folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tır Baskınının Videosu Ortaya Çıktı

Tır Baskınının Videosu Ortaya Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    Andrei bunu yazdı
    CEO bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Sizin UEFA kupaniz var, Bizde 99dan beri Kadikoy'de yenilmiyoruz. Turkiye kupasini aldik ama Naber ?

Bugün gördüğüm en güzel kapak cevap olmuş hocam tebrikler !! :))

körler sagırlar birbirlerini agırlar.

Senin bu tarz konularda kendini bilmiş, kendini üstün; geri kalanları geri zekalı konumunda görmen normaldir.

Genelde bu tarz davranışlar, kendini bi bok sanan insanlarda görülür..

Konularda seninle aynı görüşte olmayanlara devamlı bir küçümseme, bir hakaret etme gayretindesin..

Neyse çokda siklememek lazım senin gibi insanları aslında..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabadayi09
    kabadayi09's avatar
    Erkek

beyler onun bunun yüzünden kırıp üzmeyin birbirinizi tansiyonu yükseltip germeyin ortamı sonuçta öyle de böyle de s2len biz oluyoruz... :D 

Biz türk filmlerindeki tecavüz sahnelerini izleyerek masturbasyon yapmış bir halkın çocuklarıyız, kimse bizden saf ve temiz duygular beklemesin...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

O tırı durduranların götüne jopu sokmak lazımda bakma sen..

Devlet sırrı nedir bilmeyen orosbu çocukları..

kozmik odada da devlet sırlarından daha da önemli sırlar vardı. Oraya da giren orospu çocuklarınada orospu çocuğu diyor musun?

Eğer diyorsan sen herkese orospu çocuğu diyorsun eğer hayır diyorsan sen ne dediğini bilmiyorsun..

Şu yazdığın son cümlede yazar ne demek istemiş anlayabilen birisi varsa banada anlatabilir mi ?

O ne demek la "eğer diyorsan herkese diyorsun, demiyorsanda ne dediğini bilmiyorsun" bu olay tıptı kadir inanırın seviyorum deeee işine dönmüş her halukarda dayağı yiiiceez :D :D

CEO tarafından 16/Şub/14 12:20 tarihinde düzenlenmiştir
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flassy
    flassy's avatar
    Erkek

Onu bunu geçte ben yıllardır desteklediğim partimi çoğu konuda eleştiriyorum, sinirlenip başka partiye oy verdiğim bile oldu.Ulan bu Akp'liler hiç mi sorgulamıyor ya bu adamlar gökten mi indi bütün yaptıkları doğru bir hareketine de yanlış diyin,şu açılımı bu olayları apo posterlerini açtıran başka parti olsa gazetelerde nasıl manşetler atılırdı.Üzülüyorum gerçekten,hadi bu Ak partililerin bir çoğu eğitimsiz kesim de diğerleri neden partizanlık yapar anlamı değilim.İnsanın ilkeleri olmalı her şeyden önce.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    flassy bunu yazdı

Onu bunu geçte ben yıllardır desteklediğim partimi çoğu konuda eleştiriyorum, sinirlenip başka partiye oy verdiğim bile oldu.Ulan bu Akp'liler hiç mi sorgulamıyor ya bu adamlar gökten mi indi bütün yaptıkları doğru bir hareketine de yanlış diyin,şu açılımı bu olayları apo posterlerini açtıran başka parti olsa gazetelerde nasıl manşetler atılırdı.Üzülüyorum gerçekten,hadi bu Ak partililerin bir çoğu eğitimsiz kesim de diğerleri neden partizanlık yapar anlamı değilim.İnsanın ilkeleri olmalı her şeyden önce.

http://img2.picload.org/image/ldadrol/bac59fbakanc4b1n.jpg

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    flassy bunu yazdı

adamlarda matrix deliği gibi bi delik var takıyolar hortumu oraya fikirleri dolduruyolar içine beyni yok fikri var diyo ya cem yılmaz işte aynen öyle . 
    dün otobüste gidiyorum yan koltukta oturan kadının oğlu var daha okumyaı yeni öğrenmiş belli çünkü heceliyo okurken akp seçim arabasını gördü çocuk başladı "aa benim adayım bu ben çok seviyorum bunu vs" diye mk o yaştaki çocuga bile ezberletmişler. Aynı kadın telefonla konuştu 1 saat agzından allah inşallah maşallah düşmüyo ama otobüsten inerken terbiyesizlik yapan bi kaç kıza (şöför kzıdı bunlara kızlarda sebgililer günü kutlu olsun dedi ve gülerek indirler ) etmediği beddua kötü söz hakaret kalmadı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu amk 

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    flassy bunu yazdı

http://img2.picload.org/image/ldadrol/bac59fbakanc4b1n.jpg

Hocam ben bunlara AKYÜRÜYENLER diyorum yerine göre AKGEZENLER de dediğim oluyo

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    beyaban
    beyaban's avatar
    Erkek

edit..

beyaban tarafından 16/Şub/14 12:37 tarihinde düzenlenmiştir

Türkçülük dün bir kaynaktı, bugün bir çaydır. Yarın coşkun bir ırmak olacak ve önünde ki bütün engelleri yıkacaktır.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ultrAsker
    ultrAsker's avatar
    Erkek
    Baracuda bunu yazdı
    flassy bunu yazdı

adamlarda matrix deliği gibi bi delik var takıyolar hortumu oraya fikirleri dolduruyolar içine beyni yok fikri var diyo ya cem yılmaz işte aynen öyle . 
    dün otobüste gidiyorum yan koltukta oturan kadının oğlu var daha okumyaı yeni öğrenmiş belli çünkü heceliyo okurken akp seçim arabasını gördü çocuk başladı "aa benim adayım bu ben çok seviyorum bunu vs" diye mk o yaştaki çocuga bile ezberletmişler. Aynı kadın telefonla konuştu 1 saat agzından allah inşallah maşallah düşmüyo ama otobüsten inerken terbiyesizlik yapan bi kaç kıza (şöför kzıdı bunlara kızlarda sebgililer günü kutlu olsun dedi ve gülerek indirler ) etmediği beddua kötü söz hakaret kalmadı bu ne perhiz bu ne lahana turşusu amk 

adamlar tek bir yanlışını söyleyemedikleri peygamber gibi başbakanları var. ne yapsa doğrudur gözüyle bakılıyor. hırsızlık bunlarda, yalan bunlarda, kul hakkı bunlarda. ama sorsan allah kitap da sadece ama sadece bunlarda. hayatımdan bütün akplileri çıkardım çok mutluyum. en azından insanın çevresindeki onur, gurur, haysiyet, şeref gibi kavramların değeri yükseliyor. ikiyüzlülüğün, kaypaklığın kulp takılarak normalleştirilmediği bir ortam oluyor. arada sırada bu tarz yerlerde denk gelsen de dışarıdaki hayatın daha iyi. tavsiye ederim.

i ve got nothing against god. its his fan club i cant stand.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Türkiye gibib gelişmişlik oranı okumuşluk oranı düşük müslüman ülkelerde en geçerli siyaset şekli Din üzerinden ve çıkar amaçlı yedirme yandaş sevindirme üzerinden yapılan siyasettir hiçbir zaman kaybettirmez 

işin içine din diyanet girdiğinde siyasi liderler ilahlaştırılır şekilde görüldüğü gibi 

dinini gerçekten biliyorsa yanlışı görür  fakat çıkarları vardır ya işe sokmuştur ya kömür makarna alıyordur vs vs o yüzden toz konudrmaz eğer dinin gerçekten bilmiyorsa da cahillikten toz konudrmaz...

marx ın dediği gibi din insanoğlunun afyonudur uyuşmuş beyinlerle bu kadar

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 8730 Toplam Mesaj: 86