folder Tahribat.com Forumları
linefolder Gündem - Güncel Konular
linefolder Tır Baskınının Videosu Ortaya Çıktı

Tır Baskınının Videosu Ortaya Çıktı

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

En zoruda banaz insanlara kandırıldıklarını anlatmak. Adam sizi sömürüyor hala savunuyorsunuz. Din sömürü için var işte hep bu yolla kullanılıyor kardeşim bir taraflarımızı yırtıyoruz anlatamıyoruz.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek

bunların liderden anladığı cahil, sürekli bağıran, yalan söyleyen, karşıdakini sindiren tipler, yani kabadayılar.

bu konuyla ilgili psikoloji okuyan müridler varsa anlatsın bize, bu durum baba baskısından dolayı mıdır acaba?

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    endenius
    endenius's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Erdoğandan başka lider vasıflı parti başkanı yok diye , çalıp çırpmasını , teröre destek vermesini , tüm yakınlarını kalkındırmasını , tüm milli markalarımızı , kamu mallarını satmasını onaylayalım mı yok öyle bir dünya hocam.

Ülkenin amına koyuyorlar sen diyorsun ki susun konuşmayın , etmeyin eylemeyin ülkeyi kötülüyorsunuz , ülkenin başı vatanhaini , ülkeninde %50 si koyun ona destek veriyor. Tamam belki kötü niyetli değilsiniz ama verdiğiniz her oy ile ülkenin geleceği bir okadar daha karanlığa gidiyor.

Demokrasi çoğunluğun azınlığı sikmesi değildir. Demokrasi %1 bile olsa herkezin her görüşün dinlenmesi , ihtiyaçlarının giderilmesidir.

Adam mite tasma bağlamış , getir götür işlerini yapıyor bazıları gelmiş devlet sırrı diyor. İşte cehaleti böyle görüyoruz.

açıklayalım hocam

çalıp çırptı ama sor niye Allah rızası için

teröre destek verdi ama sor niye Allah rızası için

yakınları kalkındırdı ama sor niye Allah rızası için

malı mülkü sttı ama sor niye Allah rızası için

ülkenin amına kodu ama sor niye Allah rızası için

ben inanıyorumki kendi menfaatini gözetmemiştr sırf Allah rızası için yapmıştır herşeyi

e Allahın vasıflarıda onda toplandığına göre no problem :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek
    endenius bunu yazdı
    PanxeR bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Erdoğandan başka lider vasıflı parti başkanı yok diye , çalıp çırpmasını , teröre destek vermesini , tüm yakınlarını kalkındırmasını , tüm milli markalarımızı , kamu mallarını satmasını onaylayalım mı yok öyle bir dünya hocam.

Ülkenin amına koyuyorlar sen diyorsun ki susun konuşmayın , etmeyin eylemeyin ülkeyi kötülüyorsunuz , ülkenin başı vatanhaini , ülkeninde %50 si koyun ona destek veriyor. Tamam belki kötü niyetli değilsiniz ama verdiğiniz her oy ile ülkenin geleceği bir okadar daha karanlığa gidiyor.

Demokrasi çoğunluğun azınlığı sikmesi değildir. Demokrasi %1 bile olsa herkezin her görüşün dinlenmesi , ihtiyaçlarının giderilmesidir.

Adam mite tasma bağlamış , getir götür işlerini yapıyor bazıları gelmiş devlet sırrı diyor. İşte cehaleti böyle görüyoruz.

açıklayalım hocam

çalıp çırptı ama sor niye Allah rızası için

teröre destek verdi ama sor niye Allah rızası için

yakınları kalkındırdı ama sor niye Allah rızası için

malı mülkü sttı ama sor niye Allah rızası için

ülkenin amına kodu ama sor niye Allah rızası için

ben inanıyorumki kendi menfaatini gözetmemiştr sırf Allah rızası için yapmıştır herşeyi

e Allahın vasıflarıda onda toplandığına göre no problem :)

oy hocam verdim +repini

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

fetullah ebenizi becerecek siz daha durun 

daha dün burda fetullaha laf ederken fetullahı savunanlar bugün fetullaha arkalarını döndüler

işte burda hükümeti savunanlar yarın % 25  oy alınca hükümete arkasını çevirecek olanlardır. 

müslümanız felan demeyin müslüman doğru ve dürüst olandır.

iki yüzlü olmak şeytan olmak zındık olmak demektir. işte zındık olmakta önde olanlar aramızda.

fetullahı sevmiyorum ama size çok pis darbe indirdi ve indirecek..ve siz her an bişey olacak diye korkuyorsunuz !!!

fetullahın medyası hergün vatandaşın beynine hükümet hakkında propaganda yapıyor. açın bakın samanyolu haberlerini hergün hükümetin yanlışlarını pisliklerini ortaya döküyor.

fetullahı 10 yıl beslediniz sesinizi çıkarmadınız fetullahta adamlarını devletin içine yerleştirdi. şimdi bok ayıklarsınız pirincin taşını...hangi birisini ayıklayacaksınız? 10 yılda yüzbinler devlet içine yerleştirildi...mitin içinede kozmik odalarada heryerde fetullah ipinizi çekecek...noldu şimdi bindiğiniz dalı kestiniz bunun geri dönüşü yok...

siz daha durun

daha dün fetullah askeriyeye eleman sızdırıyor derken fetullahı savunanlar bugün gelmiş askeriyedeki sızmaya karşı olmuşlar. dün dediğinizde bugün dediğiniz birbirini tutmuyor. sözünde dürüst olmayana ne denir ? söz vermek göt vermeye benzemez denir ulen siz götmüşsünüz harbiden ha yanar döner gibi habire frıldak gibi dönüyorsunuz. amma dönekmişsiniz la..değmez üç günlük dünya için dönek olmaya...

Allah böyle mi söylüyor size sözünüzde samimi değilseniz yaşadığınız aldığınız her nefes boşa..yaşamayın sümme zarar alayınız

kaygusuz tarafından 16/Şub/14 15:47 tarihinde düzenlenmiştir

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı
    CEO bunu yazdı

O tırı durduranların götüne jopu sokmak lazımda bakma sen..

Devlet sırrı nedir bilmeyen orosbu çocukları..

kozmik odada da devlet sırlarından daha da önemli sırlar vardı. Oraya da giren orospu çocuklarınada orospu çocuğu diyor musun?

Eğer diyorsan sen herkese orospu çocuğu diyorsun eğer hayır diyorsan sen ne dediğini bilmiyorsun..

Şu yazdığın son cümlede yazar ne demek istemiş anlayabilen birisi varsa banada anlatabilir mi ?

O ne demek la "eğer diyorsan herkese diyorsun, demiyorsanda ne dediğini bilmiyorsun" bu olay tıptı kadir inanırın seviyorum deeee işine dönmüş her halukarda dayağı yiiiceez :D :D

senin kafadakilerin anlamaması normal padişahınızın buyurduğu herşeyi anlarsınız ama tek cümle içine toplanmış iki cümşeyi çözemezsiniz.

Yaptığın alıntı bile eksik..

soru 1. Benim yazdığım "eğer diyorsan" dan sonraki "sen" kelimesini niye aradan çıkardın? 

soru 2. Sende mi diğer ak koyunlar gibi koskoca bir paragrafın 1 cümlesini çıkarıp bunlar ataisttt sikin bunları diyenlerden misin?

hadi bu soruları da açıkla müslüman..

Paslanmış bir uygulama geliştirici.. ##
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Türkiye gibib gelişmişlik oranı okumuşluk oranı düşük müslüman ülkelerde en geçerli siyaset şekli Din üzerinden ve çıkar amaçlı yedirme yandaş sevindirme üzerinden yapılan siyasettir hiçbir zaman kaybettirmez 

işin içine din diyanet girdiğinde siyasi liderler ilahlaştırılır şekilde görüldüğü gibi 

dinini gerçekten biliyorsa yanlışı görür  fakat çıkarları vardır ya işe sokmuştur ya kömür makarna alıyordur vs vs o yüzden toz konudrmaz eğer dinin gerçekten bilmiyorsa da cahillikten toz konudrmaz...

marx ın dediği gibi din insanoğlunun afyonudur uyuşmuş beyinlerle bu kadar

Serdar ben yanlış mı hatırlıyorum seninle çok atışırdık ak koyunları desteklerdin? 

Yoksa fetoş gillerden misin bu ayrılıktan sonra sende mi 180 derece?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rappermcs
    rappermcs's avatar
    Erkek
    PanxeR bunu yazdı
    mfatihbodur bunu yazdı

Yav arkadaş ben sizi anlamıyorum. Biri kalkıp şu konunun içinde DİN DÜŞMANLIĞI yapıyor. Hayırdır lan batıyor mu bizim inancımız sana ? Ben senin inancına karışıyormuyum ? Senin haddine mi benim inancımı kötülemek. Çapını bil önce. Bu bir.

İkincisi : Madem hepimiz demokrasi 'den yanayız kimi Akp 'yi destekler kimi de başkasını. İki taraf da buna SAYGILI olmak zorundadır. Eleştirebilirsin ama koyun penguen şerefsiz gibi tabirler söylemek iki tarafın da haddi değildir. Şahsıma gelecek, yakınımdan geçecek her türlü hakaret, bunu söyleyen kişinin yedi sülalesinin damarlarında bolca vardır. Oraya bakılabilir.

Rahatladıktan sonra gerçekten Sadece vatanını milletini düşünen saygılı ve demokrasiye değer veren müritler için nazik bir kaç sorum olacak.

Nedir bu Erdoğan düşmanlığı ? Erdoğan çalar, çırpar, terörü destekler. Ama bunun cezasını kendi içimizde verir aile içinde kapatırız bu konuyu. Birileri bunu bütün dünyaya servis ediyorsa bunu yapanlar Türkiye'nin itibarını hukuki yapısını güvenilirliğini zedeleme amacı taşıyordur. Bunu göremeyecek kadar kör müsünüz. Erdoğan düşmanlığından önce birlik olup Türkiye düşmanlığının önüne geçelim ki ondan sonra iktidar kavgasını rahatça yaparız mantığını neden kabul edemiyorsunuz ?

Bide bazılarının işi gücü Erdoğan düşmanlığı olmuş, başka hiç bir icraatı işi gücü yok. Erdoğan düşmanlığı yapacağınıza Erdoğanın yerine Başbakan olacak bir adam önerin, yaptıklarını yapacaklarını anlatın. Olumlu Porpaganda yapın. Niye RTE 'yi karalama çalışması yapıyosunuz ki. Oyunu kurallarına göre oynasanıza..

Şahsi görüşlerim bunlar. Hatam varsa, birilerinin kalbini kırdıysam, sürc-ü lisan ettiysem affola. Saygılar. 

panxer hocanın üzerine söylenecek bir şey yok. Halkın görmek istemediği aslında gerçek olan işte budur.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek
    rappermcs bunu yazdı

senin kafadakilerin anlamaması normal padişahınızın buyurduğu herşeyi anlarsınız ama tek cümle içine toplanmış iki cümşeyi çözemezsiniz.

soru 1. Benim yazdığım "eğer diyorsan" dan sonraki "sen" kelimesini niye aradan çıkardın? 

soru 2. Sende mi diğer ak koyunlar gibi koskoca bir paragrafın 1 cümlesini çıkarıp bunlar ataisttt sikin bunları diyenlerden misin?

Ahahaahaha sana ancak gülüyorum..

Ulan çokmu bulmaca çözüyorsun, türkçeyi yeni mi öğrendin..

Asıl soruna gelecek olursak, yıllarca bazıları siz bir bok bilmezsiniz biz biliriz diye diye sağ kesime kan kusturdular. Başı kapalı diye eğitim hakkından mahrum ettiler.

Şimdi de sağ kesimin hakkını savunan bir iktidar geldi başa, ve sorgusuz sualsiz o gittiğinde ebesininkini tersten göreceğini bilen halk her ne pahasına olursa olsun onu destekliyor..

Tabii sen ve senin gibiler yıllarca kendisinden olmayanları koyun olarak gördüğü için bunları anlamanızı beklemiyorum.

Ulan o koyun dediğin insanlardan farkını söylesene bana, uzaya mekikmi gönderdin mına koyim, ne yaptında onlardan ayrısın ?

Bu tarz senin gibi düşünen insanlara inat, Tayyibin ve saz arkadaşlarının isterse prno kasedi çıksın yine oyum onadır..

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mataramasuko
    mataramasuko's avatar
    Erkek
    CEO bunu yazdı
    rappermcs bunu yazdı

Ahahaahaha sana ancak gülüyorum..

Ulan çokmu bulmaca çözüyorsun, türkçeyi yeni mi öğrendin..

Asıl soruna gelecek olursak, yıllarca bazıları siz bir bok bilmezsiniz biz biliriz diye diye sağ kesime kan kusturdular. Başı kapalı diye eğitim hakkından mahrum ettiler.

Şimdi de sağ kesimin hakkını savunan bir iktidar geldi başa, ve sorgusuz sualsiz o gittiğinde ebesininkini tersten göreceğini bilen halk her ne pahasına olursa olsun onu destekliyor..

Tabii sen ve senin gibiler yıllarca kendisinden olmayanları koyun olarak gördüğü için bunları anlamanızı beklemiyorum.

Ulan o koyun dediğin insanlardan farkını söylesene bana, uzaya mekikmi gönderdin mına koyim, ne yaptında onlardan ayrısın ?

Bu tarz senin gibi düşünen insanlara inat, Tayyibin ve saz arkadaşlarının isterse prno kasedi çıksın yine oyum onadır..

koyun diyince neden kızıyosun o zaman?

Toplam Hit: 8734 Toplam Mesaj: 86