Hukuk & Muhasebe & Sigorta Soru - Cevap
Trafik Sigortası Sistemi Sil Baştan Değişti.
Trafik Sigortası Sistemi Sil Baştan Değişti.
-
Dj 2binkusurdu benim sigorta, tavan fiyat oysa OMG!
-
amk daha 5 gün olmadı yaptıralı sigortacı yetkili abiler şimdi ben eski poliçeyi iptal edip yenimi keseceksiniz
-
amk daha 5 gün olmadı yaptıralı sigortacı yetkili abiler şimdi ben eski poliçeyi iptal edip yenimi keseceksiniz
-
DJ_Alper bunu yazdıerdem358 bunu yazdı
Serkan 1 ay sonra indirim mi yapılacak
yarın la :)
1 hafta elleşmeyin bana 1 hafta sonra tek tek bakarız iptal edip iade yapılabiliyorsa yaparız hocam o iş bende müşterilerim rahat olsun :)
şuan için kanun iade ye ilişkin birşey söylemiyor
Senden yana sıkıntım yok la 5 10 bişey se uğraşmaya deymez
-
Benim de nisan 28'de bitiyor. Umarım bir etkisi olur. Şu an sbm üstünde en ucuz 440 TL çıkıyor.
-
Kazalarda olayı direkt kendiniz halledin diyor devlet ve sigorta şirketlerini koruma altına alıyor.
Avrupa'da şu durum nasıl çok merak ediyorum..
-
hocam ben şimdi ekim 2016 da motosiklet için sigorta yaptırdım, 386 TL.
Şu an ki tarifede motosiklet 329 TL diyor,
6. basamaktayım, %30 indirim görünüyor,
ayrıca Balıkesir ili için de %4 indirim var.
Şimdi sigorta yaptıracak olsam 220 TL civarı mı ödeyeceğim?
Bu eskisini iptal ettirmek için illa ki motoru satmak mı gerekio
-
en son 2012 yılında bir kazaya karıştım 800 liralık bir hasar oluştu ondan sonra kaza olmadı ve hep arabam oldu gecen sene 892 lira ödedim kaçıncı basamak oluyor şimdi?
-
xcorpix bunu yazdı
en son 2012 yılında bir kazaya karıştım 800 liralık bir hasar oluştu ondan sonra kaza olmadı ve hep arabam oldu gecen sene 892 lira ödedim kaçıncı basamak oluyor şimdi?
Kaçıncı nasamak olduğunu e devletten görebilirsin hocam
-
AyTurk bunu yazdıxcorpix bunu yazdı
Kaçıncı nasamak olduğunu e devletten görebilirsin hocam
eyvallah hocam sağol baktım 5. basamaktan gecen sene 892 lira itelediler bu sene 6. basamak olacağız bakalım hayırlısı