyor esadın yanında olsaydı ya amerikaya kafa tutuyorya madem anlaşsaydı suriyueli akrabalara zaraqr vermedi esad

bu kadar gözünüz körmü sizizn yaa verilen makarna ve kömürler bitince görüceğim sizleri  

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı
    student bunu yazdı

padişahınız 1 tayyip  bop'a hizmet ediyor bunun azğıyla söylüyor sizde yandaşlık koruma iç güdüsüyle yok esad öyle yapıyuortmuş yok türklerinde akrabası varmış vs vs  palavra bunlar kendin inanaırsın sadece ciğer yiyenlere yapılan yardımların asıl amacı bellidir 

Amerikan askerlerine dua eden adamın ne niyetinden bahsediyorsun sen bana yaa sence zerre umrundamı suriyeliler öyle emir aldı öyle yapıyor esadın yanında olsaydı ya amerikaya kafa tutuyorya madem anlaşsaydı suriyueli akrabalara zaraqr vermedi esad

bu kadar gözünüz körmü sizizn yaa verilen makarna ve kömürler bitince görüceğim sizleri  

Sizin UEFA kupaniz var, Bizde 99dan beri Kadikoy'de yenilmiyoruz. Turkiye kupasini aldik ama Naber ?

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    mfatihbodur bunu yazdı

Sizin UEFA kupaniz var, Bizde 99dan beri Kadikoy'de yenilmiyoruz. Turkiye kupasini aldik ama Naber ?

Bugün gördüğüm en güzel kapak cevap olmuş hocam tebrikler !! :))

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Bugün gördüğüm en güzel kapak cevap olmuş hocam tebrikler !! :))

körler sagırlar birbirlerini agırlar.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kız Babası
    kuytul
    kuytul's avatar
    Erkek
    DrKill bunu yazdı

Bu işler sonu olmayan matruşkaya döndü. Açtığın kutunun içinde aynı kutu çıkıyor. Fazla kafa yormuyorum artık zaten yorsamda elimden bi bok gelmez.

Yapabileceğim TEK şey oy verebilmek olur onuda verebileceğim kimse yok.

katılıyorum. malsef güvenilir kurum kalmadı. devletin kendisi dahil.

instagram.com/yks.rehberlik >> YKS Rehberlik ve Eğitim Koçluğu için takipte kalın ;)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
    kuytul bunu yazdı
    DrKill bunu yazdı

Bu işler sonu olmayan matruşkaya döndü. Açtığın kutunun içinde aynı kutu çıkıyor. Fazla kafa yormuyorum artık zaten yorsamda elimden bi bok gelmez.

Yapabileceğim TEK şey oy verebilmek olur onuda verebileceğim kimse yok.

katılıyorum. malsef güvenilir kurum kalmadı. devletin kendisi dahil.

sıkıntı tam orada başlıyor, bizim oy verebileceğimiz kimse yok ama Türkiye Kupası sahiplerinin var bu beni daha çok endişelendiriyor, bazen diyorum demokrasinin tükendiği yer mi bu. Herkesin söz hakkı olması mükemmel fakat herkesin söz hakkını çalmak için propaganda yapmak her geçen yıl dünyayı hiç olmadığı kadar aptallaştırıp, kör ediyor, demokrasinin atığı olan ve daha kötüsü toksik olarak zararlı atıklar olan bu adamlar kendilerini kullanılmaz hale getirenleri başkalarını da kullanılmaz hale getirsinler diye destek oluyorlar, o zaman ne olacak, içerde mi kaldık ?

Toplam Hit: 8735 Toplam Mesaj: 86