folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Total War Rome II

Total War Rome II

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı

Alın beyler burdaki link daha hızlı gibi

http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4527027

indirdirdikten sonra silmeyinde seedlensin azcık

Converse giyen uzaylı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

beyler indide oyun ingilizce languageyi türkçe göremedim optionsta

ikincisiyse grapich den ultra ya da high yapamıyorum en fazla medium oluyor.

rapidhacker550 tarafından 05/Eyl/13 23:39 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nepnesomao
    nepnesomao's avatar
    Erkek

Hocam Türkçe dil paketini indirmen gerekiyor galiba

Amat Victoria Curam
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

ayrıca oyunu durdurdu ve attı :/ ne lan bu :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    nepnesomao bunu yazdı

Hocam Türkçe dil paketini indirmen gerekiyor galiba

nerde o dil paketi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nepnesomao
    nepnesomao's avatar
    Erkek

Hocam oyun forumlarında var. 

Amat Victoria Curam
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    nepnesomao bunu yazdı

Hocam oyun forumlarında var. 

link var mı ?

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nepnesomao
    nepnesomao's avatar
    Erkek

Yanlız dosyayı indirmedim henüz.

http://tr.rghost.net/48576423

Edit: Dil paketini şimdi indiriyorum. 1 GB dosya boyutu.

nepnesomao tarafından 06/Eyl/13 00:37 tarihinde düzenlenmiştir

Amat Victoria Curam
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hybris
    Hybris's avatar
    Erkek

über makinanız yoksa indirmeyin indiren herkes isyan ediyor, çok kasıyomuş.

agile isn’t how fast you can go, it’s how fast you can turn.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zndmn
    zndmn's avatar
    Erkek

vay arkadaş bu oyunun ilki çıktığında benim bilgisayarım yoktu internet cafede oynamaya çalışırdım.. =)  indirdim oyunu pek oynayamadım şuan ama baya güzele benziyor sistemimde şükür fena değil grafikler extreme de sorunsuz açılıyo =)

diplomasi daha da gelişmiş empire total war da mesela karşı ülkeden bi yaptırım isteme gel şuna saldıralım şunu yap hadi bak falan yoktu bunda onlarda var.. savaş ve dünya haritası gelişmiş baya hoşuma gitti.. şehir yönetimide değişmiş güzel olmuş gibi biraz karışık geliyo insana ama empire da öyle gelmişti ilk başlarda sonradan alışınca koca impaatorlukları idare edebiliyodum.. =) oyunda hani arayüzleri falan hiyeroglife benzetmişler biraz daha hani haritalar falan da dandik daha doğrusu ilkel duruyo bu halini beğendim hem de basit görünüm sistemi kasmaması adına iyi olabilir belki hemde zamanını yansıtıyo gibi.. bakalım bugün dilini de türkçe yaparım sonrada haftasonu çıkmam evden =)

Zugzwang
Toplam Hit: 28963 Toplam Mesaj: 79