folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Total War Rome II

Total War Rome II

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Ben daha da hatta en makul çözümü yazayım.

Plati.ru $16.09

http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1559392

cddiski.ru $22

http://www.cddiski.ru/pc/games/strategy/real-time/total-war-rome-ii.htm

Hocam yalnız bu versiyonlarda bırakın Türkçe dil desteklerini, İngilizce dil desteği de yoktur diye tahmin ediyorum :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ayro
    Ayro's avatar
    Erkek
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

Oyun türkiye için region free değil sakın ola rus keyi almayın.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    RaNGeR bunu yazdı
    torpedo_XL bunu yazdı

Ben daha da hatta en makul çözümü yazayım.

Plati.ru $16.09

http://plati.ru/asp/pay.asp?id_d=1559392

cddiski.ru $22

http://www.cddiski.ru/pc/games/strategy/real-time/total-war-rome-ii.htm

Hocam yalnız bu versiyonlarda bırakın Türkçe dil desteklerini, İngilizce dil desteği de yoktur diye tahmin ediyorum :)

Hocam dil desteğinden kolayı yok. İndiriyorsun dil dosyasını sendeki rusça dil dosyasının isimlerini türkçe dosyalarına yazıp değiştiriyorsun. Al sana mis gibi türkçe oyun.

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Hmm region free olayına bakmadım. Eğer online da sıkıntı oluyorsa evet almak mantıksız

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ReyiZ
    ReyiZ's avatar
    Erkek
    ulquiorra bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı
    ulquiorra bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

zamunda çekmiyor arkadaş bi 10 kb çekiyor bi 200 kb sonra 7 kb nası iş bu ya 

he laaa

yanlış zamundadan çekiyorsunuz heralde. ben 900kbla çekiyorum. zamunda.net mi kullanıyorsunuz?

bende zamundadan çekiyorum 70 kb hocam valla

zamunda.net yakın zamanda çalındı. zamunda kadrosu zamunda.se'yi kurarak oraya geçti. zamunda.sedeki torrent 1 mb/sn ile iniyor şu an. bitmek üzere.

eyw hoca şuan 880 kb ile çekiyorum dediğin gibi zamunda.seden

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    RaAmLis bunu yazdı

Hmm region free olayına bakmadım. Eğer online da sıkıntı oluyorsa evet almak mantıksız

Oyunu steame bile ekleyemiyorsun:D  Aral ve playstore dan 60tlye alınabiliyorken hiç uğraşmayın rus keylerle.

Playstoredan alın 60tlye en uygunu orası şuan. Adamlar adsl faturasına 12 ay taksit yapıyorlar.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lambo
    Lambo's avatar
    Erkek
    ulquiorra bunu yazdı
    ReyiZ bunu yazdı
    ulquiorra bunu yazdı
    SUPERBICO bunu yazdı
    rapidhacker550 bunu yazdı

zamunda çekmiyor arkadaş bi 10 kb çekiyor bi 200 kb sonra 7 kb nası iş bu ya 

he laaa

yanlış zamundadan çekiyorsunuz heralde. ben 900kbla çekiyorum. zamunda.net mi kullanıyorsunuz?

bende zamundadan çekiyorum 70 kb hocam valla

zamunda.net yakın zamanda çalındı. zamunda kadrosu zamunda.se'yi kurarak oraya geçti. zamunda.sedeki torrent 1 mb/sn ile iniyor şu an. bitmek üzere.

Aynen mıstık reyiz bende ordan o hızla çektim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaNGeR
    RaNGeR's avatar
    Erkek
    RaAmLis bunu yazdı

Oyunu steame bile ekleyemiyorsun

...

Hocam Rus keylerinden bahsediyorsun sanırım değil mi :) Çünkü bir önceki oyun olan Empire Total War Steam'e eklenebiliyor. Ama Medieval 2 Total War keyini Steam kabul etmedi, eski oyun olduğundan mıdır nedir :)

Forumda mesaj yazarken lütfen imla kurallarına uyalım, düzgün bir TÜRKÇE ile yazışalım. TÜRKÇE bizimdir, dilimize sahip çıkalım.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek

Alın beyler burdaki link daha hızlı gibi

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4527027

Toplam Hit: 28961 Toplam Mesaj: 79