folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Total War Rome II

Total War Rome II

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArmadA
    ArmadA's avatar
    Erkek

Creative Assembly ve Sega tarafından yapılan Total War serisinin yeni oyunu olacak olan Total War: Rome II, serinin kullandığı mevcut warscape oyun motorunun geliştirilmiş haliyle karşımıza çıkacağını Jack Lusted belirtmiştir.

Oyunun çıkış tarihi 3 Eylül 2013 olarak duyurulmuştur. Ek olarak oyun, Türkçe dil desteği içermektedir. Rome 2 ilk Türkçe dil desteği bulunan Total War oyunu olma özelliğine sahiptir.

Rome II, Roma Cumhuriyeti'nin gelişimiyle adlandırdığımız Roma İmparatorluğu'nun tarihleri arasında olacağı sanılmaktadır. Gelişmiş oyun motorunun avantajları ve günümüz oyunlarının görsel açıdan aşırı geliştiğini göz önüne alırsak savaşların ve grafiklerin en iyi Total War oyunu olacağının kanıtıdır. Rome 2'yi tanıtan videolarda da görüldüğü gibi gerçekte yaşanılanlar oyuncuya sunulacaktır. Devletlerin yönetim şekillerinin tarihi gerçekçiliği ön planda olan Rome 2'de beklenen en büyük gelişmedir.

http://tr.wikipedia.org/wiki/Total_War:_Rome_II

http://www.totalwar-turkiye.com/tag/rome-2

https://eksisozluk.com/total-war-rome-2--3323171

http://www.merlininkazani.com/Total_War_Rome_2-kunye-8491p1.html

DOWNLOAD : http://kickass.to/total-war-rome-ii-reloaded-t7814276.html

nasıl kçırdınız bilmiorum bekeldiğim 2. oyundu splinter cell blacklist oynuorum ama bunuda çakacağim :D

Living Death
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacked75
    hacked75's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

@kilit11  Hocam sever bu tip oyunları :)

hacked75 tarafından 04/Eyl/13 22:33 tarihinde düzenlenmiştir

İçinizde hâlâ bomba atmasını bilmeyen hayvanlar var.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

ya Epirus yunan değil arnavut ulusu :/ niye yunan diye göstermişler ki ipneler

lan gıcık oldum kıl oldum sinir oldum hepinizin mk ulan isyanlardayım :(

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

en sevdiğim  oyunlardan biri total war rome 1 i oynaya oynaya romayı en geniş sınrılara ulaştırmıştım. 

yapımcılarının bile bizde heyecanla oyunun çıkmasını bekliyoruz dedikleri oyun oyun çıktı am  bneim anakrt pert amk yaaaa :(

Converse giyen uzaylı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

2 gündür oynuyorum çok güzel olmuş. Yanlız optimizasyon sıkıntısı var, en sağlam sistemlerde bile kasyır görüntüler low ayarlardaki gibi gözüküyor. Birkaç güne patch gelir

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

zamundada 800 kb ile çekiyorum burda 11 kb nası iş :/

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Dolar bu kadar fırlamış olmasa orijinalini alırdım da abicim 59.95 dolar şu an steamde. Yani 120 liranın üstünde yapıyor. Şu paranın yok gününde satın almak akıl kârı değil.

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

ov yeee allahhhhhhhhh

türkçe bu arada oyun biliyosunzu dimiii

ofisteyim akşam amk iple çekiyorum

oleyyy

"bea"
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

olm çekmiyor zamundada buldum yine 10 kb çekiyor diğer oyunları 1 mb 800 kb le çekiyoru allah allaaah hem tr hem  rome total var çıldırıcam.. 

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Şuan playstoreda level200 koduyla 60tlye alınabiliyor. Aral game de de pepsi indirim koduyla 66 tlye alınabiiyor. Aral daki kutulu versiyon kargo ücretsiz.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

sağlam link yok mudur ya ?

Toplam Hit: 28962 Toplam Mesaj: 79