Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
Trafik Sigortası Sistemi Sil Baştan Değişti.
Trafik Sigortası Sistemi Sil Baştan Değişti.
-
Kademeler deki indirim oranlarından tutunda fiyatlara kadar hepsi değişti
Gerçi kademedeki indirim oranları gerçeği yansıtmıyordu :) şimdi en azından gerçek olacak
12 nisanda yürürlüğe girecek ..
http://www.tsb.org.tr/images/Documents/2017-1%20Genrlgr.pdf
şu ızdrapta bitti ya oh be :)
DJ_Alper tarafından 11/Nis/17 14:14 tarihinde düzenlenmiştir -
Vatana millete hayırlı olması temennisiyle hocam :)
-
Aralıkta yaptırdım sigortayı indirimden nasıl yararlanabiliyoruz,ya da yaptırabiliyor muyuz?
-
ödediğimiz aradaki farkı alabiliyoz mu acaba
-
pr_x71 bunu yazdı
Aralıkta yaptırdım sigortayı indirimden nasıl yararlanabiliyoruz,ya da yaptırabiliyor muyuz?
şimdi önceden bi açıklama oldu iptal iade den veya fark ücretin iade edileceğini söylemişlerdi
sabahki bir dedikoduda iptal iade yapılmayacağı yönündeydi
kaldıki yönetmelikte iptal ve iadeye ilişkin bir madde yok
http://www.sigortacigazetesi.com.tr/trafik-primlerinde-geriye-donuk-iade-yok/
sanırım 1 aya kadar netleşir hocam
- Son olarak bir edit daha yapayım ortada dolaşan dedikodulara göre bu fiyatlar yıl sonuna kadar geçerli olacak devlet tekrar eski yere getirecek
şimdi neden yaptı sorusuna gelince 1. faktör seçim 2. faktör ve en güçlüsü şimdiye kadar sigorta şirketlerini hep tavan fiyat la tehdit etti kimse sallamadı şimdi bu bir ceza gibi sonrasında devam ederseniz bu tarife kalıcı olur hesabı
DJ_Alper tarafından 11/Nis/17 14:38 tarihinde düzenlenmiştir -
PDF ten bi bok anlamadım. Tablolardan
-
Ben sigortayı Ocak sonunda yaptırmıştım . Şu an nasıl bir yol izlemem lazım fazla ödediğimi almak için ?
Ben 1530 ödedim ama şu an Tavan 855 olmuş yarı yarıya almak lazım parayı :)
-
hocam geriye dönük iptal vs yoksa sıkıntı yok. yeniden sigorta yapcan. mükerrer olduğu için ilki otomatik iptal
-
şimdi şöyle bir şey var tavan ve taban yaş faktörü v.b şeyler etkilermi geçirdiklerini geri nasıl alıcaz ?
-
HanDSomE bunu yazdı
hocam geriye dönük iptal vs yoksa sıkıntı yok. yeniden sigorta yapcan. mükerrer olduğu için ilki otomatik iptal
Otomatik iptal de hocam parasını ödedik iade olmazki öyle sanırım.
-
DevilKingtr bunu yazdı
şimdi şöyle bir şey var tavan ve taban yaş faktörü v.b şeyler etkilermi geçirdiklerini geri nasıl alıcaz ?
açıkladım üstde zaten hocam tavan aşamayacak zaten ben verileni okuyup yorumlarım uygulaması yarın belli olur
her yerde aynı olmayacak mesela istanbul %6 yine pahalı çıkarken bartın %4 daha uygun çıkabilecek
şuan için prim iade seçeneği yok iptal iade yenilemeden birşel gelirmi onuda ilerleyen haftalar göreceğiz
kazalı basamakları sağlam geçiriyorlar %150 ye kadar artış gösteriyo