folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tır Baskınının Videosu Ortaya Çıktı

Tır Baskınının Videosu Ortaya Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı

senin kafadakilerin anlamaması normal padişahınızın buyurduğu herşeyi anlarsınız ama tek cümle içine toplanmış iki cümşeyi çözemezsiniz.

Yaptığın alıntı bile eksik..

soru 1. Benim yazdığım "eğer diyorsan" dan sonraki "sen" kelimesini niye aradan çıkardın? 

soru 2. Sende mi diğer ak koyunlar gibi koskoca bir paragrafın 1 cümlesini çıkarıp bunlar ataisttt sikin bunları diyenlerden misin?

hadi bu soruları da açıkla müslüman..

Ahahaahaha sana ancak gülüyorum..

Ulan çokmu bulmaca çözüyorsun, türkçeyi yeni mi öğrendin..

Asıl soruna gelecek olursak, yıllarca bazıları siz bir bok bilmezsiniz biz biliriz diye diye sağ kesime kan kusturdular. Başı kapalı diye eğitim hakkından mahrum ettiler.

Şimdi de sağ kesimin hakkını savunan bir iktidar geldi başa, ve sorgusuz sualsiz o gittiğinde ebesininkini tersten göreceğini bilen halk her ne pahasına olursa olsun onu destekliyor..

Tabii sen ve senin gibiler yıllarca kendisinden olmayanları koyun olarak gördüğü için bunları anlamanızı beklemiyorum.

Ulan o koyun dediğin insanlardan farkını söylesene bana, uzaya mekikmi gönderdin mına koyim, ne yaptında onlardan ayrısın ?

Bu tarz senin gibi düşünen insanlara inat, Tayyibin ve saz arkadaşlarının isterse prno kasedi çıksın yine oyum onadır..

Bu yazın ile akkoyunların önde flama taşıyanı olduğunu kanıtladın bravo..

Diğer tüm yazdıklarına kapak niteliğinde sana sadece şunu söylüyorum. Yüksek lisans bitirme tezim "Kuantum makinelerinin veri yapıları". Sen gibiler hala padişahının götünün kılından öteye gidemiyorken insanlar çalışıyor be bro..

Ben yolda gördüğüm çöpü de alıp çöpe atanlardanım. Rahat ol sen..

Ekleme yapayım, arada yazdıklarımdan benim ataist olduğum çıkarımı yapabilir bazı beyincikler. Bu ak koyunlardan daha bağımlıyımdır inancıma.
    Alo Fatih, Akşama penguen değilde koyun belgeseli koyalım tatlım:)

rappermcs tarafından 16/Şub/14 16:27 tarihinde düzenlenmiştir

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

adam prof. o villalar 30 yıldır orda diyor. googleearthden bakıyon geçen sene yoklar. insanlar ona inanıyor.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı

senin kafadakilerin anlamaması normal padişahınızın buyurduğu herşeyi anlarsınız ama tek cümle içine toplanmış iki cümşeyi çözemezsiniz.

Yaptığın alıntı bile eksik..

soru 1. Benim yazdığım "eğer diyorsan" dan sonraki "sen" kelimesini niye aradan çıkardın? 

soru 2. Sende mi diğer ak koyunlar gibi koskoca bir paragrafın 1 cümlesini çıkarıp bunlar ataisttt sikin bunları diyenlerden misin?

hadi bu soruları da açıkla müslüman..

Ahahaahaha sana ancak gülüyorum..

Ulan çokmu bulmaca çözüyorsun, türkçeyi yeni mi öğrendin..

Asıl soruna gelecek olursak, yıllarca bazıları siz bir bok bilmezsiniz biz biliriz diye diye sağ kesime kan kusturdular. Başı kapalı diye eğitim hakkından mahrum ettiler.

Şimdi de sağ kesimin hakkını savunan bir iktidar geldi başa, ve sorgusuz sualsiz o gittiğinde ebesininkini tersten göreceğini bilen halk her ne pahasına olursa olsun onu destekliyor..

Tabii sen ve senin gibiler yıllarca kendisinden olmayanları koyun olarak gördüğü için bunları anlamanızı beklemiyorum.

Ulan o koyun dediğin insanlardan farkını söylesene bana, uzaya mekikmi gönderdin mına koyim, ne yaptında onlardan ayrısın ?

Bu tarz senin gibi düşünen insanlara inat, Tayyibin ve saz arkadaşlarının isterse prno kasedi çıksın yine oyum onadır..

Erdoğanın götünün kılıyık hülolog :D

O koyun dediğim adamlar düşünmeden ahanda senin gibi oy veren insanlar.

Adamın ülkeyi ve seni zıktıgını bile bile oy vermeye devam ettiği için sende bir koyunsun.

Adam ülkenin kurucularına ayyaş demiş , ilk okulların meslek liselerinin yarısını imam hatip yapmış , ne kadar yol , baraj vs yaptıysa da sata sata yapmış.

Kardeşim sen sol bir parti baştayken camiye gidemiyormuydun ? orucunu tutamıyormuydun ? kurbanını kesemiyormuydun kim sana engel oluyordu. Kim ibadetini engelliyordu ? :)

https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/t1/1620567_292505007582318_1257502762_n.jpg

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/t1/1604739_292465144252971_226403077_n.jpg

PanxeR tarafından 16/Şub/14 16:27 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    Prometheus bunu yazdı

adam prof. o villalar 30 yıldır orda diyor. googleearthden bakıyon geçen sene yoklar. insanlar ona inanıyor.

30 sene önce gugıl ört mü vardı !!!11

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek

edit kimlere ne anlatıyoruz mk.

ReyiZ tarafından 16/Şub/14 16:38 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    student
    student's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Mav, marmara dan sonra özellikle Türkiye nin İsraille ilişkileri askıya almasından sonra Filistine olan ambargonun çoğu kalktı

İsrail 9 vatandaştan dolayı özür dilemek zorunda kaldı , tazminat ödemeyi de kabul etti.

Iraktaki Türkmenlere de zamanında yardım yapılmıştır mutlaka , o zaman cemaat Tır baskını yapmadığı için ortaya çıkmamıştır.

Siz ne derseniz diyin , bu vatana ihanettir ve hesabı sorulacaktır.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı

Mav, marmara dan sonra özellikle Türkiye nin İsraille ilişkileri askıya almasından sonra Filistine olan ambargonun çoğu kalktı

İsrail 9 vatandaştan dolayı özür dilemek zorunda kaldı , tazminat ödemeyi de kabul etti.

Iraktaki Türkmenlere de zamanında yardım yapılmıştır mutlaka , o zaman cemaat Tır baskını yapmadığı için ortaya çıkmamıştır.

Çuval ?
    ne notası müzik notası mı ?  Kozmik oda ?

ReyiZ tarafından 16/Şub/14 16:44 tarihinde düzenlenmiştir
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı
    Prometheus bunu yazdı

30 sene önce gugıl ört mü vardı !!!11

bunu hiç düşünmemiştim. 30 yıl önce yapıp, geçen sene yıkıp, bu sene tekrar yapmış olmalılar. 

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı

hacı kemal sunalın filmi var koltuk diye git bi izle

ibret alı ver

birinin kıçının koltuğu için yapılmadık kalmadı

bu milletin neresine koymak kaldı inşallahla elhamdülillahla tekbir getirip koyun la bide

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı

Erdoğanın götünün kılıyık hülolog :D

O koyun dediğim adamlar düşünmeden ahanda senin gibi oy veren insanlar.

Adamın ülkeyi ve seni zıktıgını bile bile oy vermeye devam ettiği için sende bir koyunsun.

Adam ülkenin kurucularına ayyaş demiş , ilk okulların meslek liselerinin yarısını imam hatip yapmış , ne kadar yol , baraj vs yaptıysa da sata sata yapmış.

Kardeşim sen sol bir parti baştayken camiye gidemiyormuydun ? orucunu tutamıyormuydun ? kurbanını kesemiyormuydun kim sana engel oluyordu. Kim ibadetini engelliyordu ? :)

Namazımı kılabiliyordum ama, namaz kılıyorum diye burs alamıyordum. 

Askerde cumalarda dahil namaz kılamıyordu birçok asker.

Bunlar bile yeterde artar bile benim akp'ye oy vermeme..

Demezlermi adama, bana koyun diyorsunda koduuuum şimdiye kadar ülke ve insanlık adına ne gibi bir icraatte bulundun, ne gibi bir hizmet ettin vatana. Seni benden ayıran özelliğin ne ?

Beni zikmedi, ama senin bu ciyak ciyak bağırmana bakılırsa ciğerine kadar geçirmiş gibi görülüyor uzaktan bakınca :))

Demokrasi yokmu oğlum ülkede, sen başka partiyi destekliyorsun ben akp'yi destekliyorum. Ben sana kafatası avcısı, yobaz yavşak demiyorsam sen bana koyun diyorsan, bu senin ;götüne kazık çakılması gereken bir insan olduğunu gösterir bence..

CEO tarafından 16/Şub/14 17:14 tarihinde düzenlenmiştir
Toplam Hit: 8723 Toplam Mesaj: 86