Tır Baskınının Videosu Ortaya Çıktı
-
Andrei bunu yazdıCEO bunu yazdımfatihbodur bunu yazdı
Sizin UEFA kupaniz var, Bizde 99dan beri Kadikoy'de yenilmiyoruz. Turkiye kupasini aldik ama Naber ?
Bugün gördüğüm en güzel kapak cevap olmuş hocam tebrikler !! :))
körler sagırlar birbirlerini agırlar.
Senin bu tarz konularda kendini bilmiş, kendini üstün; geri kalanları geri zekalı konumunda görmen normaldir.
Genelde bu tarz davranışlar, kendini bi bok sanan insanlarda görülür..
Konularda seninle aynı görüşte olmayanlara devamlı bir küçümseme, bir hakaret etme gayretindesin..
Neyse çokda siklememek lazım senin gibi insanları aslında..
-
beyler onun bunun yüzünden kırıp üzmeyin birbirinizi tansiyonu yükseltip germeyin ortamı sonuçta öyle de böyle de s2len biz oluyoruz... :D
-
rappermcs bunu yazdıCEO bunu yazdı
O tırı durduranların götüne jopu sokmak lazımda bakma sen..
Devlet sırrı nedir bilmeyen orosbu çocukları..
kozmik odada da devlet sırlarından daha da önemli sırlar vardı. Oraya da giren orospu çocuklarınada orospu çocuğu diyor musun?
Eğer diyorsan sen herkese orospu çocuğu diyorsun eğer hayır diyorsan sen ne dediğini bilmiyorsun..
Şu yazdığın son cümlede yazar ne demek istemiş anlayabilen birisi varsa banada anlatabilir mi ?
O ne demek la "eğer diyorsan herkese diyorsun, demiyorsanda ne dediğini bilmiyorsun" bu olay tıptı kadir inanırın seviyorum deeee işine dönmüş her halukarda dayağı yiiiceez :D :D
CEO tarafından 16/Şub/14 12:20 tarihinde düzenlenmiştir -
Onu bunu geçte ben yıllardır desteklediğim partimi çoğu konuda eleştiriyorum, sinirlenip başka partiye oy verdiğim bile oldu.Ulan bu Akp'liler hiç mi sorgulamıyor ya bu adamlar gökten mi indi bütün yaptıkları doğru bir hareketine de yanlış diyin,şu açılımı bu olayları apo posterlerini açtıran başka parti olsa gazetelerde nasıl manşetler atılırdı.Üzülüyorum gerçekten,hadi bu Ak partililerin bir çoğu eğitimsiz kesim de diğerleri neden partizanlık yapar anlamı değilim.İnsanın ilkeleri olmalı her şeyden önce.
-
flassy bunu yazdı
Onu bunu geçte ben yıllardır desteklediğim partimi çoğu konuda eleştiriyorum, sinirlenip başka partiye oy verdiğim bile oldu.Ulan bu Akp'liler hiç mi sorgulamıyor ya bu adamlar gökten mi indi bütün yaptıkları doğru bir hareketine de yanlış diyin,şu açılımı bu olayları apo posterlerini açtıran başka parti olsa gazetelerde nasıl manşetler atılırdı.Üzülüyorum gerçekten,hadi bu Ak partililerin bir çoğu eğitimsiz kesim de diğerleri neden partizanlık yapar anlamı değilim.İnsanın ilkeleri olmalı her şeyden önce.

-
flassy bunu yazdı
adamlarda matrix deliği gibi bi delik var takıyolar hortumu oraya fikirleri dolduruyolar içine beyni yok fikri var diyo ya cem yılmaz işte aynen öyle .
dün otobüste gidiyorum yan koltukta oturan kadının oğlu var daha okumyaı yeni öğrenmiş belli çünkü heceliyo okurken akp seçim arabasını gördü çocuk başladı "aa benim adayım bu ben çok seviyorum bunu vs" diye mk o yaştaki çocuga bile ezberletmişler. Aynı kadın telefonla konuştu 1 saat agzından allah inşallah maşallah düşmüyo ama otobüsten inerken terbiyesizlik yapan bi kaç kıza (şöför kzıdı bunlara kızlarda sebgililer günü kutlu olsun dedi ve gülerek indirler ) etmediği beddua kötü söz hakaret kalmadı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu amk -
PanxeR bunu yazdıflassy bunu yazdı

Hocam ben bunlara AKYÜRÜYENLER diyorum yerine göre AKGEZENLER de dediğim oluyo
-
edit..
beyaban tarafından 16/Şub/14 12:37 tarihinde düzenlenmiştir -
Baracuda bunu yazdıflassy bunu yazdı
adamlarda matrix deliği gibi bi delik var takıyolar hortumu oraya fikirleri dolduruyolar içine beyni yok fikri var diyo ya cem yılmaz işte aynen öyle .
dün otobüste gidiyorum yan koltukta oturan kadının oğlu var daha okumyaı yeni öğrenmiş belli çünkü heceliyo okurken akp seçim arabasını gördü çocuk başladı "aa benim adayım bu ben çok seviyorum bunu vs" diye mk o yaştaki çocuga bile ezberletmişler. Aynı kadın telefonla konuştu 1 saat agzından allah inşallah maşallah düşmüyo ama otobüsten inerken terbiyesizlik yapan bi kaç kıza (şöför kzıdı bunlara kızlarda sebgililer günü kutlu olsun dedi ve gülerek indirler ) etmediği beddua kötü söz hakaret kalmadı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu amkadamlar tek bir yanlışını söyleyemedikleri peygamber gibi başbakanları var. ne yapsa doğrudur gözüyle bakılıyor. hırsızlık bunlarda, yalan bunlarda, kul hakkı bunlarda. ama sorsan allah kitap da sadece ama sadece bunlarda. hayatımdan bütün akplileri çıkardım çok mutluyum. en azından insanın çevresindeki onur, gurur, haysiyet, şeref gibi kavramların değeri yükseliyor. ikiyüzlülüğün, kaypaklığın kulp takılarak normalleştirilmediği bir ortam oluyor. arada sırada bu tarz yerlerde denk gelsen de dışarıdaki hayatın daha iyi. tavsiye ederim.
-
Türkiye gibib gelişmişlik oranı okumuşluk oranı düşük müslüman ülkelerde en geçerli siyaset şekli Din üzerinden ve çıkar amaçlı yedirme yandaş sevindirme üzerinden yapılan siyasettir hiçbir zaman kaybettirmez
işin içine din diyanet girdiğinde siyasi liderler ilahlaştırılır şekilde görüldüğü gibi
dinini gerçekten biliyorsa yanlışı görür fakat çıkarları vardır ya işe sokmuştur ya kömür makarna alıyordur vs vs o yüzden toz konudrmaz eğer dinin gerçekten bilmiyorsa da cahillikten toz konudrmaz...
marx ın dediği gibi din insanoğlunun afyonudur uyuşmuş beyinlerle bu kadar