folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tır Baskınının Videosu Ortaya Çıktı

Tır Baskınının Videosu Ortaya Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    student bunu yazdı

Mav, marmara dan sonra özellikle Türkiye nin İsraille ilişkileri askıya almasından sonra Filistine olan ambargonun çoğu kalktı

İsrail 9 vatandaştan dolayı özür dilemek zorunda kaldı , tazminat ödemeyi de kabul etti.

Iraktaki Türkmenlere de zamanında yardım yapılmıştır mutlaka , o zaman cemaat Tır baskını yapmadığı için ortaya çıkmamıştır.

Siz ne derseniz diyin , bu vatana ihanettir ve hesabı sorulacaktır.

aldırmayın bu arkadaşın yazdıklarına niyeti sizi kızdırmak yoksa aklı bir adamın hala böyle yorumlar yapması mümkün değil kasıt var :)
    ki student yaşını başının almış adam taksim buluşmalarından bilirim kendisini şaka yapıyor olmalı heralde  
    VAtana ihanet kozmik odaya girmektir ve buna müsade etmektir...

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MbK
    MbK's avatar
    Erkek

Burda hem kendi yaşıtım hem kardeşim yaşta hem de babam yaşta insanlar var.

Ulan devletin kozmik odalarına girilirken neredeydiniz beee muhteremler diyesim geliyo sonra susuyorum.

Çünkü küfür bana yakışmaz.Size de yemek yakışmaz.

Cihaner'in odasını aradıklarında, van rektörünü bir yıl içerde boşu boşuna yatırdıklarında siz nerelerdeydiniz yaaa.

Hakkımı da kesinlikle helal etmiyorum devletimden çalanlara hep alkış tutana babamın oğlu olsa eyvallahım yok benim.

Sülalemde dahi böyle insanlar varsa iki elim yakalarında olacak.

Çok özel kadınlar tanıdım. Bana hayatı onlar tanıttılar...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    mataramasuko bunu yazdı

siktirmeyin devlet sırrını, iç savaşı körüklemek için gönderilen silahları mı savnmaya başladınız

hoca suriyenin ırakın iranın pkk ya nedakar destek verdiğini unuttunuz galiba esatın babasının ve kendisinin

bırakın şu düşmanla dost olmayı 

amk suriyesi pkk ya silah yardımı yaparken bişi olmuyo biz yapıncamı oluyo?

ırak iran suriye benim komşum diye iyi ilişki kuracağıma siktirsin gitsinler

amk apo kaçarken hangi ülkelere saklandı? amk hadi 90 doğumlu arkadaşları es geçiyorumda yaşları ilerde olanlara hayret ediyorum nasıl olursa hatırlamazsınız

DJ_Alper tarafından 18/Şub/14 09:23 tarihinde düzenlenmiştir

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    DJ_Alper bunu yazdı
    mataramasuko bunu yazdı

siktirmeyin devlet sırrını, iç savaşı körüklemek için gönderilen silahları mı savnmaya başladınız

hoca suriyenin ırakın iranın pkk ya nedakar destek verdiğini unuttunuz galiba esatın babasının ve kendisinin

bırakın şu düşmanla dost olmayı 

amk suriyesi pkk ya silah yardımı yaparken bişi olmuyo biz yapıncamı oluyo?

Kardeşim esad a düşmanlık neden amerika istedi diye aklınıza geldi leydiler ve padişahımız kardeşi esadla dolaşırken meydanlarda sarılırken birbirlerine pkk ya yardım ettiği Apo'nun beka vadisinde sürdüğü Sefa bilinmiyormuydu yoksa o zaman unuttunuzda amerikamı hatırlattı size ? 

Bırakın abi bu savunma psikolojisini biraz görün gerçekleri 

benim muhaliflerde umrumda değil Esad da her ikisininde a.k gebertsinler birbirlerini bize ne beni beni zamanında umursayan devlet varsa o ilgilendirir 

kimse amerikan uşaklığına bop uşaklığına neden kılıf uydurmasın 

SeRDaR tarafından 18/Şub/14 09:27 tarihinde düzenlenmiştir

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ProBilisim
    ProBilisim's avatar
    Erkek

Miti, mitin haberi olmadan kim özel kameralarla çeker hocam? Amaç farklı Belliki organize bişey var. ülkeyi terorist ülke ilan ettirmeye çalışıyorlar. Türkiye Düşmanı orospu çoçukları iş peşinde. düş peşindeyim düş peşime..

Sana Herşeyi uzun uzun anlatabilirim ama senin yerine anlayamam.
Toplam Hit: 8733 Toplam Mesaj: 86