Total War Rome II
-
benim alet sağlam ama extremeyı hıghı secemıyom nıye la
-
rapidhacker550 bunu yazdıbenim alet sağlam ama extremeyı hıghı secemıyom nıye la
hocam yeterince sağlam değilse belki seçmene izin vermiyodur yada indirdiğin oyun sınırlı srüm falan gbi bişeydir belki hani ne biliyim aklıma gelmedi başka bişey..
-
Birkaç saat sonra oyuna yeni patch geliyor, akşama kadar internete düşer.
Benchmark sonuçlarına göre ~20 fps artış var.
Ayrıca oyunun ayar dosyasından bazı ayarları değiştrerek fps kazancı olabiliyor.
Ayar dosyasının yolu:
C:\Users\###\AppData\Roaming\The Creative Assembly\Rome2\scripts\preferences.script.txt
Değiştirilecekler:
gfx_direct_resource_access false; # gfx_direct_resource_access <bool>, Enable Direct Resource Access # to true &
gfx_video_memory -2147483648; # gfx_video_memory <int>, Override available video memory (bytes) #
-
Hocalar oyunda ciddi optimizasyon sorunu var patvhlerle düzeltirlre büyük ihtimal.GTA IV ilk cıktıgında oynayanlar bilir.
-
ben de sorun oyundan atması.
bir de türkçe link uçtu sanırım 42 de takıldı indirmiyor
-
steam de 59 dolar alıverin canım :D
-
eray bunu yazdı
steam de 59 dolar alıverin canım :D
Hocam almak önemli değil şuan oyunun kendinde bir optimizasyon problemi var.
Oyunu orijinal alanlar dahi çok iyi sistemleri olmasına rağmen fps drop yaşıyorlar.
-
Evet beyler yeni patch geldi taze:
http://www.putlocker.com/file/B1C9351E99ECD9DF
Yanlız şuan crack mevcut değil, 33mb zaten indirin köşede dursun bugün yarın cracki çıkar direk update i uyguladıktan sonra crackleyip oynarsınız
-
o zaman patchi yüklemiyoz :D bir de gençler tr dil paketi yok mudur? siz türkçe mi oynuyorsunuz
-
Demin playstore'dan aldım 1-2 saate iner. Bakalım total war: rome 'dan ne gibi farklılıkları var. Fragmanı izlemiştim oldukça sağlam görünüyordu. Umarım hakkını vermişlerdir.